Latest Post

About actors & actress Acıyor - Mă doare Anastasia Tsilimpiou animatori petreceri copii Articole Articole utile Ask Sana Benzer Asli Enver Aşk Laftan Anlamaz Bahar Viata furata Bahar viață furată Bana Sevmeyi Anlat Bani murdari Dragoste barbati Begüm Kütük Yaşaroğlu Bere Ciucaș Beren Saat Bergüzar Korel Bir nefes yeter Blogger Boran Kuzum Bride of Istanbul Burak Özçivit Burak Sağyaşar Burcu Kara Cadouri Cansu Dere Carbon Cleaner Carti Casatorie Ceaiul turcesc Celebrity News Cingöz Recai Cofetaria Tic Tac Compari Imobiliare Conspiratii Cosmetice costume Costume Ricardo Montesi curatarea jaluzelelor Dalai Lama Decizii de viata Despre actori Despre dragoste Despre Dumnezeu Despre flori Diete de slabit Dila Hanim Doi mincinosi Dolunay Soysert Dragoste infinita Duo Flame Elimina depunerile de carbon EN Endless Love Engin Akyurek English Info English News Erkan Petekkaya Ezgi Asaroglu Fahriye Evcen Farah Zeynep Abdullah Festivalul de Film de la Cannes Film Selfie Filme Final Final serial Frumusetiile naturii Furtuna pe Bosfor Gelato Siviero Maria Gizem Karaca Göksel Demirpençe Halit Ergenç Hande Erçel Hatice Şendil Hülya Avşar İki Yalancı Ikinci Sans Iluzii optice Interviu Istanbull Gelin İstanbullu Gelin Înalta societate Învăţaţi o limbă străină Jouzour Kadir Dogulu Kara sevda Kemal Ekmekçi Kenan Doğulu Kerem Bürsin Kosem Lara Uzerli Legamantul Legea Pamantului Lifestyle Lyrics Mehmet Akif Alakurt Meryem Uzerli Miray Daner Mireasa din Istanbul Miss Turcia 2017 Mistere Muhammet Uzuner Murat Boz Murat Boz și Aslı Enver Music Muzica Nefis Tarifler Neslihan Atagül Noaptea de hena Nunta anului Nurgül Yeşilçay O Hayat Benim ochelari de soare dama ochelari de soare Pedro Ochelari de soare polarizați Oferte si promotii online cu reduceri Okan Yalabik Oktoberfest Oua vopsite Özcan Deniz Özlem Tekin Pamela El Kik Paramparça Patria mea esti tu Păcatele inimii Pelin Karahan Perla Neagră Pinar Deniz Pinar Dilek Presenting series Prezentare seriale PROMO Puterea destinului Retete RO role roti Rüya Saadet Işıl Aksoy Secretul vindecarii spontane Senan Kara Serial libanez Seriale turcesti Sertab Erener Sezen Aksu Sezonul 1 Sezonul 2 Sfaturi utile Shopping sisteme de mobilitate Siyah İnci spalarea jaluzelelor stil de viață Stiri Suleyman Magnificul Tarkan Tevetoğlu Test Test de personalitate Toygar Işıklı Tradarea Trafic site Tuba Buyukustun Tuğba Melis Türk Turkish Celebrity News Turkish TV series Tutoriale Two liars Vedete de la Hollywood Versuri Vis Wedding Yıldıray Gürgen Yüksek Sosyete Zodiac

The lyrics of the song Köz - Așh"

Versurile melodiei Köz - Cenușă"
Foto source: www.blogarti.com

Original Name: Köz
English Name: Ash
Singer: Sezen Aksu
Lyrics: Sibel algan
Music: Sezen Aksu
Album: Biraz Pop Biraz Sezen
Gen: Pop, Muzică europeană
CD Trak number: 7
Duration: 3:56
Date: January 18, 2017
Record label: Doğan Music Company
Sezen Aksu released her twenty-third pop music album on January 18, 2017 and the album has 16 songs.

[ads-post]

The lyrics of the song  Köz - Așh" 

Yürüyoruz ateşe hep bir heves 
Dönülür mü başa bembeyaz 
Sineye çekilen yangınlardan 
 Bir avuç kül, biraz alaz 

 Halimiz darmaduman 
Sırrını gel çöz 
Sönmeyiz de ah inceden 
Tüter oluruz köz 

Bitmeyen bu sevdada
 Perişanız her vedada
 Nasıl yaşanacak bir daha 
Ne seninle, ne sensiz 

 Halimiz darmaduman 
Sırrını gel çöz 
Sönmeyiz de ah inceden 
Tüter oluruz köz

We go to the fire with enthusiasm
 It is possible to start a clean life   
From the fire that is hiding 
A palm of ash and some flames 

 Our situation is confusing 
Come to fix your secret 
We do not die, but slowly 
We burn and then we'll turn into ash ... 

 In this endless love,    
We are unhappy with every good-left,  
 How will I live again? 
With or without you ... 

 Our situation is confusing 
Come to fix your secret 
We do not quit, but slowly 
We burn and then we become ash.
f

[youtube src="FZODxoAwLoc"/]



If you liked it, give it a liking and share it with your friends too!

Sursa info: www.youtube.com, 
https://tr.wikipedia.org/wiki/Biraz_Pop_Biraz_Sezen

Versurile melodiei Köz - Pulbere (Cenușă)"

Versurile melodiei Köz - Cenușă"
Sursa foto: www.blogarti.com

Numele original: Köz
Numele în romană: Cenusă
Numele în engleză: Ash
Interpreta melodiei: Sezen Aksu
Versuri: Sibel algan
Muzica: Sezen Aksu
Album: Biraz Pop Biraz Sezen
Gen: Pop, Muzică europeană
Piesa Nr. pe CD: 7
Durata piesei: 3:28
Data lansării: 18 ianuarie 2017
Casa de discuri: Doğan Music Company

Sezen Aksu a scos al douăzeci și treilea album de muzica pop la 18 ianuarie 2017 și albumul are 16 melodii.

[ads-post]

Versurile melodiei Köz - Cenușă" 

Yürüyoruz ateşe hep bir heves 
Dönülür mü başa bembeyaz 
Sineye çekilen yangınlardan 
 Bir avuç kül, biraz alaz 

 Halimiz darmaduman 
Sırrını gel çöz 
Sönmeyiz de ah inceden 
Tüter oluruz köz 

Bitmeyen bu sevdada
 Perişanız her vedada
 Nasıl yaşanacak bir daha 
Ne seninle, ne sensiz 

 Halimiz darmaduman 
Sırrını gel çöz 
Sönmeyiz de ah inceden 
Tüter oluruz köz

Noi mergem spre foc cu entuziasm 
Este posibil să începem o viață curată
 Din focul care se ascunde
O palmă de cenușă și niște flăcări 

Situația noastră este încurcată 
Vino să-ți rezolvi secretul 
Noi nu ne stingem, dar încet 
Ardem și apoi devenim cenușă... 

În această iubire fără sfârșit,
  Suntem nefericiți la fiecare rămas-bun,
 Cum voi trăi din nou?
Cu tine sau fără tine...

Situația noastră este încurcată 
Vino să-ți rezolvi secretul 
Noi nu ne stingem, dar încet 
Ardem și apoi devenim cenușă.

[youtube src="FZODxoAwLoc"/]



Dacă ți-a plăcut, dă-i un like și distribuie-l și prietenilor!

Sursa info: www.youtube.com, 
https://tr.wikipedia.org/wiki/Biraz_Pop_Biraz_Sezen

  Neslihan Atagül (Nihan) ~ Biografie

BIOGRAFIE: Neslihan Atagül | Nihan, actrița din Kara Sevda
Sursa foto: https://www.pinterest.co.uk
Nume complet: Neslihan Atagül
Data nașterii: 20 august 1992 (vârsta 25)
Locul nașterii: Istanbul, Turcia
Studii: Universitatea Yeditepe Departamentul de teatru
Ocupație:  actriță
Naționalitate: turcă
Religie: Musulmană
Zodie: Leu
Înălțime: 1,68 m
Culoare ochilor: Albaștri
Relațiile de iubire: Ali Barkin (2012) și Kadir Doğulu (2013 pr.).
Căsătorită: Da
Soț: Kadir Doğulu (căs. 2016) 
Copii: Nu
Părinți: Părinți: Yaşar Şener Atagül 
Frați/surori: Un frate, Ilkay.
Website: www.

Neslihan Atagül este una dintre cele mai prospere invenții din lumea cinematografiei turce din ultimii ani!

 Îndrăgita și frumoasa actriță Neslihan Atagül este cunoscută publicului român din serialele "Fatih Harbiye ~ Un destin la rascruce", ca şi Neriman, iubita lui Macit și "Kara Sevda ~ Dragoste Infinită", unde a avut rolul lui Nihan, iubita lui Kemal.
Neslihan Atagül | Nihan, actrița din Kara Sevda

Neslihan Atagül a fost interesată de actorie încă din copilărie!

 Frumoasa Neslihan a urmărit cu plăcere diverse seriale de televiziune și filme cinematografice, ba chiar le-a și copiat pe faimoasele actrițe și a visat să devină o stea.
La vârsta de 13 ani, însoțită de mama ei a mers la mai multe agenții și a lăsat acolo fotografiile ei. Ajunsă la vârsta adolescentei, Atagyul a încercat să intre în lumea afacerilor și a cinematografiei, iar șansa i-a surâs și succesul nu a întârziat să apară în calea frumoasei actrițe.

Începutul carierei sale a început să aibă succes și perspectivă!

Anul 2006: Neslihan Atagul și-a făcut debutul actoricesc în serialul "Yaprak Dökümü", unde a interpretat rolul lui Deniz. După aceea a avut un rol romantic de succes în filmul "Ilk Ask".
Criticii cinematografiei au apreciat abilitățile fermecătoarei actrițe și au început să-i prezică o carieră excelentă. Previziunile criticilor au fost destul de precise, iar în 2011 actrița a primit primul
rol principal în filmul "Araf", care a fost nominalizat la multe festivaluri prestigioase.
[ads-post]

Neslihan Atagül a devenit o stea strălucitoare pe marile ecrane, atingând rapid succesul!

Frumusețea neobișnuită a tinerei actrițe și abilitatea ei de a intra în pielea personajelor a propulsat-o imediat în topul actorițelor tinere foarte talentate și îndrăgite din Turcia.

Anul 2013: Filmările la serialul "Fatih Harbiye ~ Un destin la răscruce" au devenit o etapă importantă în cariera ei de actriță în plină ascensiune. Atagül a intrat rapid în pielea personajul Neriman, interpretarea ei atingând performante maxime, stârnind interesul spectatorilor care au îndrăgit-o imediat și a fost foarte apreciată și de critici. Dar acest lucru nu a fost atât de important pentru frumoasa actriță care și-a întâlnit marea dragoste pe scenă, pe actorul Kadir Dogulu.

Serialul care i-a adus succesul și-a făcut-o celebră în toate colțurile lumii!

Anul 2015:  Neslihan Atagül a primit un nou rol principal în serialul "Kara Sevda", unde a avut ocazia să joace rolul lui Nihan alături de cel mai frumos actor al Turciei, Burak Ozcivit, aka Kemal Soydere.
Serialul "KARA SEVDA", cu Burak Özçivit și Neslihan Atagül, a fost nominalizat la International Emmy Awards 2017.


CITEȘTE ȘI: Serialul fenomen Kara Sevda a fost nominalizat la International Emmy Awards 2017

Serialul de succes "Kara Sevda ~ Dragoste Infinită" a fost mult timp discutat în tabloidele turcești, unele scurgeri de informații din mass-media au stârnit interes și multe dezbateri cu privire la Neslihan și Burak. Dar și acum fanii acestora încă mai discută și speculează unele neînțelegeri dintre cei doi actori de succes.
CARIERĂ!
Neslihan Atagül a primit multe oferte de la agențiile de publicitate, care s-au interesat să se ocupe de frumusețea actriței, așa că l-a scurt timp după încheierea contractului a obținut și alte oferte de a face publicitate. Deși, cariera ei de model a fost mai degrabă succesivă, cu toate acestea, Neslihan a fost mai mult interesată de cinematografie. 

VIATA PERSONALĂ: 
Neslihan Atagül a avut o relație pasageră cu Ali Barkin în anul 2012. Iar în 2013 frumoasa actriță s-a îndrăgostit de Kadir Dogulu, datorită rolului din serialul "Fatih Harbiye ~ Un destin la răscruce".
Logodna, 8 iulie 2016: După 7 luni de la logodnă s-au căsătorit (octombrie 2013).

 Primul pas, octombrie 2013: CĂSĂTORIA!

Aventura dragostei a cuplului a fost strălucitoare și frumoasă! 
Îndrăgitul cuplu Doğulu, în ciuda meseriei lor cu solicitări constante la filmări, cei doi soți își găsesc timp unul pentru altul. Ei își petrec vacanțele împreună, călătoresc, participă la petreceri și merg amândoi inclusiv la cinematografie.

Copii

NumeSexulNăscut/ăAniTatăl 
-----

Statisticile relațiilor de iubire

TipulTotalDurataMedieCea mai scurta
Dating15 ani, 9 luni--
Total25 ani, 9 luni4 ani, 11 luni4 ani

Premii câștigate și nominalizări:

  • 2007: 14. Festivalul de Film Golden Cocoon ~ Hope-giving Young Actress ~ İlk Aşk
  • 2012: Festivalul de Film de la Moscova 2morrow ~ Cea mai bună actriță de acum și în viitor ~ Araf
  • 2012: Premiul 19. Golden Cocoon Film Festival  ~ Hope-giving Young Actress ~ Câștigat 
  • 2012: Festivalul de Film International 25. Tokyo ~ Cea mai bună actriță ~ Câștigat 
  • 2012: Festivalul de Film International Pune ~  Cea mai bună performanță
  • 2012: 45. Premiul Asociației Scriitorilor de Cinema ~ Cea mai bună actriță ~ Câștigat
  • 2013: 16. Uçan Broom Festivalul de Film al Femeilor Internaționale ~ Cea mai tânără actriță ~ Câștigat
  • 2016: 16. Magazinci.com Internet Media ~ Cea mai bună actriță actriță de televiziune a anului din serialul Kara Sevda ~ Câștigat
  • 2016: Premiile 7. KTU Media ~ Cea mai apreciată actriță
  • 2016: Premiile 5. Media la Universitatea Ege ~ Cea mai bună actriță de televiziune
  • 2016: Premiile MGD 22. Golden Lens ~ Cea mai bună actriță de dramă ~ Câștigat
  • 2016: Premiile 6. Ayaklı Newspaper TV Stars ~ Cea mai bună actriță de teatru de televiziune
  • 2016: 11. Premiile internaționale pentru dramă din Seul ~  Cea mai buna actriță
  • 2016: Premiul 43. Pantene Golden Butterfly ~ Cea mai buna actriță
  • 2016: Cel mai bun cuplu TV (Nihan & Kemal) 
  • 2017: 5. Premiul Bilkent TV ~ Cea mai bună actriță de dramă
  • 2017: 1. Premiul Musiconair ~ Cea mai bună actriță TV ~ Câștigat
  • 2017: 1. Premiul pentru copii din Turcia ~ Cea mai bună actriță actriță de televiziune

Filmografie

Film / SerialAnul CaracterTipul
Senden Bana Kalan2015ElifFilm
Kara Sevda ~ Dragoste Infinită 2015Nihan SezinSerial
Fatih Harbiye2013NerimanSerial
Araf/Somewhere in Between2012ZehraFilm
Hayat Devam Ediyor2011SirinSerial
Canim babam2011PinarSerial
Ilk ask2006BaharFilm
Yaprak Dökümü2006DenizSerial

22 Octombrie 2017
Actualizat la ora 
Dacă ți-a plăcut, dă-i un like și distribuie-l și prietenilor!

Sursa foto/info: https://en.wikipedia.org/wiki//wiki/Neslihan_Atagül,
https://tr.wikipedia.org/wiki/Neslihan_Atag%C3%BCl,
https://www.pinterest.co.uk

BIOGRAFIE Neslihan Atagül
BIOGRAFIE Neslihan Atagül


BIOGRAFIE: Neslihan Atagül


Dolunay Soysert   ~ Biografie 

Dolunay Soysert
Sursa foto: http://fanpix.famousfix.com/
Nume complet: Dolunay Soysert 
Data nașterii: 25 martie 1973 (vârsta 44)
Locul nașterii: Adana, Turcia
Studii: Universitatea din Istanbul
Ocupație: actriță
Naționalitate: musulmană
Zodie: Berbec
Înălțime: 1,76 m
Culoare ochilor: Căprui
Căsătorită: Da
Soț: Sinan Tuzcu (căs. 2006–div. 2016)
Copii: Nu
Părinți: ?

Dolunay Soysert a absolvit învățământul primar și secundar la Özel Moda Koleji și cursurile de Arheologie și Istoria Artei la Universitatea din Istanbul. După ce a studiat Teatrul la Centrul de Artă Müjdat Gezen, a lucrat timp de patru ani la Teatrul Orașului din Istanbul. Apoi a absolvit Facultatea de Teatru de la Universitatea din Nebraska. După ce s-a întors din Statele Unite, a jucat în serialul "Sultan Makami".

CARIERĂ!
În 1994, Dolunay Soysert și-a început cariera de actorie în comedia Kaygısızlar.

[ads-post]

VIATA PERSONALĂ: Soysert a fost căsătorita cu actorul Sinan Tuzcu din 9 iulie 2006 și până în 2016. După divorț, Soysert a plecat în America și împreună cu fostul soț a decis să păstreze secret divorțul pentru o vreme, iar vestea divorțului a apărut doar anul acesta în tabloidele turcești. Frumoasa actriță are o relație cu Osman Yalın.

  • 2004: Asociația cinematografilor contemporani ~ Speranță;
  • 2005: 9. Premiile Teatrului Afife ~ Cea mai de succes actriță a anului;
  • 2007: 9. Reuniunea Teatrului Eyüpoğlu ~ Cea mai bună artistă de teatru a anului.
Filmografie

FilmAnul CaracterTip
Kayitdisi2017Esra Ates (1 episod, 2017)Film
Bana Sevmeyi Anlat2016Canan GüngörSerial
Ember2016ZuhalFilm
Kehribar2016Serial
B2016Serial
Çifte Saadet2016HülyaFilm
Kayip2013Leyla Sarman ÖzdemirSerial
Yarim kalan mucize2013Mualla EyubogluFilm
Veda - Atatürk2010Zübeyde HanimFilm
Orada2009Neslihan GumusFilm
Benim annem bir melek2008Ece TuruncuFilm
Mavi Gözlü Dev2007PirayeFilm
Ilk ask2006AyselFilm
Hadji2006Seyda GesiliSerial
My Baby2006LeylaSerial
Tövbe2006Film
Kirik kalpler duragi2005AysenFilm
Yürek çigligi2005AsliFilm
Yine de asigim2005FigenSerial
Kalbin zamani2004Young BelkisFilm
Omuz omuza2004Firdevs AlparslanSerial
Zor adam2004Film
Bir Istanbul masali2003Derya - RessamSerial
Sultan Makami2003GulsunSerial
The Republic1998Latife HanimFilm
Cilgin bedis1996MihraceSerial
Sekizinci saat1995Film
Kaygisizlar1994Hostes KaygisizSerial
    Dacă ți-a plăcut, dă-i un like și distribuie-l și prietenilor!
    Sursa info/foto: https://en.wikipedia.org/wiki/Dolunay_Soysert

    Senan Kara (Veronika) ~ Biografie

    Nume complet: Senan Kara
    Nume alternativ: Senan Tutumluer, Senan Kara Tutumluer
    Data nașterii: 9 august 1978 (vârsta 39)
    Locul nașterii: Provincia İzmir, Turcia
    Studii: Universitatea Dokuz Eylül ~ Facultatea de Arte Plastice Departamentul de Teatru
    Ocupație: actriță
    Naționalitate: turcă
    Zodie: Leu
    Înălțime: 1,74 m
    Culoare ochilor: Căprui
    Căsătorită: Fostul soț a fost Serhat Tutumluer (div. 2007).

    Miray Daner este cunoscută publicului român din serialul "Patria mea ești tu", ca și Veronika, soția comandantului Vasili și mama lui Leon și Ali Lemal. După absolvirea Colegiului Yunus Emre în 1996, și-a continuat studiile la Universitatea Dokuz Eylül, Facultatea de Arte Frumoase, Departamentul de Teatru.

     În cursul educației sale, a participat la diferite piese de teatru scurte și la spectacole, precum "Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım" și "Martı", câștigând numeroase premii.
    După terminarea actoriei, frumoasa și talentata actriță a fost remarcata de marile case de productie din Turcia și a început să joace în diferite seriale de televiziune și filme cinematografice. 

    [ads-post]

    VIATA PERSONALĂ:  Senan Kara a fost căsătorită cu actorul Serhat Tutumluer, dar în anul 2007 au divorțat, în ciuda faptului că au încercat pentru copilul lor să remedieze neînțelegerile dintre ei.

      Premii câștigate:
      • 2017: 44.A

      Serial / FilmAnul CaracterTip
      Vatanim Sensin ~ Patria mea ești tu2016VeronikaSerial
      Yabancı Damat2007
      Film
      Karakolda Ayna Var 2000

      Dacă ți-a plăcut, dă-i un like și distribuie-l și prietenilor!

      Sursa foto/info: https://en.wikipedia.org, https://www.tvaktuel.com

      Author Name

      {picture#YOUR_PROFILE_PICTURE_URL} YOUR_PROFILE_DESCRIPTION {facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

      Formular de contact

      Nume

      E-mail *

      Mesaj *

      Un produs Blogger.