DesprePutem muta un munte din loc, dar nu închipuindu-ne că îl putem muta dintr-o dată.
 Putem muta un munte, dar deplasându-l piatră cu piatră! 
Fiecare piatră deplasată, adică fiecare succes, cât de mic ar fi, ne mărește credința, fiindcă ne simțim mai zdraveni, mai puternici, mai stăpâni pe situație. 
Aruncând o privire înapoi, măsurăm drumul străbătut... și atunci, se poate întâmpla deja ca, la jumătatea lucrării făcute, această credință a noastră să se întărească într-atât încât putem muta restul ce ne-a rămas dintr-odată.
Omraam Mikhael Aivanhov

Fiecare trebuie să lucreze pentru propria sa dezvoltare, cu condiția să nu o facă numai pentru sine însuși, ci pentru binele colectivității. În acel moment, colectivitatea devine o fraternitate. O fraternitate este o colectivitate în care domnește o adevărată coeziune, fiindcă lucrând pentru sine însuși, fiecare individ lucrează totodată conștient pentru binele tuturor.
Omraam Mikhael Aivanhov

Bine ai venit la Flory's Blog!

Am creat acest blog din dorința de a interacționa cu cât mai multe persoane și vom putea astfel să discutam despre cât mai multe subiecte de interes pentru voi.

Sunt o persoana obișnuită, visătoare și responsabilă în același timp. Îmi place să visez, asta mă ajută să-mi formez o mică lume a mea, unde să-mi imaginez un viitor, așa cu mi-l doresc...
O mică lume magică, doar a mea, unde pot visa și încerca putin câte putin, să pun temelia viselor  și apoi să construiesc pe ea...ca visele și dorințele mele să devină reale.
Mi-ar plăcea sa fac parte dintr-o lume diferită de cea actuală. O lume magică în care să ne bucurăm de fiecare secundă a vieții noastre, să apreciem fiecare zâmbet, fiecare gest.. Deoarece fiecare secundă este prea prețioasă pentru a o irosi în tristețe, pentru că timpul niciodată nu poate fi dat înapoi...

Sunt o fire creativă, optimistă, sociabilă, open-minded, deasemenea oricând dispusă să ascult persoanele care simt că doresc sa-mi vorbească.

PS: Consider că sunt lucruri de schimbat în lumea asta și totul stă în mâinile noastre. Noi suntem viitorul...

Suflet minunat, care în acest moment ai ales să citești aceasta mică parte din ceea ce eu am scris pe acest blog, atunci cu siguranță, cauți anumite răspunsuri despre ceea ce mintea și dorința unei persoane poate să facă, pentru ca visele să devină reale. Dacă tot ești aici, atunci ai putea pentru câteva clipe să închizi ochii, să stai relaxat/ă și să lași imaginația ta să picteze în subconștientul tău, viața în care visele tale pot să prindă viață, prin fiecare culoare de vopsea, pe care tu acum alegi să o pui, aceasta va fi temelia viselor tale, apoi vei putea să-i dai viață, unei lumi magice, unde să începi să construiești pe ea, ceea ce iți dorești...

6 comentarii:

 1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 2. Buna seara, Adi. Da vreau sa facem schimb de link-uri.

  RăspundețiȘtergere
 3. Un Email, Skype sau Id de Messenger imi puteti oferi pentru a putea discuta?

  RăspundețiȘtergere
 4. nu reusesc sa leg facebook-ul de blog. Like box-ul de pe blog functioneaza.dar invers de pe facebook pe blog nu merge.imi da eroare chiar la sfarsit cand trebuia sa-mi apara ca si notificare adaugarea blog-ului si nu merge. https://facebook.com/papayweb Daca se poate sa-mi oferiti ajutor acolo.. Multumesc

  RăspundețiȘtergere
 5. Buna Alex.
  Am verificat pagina ta de facebook si ai dreptate acolo nu apar postarile blogului tau. Pentru a aparea continutul blogului tau in tab-ul Blogului adaugat pe facebook trebuie sa urmezi urmatorii pasi:
  1. Te loghezi in contul tau de networkedblogs
  2. Click pe Manage --> Idle Feed pulling pull now si trebuie sa apara toate postarile blogului tau la tab-ul blogului adaugat la facebook.
  Sper sa functioneze, daca nu merge nici asa, atunci trebuie verificat link-ul feed-ului daca este corect.
  Astept un comentariu sa-mi confirmi daca ti-am fost de ajutor.

  RăspundețiȘtergere

Mesaje

PA