Dragoste și secrete episodul 16 rezumat | Kimse Bilmez

» Dragoste și Secrete Episodul 16 Rezumat 


  Ali cu sotia si fiul
  Kimse Bilmez ~ Dragoste și secrete episodul 16: 
  Cu 24 ore în urmă: Ali îl cunoaște pe Pilot și consideră că nu mai este necesar să caute informații despre el, ci doar despre persoanele necunoscute văzute în acele fotografii.
  Yakup îi spune lui Ali că Özlem, fosta sa soție la căutat pentru că trebuie să vorbească despre ceva foarte important.

  »» Duygu trebuie să aleagă între tatăl ei și Pilot !

  Pe de altă parte, Ilhan, care a aflat că Pilot este mafiot, se opune acestei relații pentru a-și îndepărta fiica de el. El îi interzice băiatului să se mai apropie de fiica-să și el pleacă supărat. Deși fata încearcă să le explice părinților că Pilot s-a schimbat și i-a promis că renunță la afacerile ilegale, tatăl fetei îi interzice să-l mai vadă.
  Duygu se opune, obiectând că ea decide pentru propria-i viață și Ilhan îi spune că atunci va trebuie sa fie fericita fără părinții ei.

  »» Pilot vrea să lase totul în urmă, dar nu va fi atât de ușor precum pare !

   Pilot foarte supărat merge la Tuğçe, vrând să-și descarce sufletul. Dar cum Sevda apare și ea acolo, el o ia la rost, întrebând-o cum de a putut să-i facă așa ceva lui Ali, bărbatul care a salvat-o din mâinile lui Uygar. Ea află că Uygar a încercat să-l ucidă pe Ali în închisoare și merge să-l caute pe imam, dar el îi spune să-l lase în pace.

  »» Sevda, care vrea să-l țină pe bărbatul pe care îl iubește departe de pericol, îl împușcă pe Uygar !

  Dragoste și secrete episodul 16 rezumat: Sevda de nervi că Uygar a încercat să-l otrăvească pe Ali, nu-și mai dă seama ce face și îl împușcă în brat, iar bărbatul de dragul iubirii trece peste acest incident.
  [ads-post]
  La reședința familiei, Zeynep dezamăgită că tatăl ei i-a interzis lui Sinan să o mai vadă, îl întreabă cum a putut să-i facă asta și KurtBey îi amintește că ea știe că nu poate avea o viață normală și el doar are grijă de ea. Ulterior, fata îi cere scuze lui Sinan printr-un mesaj și el o sună, iar cei doi stabilesc o întâlnire și el îi spune ca sa îndrăgostit de ea. KurtBey ii surprinde îmbrățișându-se și iar o pedepsește pe Zeynep.

  În ziua următoare, Duygu vorbește la telefon cu Pilot și îi spune să nu fie supărat pentru că va încerca din nou să-și convingă părinții că el a renunțat la afacerile ilegale. 

  »» Tuğçe îi instigă pe părinții lui Duygu împotriva lui Pilot, sperând ca Duygu va fi obligată să-l părăsească ! 

  Tuğçe îl vizitează pe Pilot și când aude cum îi spune lui Vedat că dacă Ali nu-l va ucide pe câinele de Uygar, atunci o va face el, merge imediat și o anunță pe Duygu. Apoi o instigă și pe Meral împotriva lui Pilot, spunându-i că el are probleme și Duygu nu este în siguranță pentru ca a plecat după el. Iar Meral speriată se duce și îi spune totul lui Ali și îi cere ajutorul. 

  »» Pilot ajuns față în față cu Uygar vrea să-și regleze conturile cu el, odată pentru totdeauna !

   În timp ce, Duygu se îndreaptă spre vila lui Uygar și Ali îl sună în continuu, Pilot îl amenință cu arma pe Uygar, spunându-i că i-a folosit numele în conflictul cu Ali, iar Uygar îi amintește că îi datorează viața. 
  Scenă amuzantă: Duygu ajunge acolo și strigând la Pilot, îi amintește că i-a promis că nu va mai pune mâna pe armă, iar el aruncă pistolul jos. Dar fata pleacă dezamăgită, spunându-i că părinții ei au avut dreptate, iar Uygar îi învață slăbiciunea lui Pilot și se folosește de acest truc ca să-i cruțe viața. 
  Pilot aleargă după Duygu, care ii spune ca i-a dat o șansă, dar nu poate sa fie soția unui mafiot. 
  În cele din urma, Duygu îl înțelege și cum el ii promite ca nu-și va mai încalcă promisiunea fata de ea, cei doi îndrăgostiți se împacă.
  Ali reușește sa vorbească cu Pilot și vazand ca băiatul vrea sa își facă o viata noua, îl promite ca vorbește și el cu tatăl lui Duygu sa-i mai acorde o șansă.

  »» Ali vine fata în fata cu trecutul său când nu se aștepta niciodată ! 

  Dușmanul lui Ali este eliberat din închisoare și jură că îl va face să plătească pentru ani petrecuți după gratii. 

   În timp ce, Ali încercă să-l găsească pe Pilot, Özlem ajutată de Hüdaverdi ajunge acasă la imam și Sevda, care este la Tuğçe o vede și devine curioasă. Tugce merge la ea și află că femeia este fosta soție a lui Ali și o invită la o cafea, iar când Sevda află de Özlem devine geloasă.
  Dragoste și secrete episodul 16

  »» Özlem, fosta soție a lui Ali se întoarce, odată cu marele secret !

   În timp ce, Ali încearcă să-l convingă pe Ilhan să-l înțeleagă pe Pilot și își amintește cum a renunțat și el la jobul periculos de dragul lui Özlem, care era însărcinată cu fiul lor Suleyman, dușmanul său îl urmărește.

  Pilot și Duygu nu mai au răbdare sa vina Ali cu răspunsul lui Ilhan și când primesc vestea bună  ca tatăl fetei l-a acceptat de bucurie Suleyman îl îmbrățișează, spunându-i că de acum îl va considera fratele său, iar fata ii mulțumește.

  »» Ali rămâne înmărmurit când fosta soție apare în fața sa!

  Özlem, care cu ani în urmă a ascuns de Ali că fiul lor trăiește, acum vrea să-i spună adevărul, însă se răzgândește din cauza că în momentul în care se află în casa lui Ali, casa lui este ciuruită de gloanțe.
  Văzând ca au trecut câțiva ani și tot nu s-a schimbat nimic în viata fostului soț, Özlem pleacă fără să-i spună marele secret.
  Sevda vede totul de la geam și după ce mafioți pleacă, aleargă disperata la Ali, iar când îl vede teafăr și nevătămat se bucura enorm de mult.
  Între timp, prietenul lui Mert află că Pilot a renunțat la armă și profită de ocazia ivită pentru a-l ucide.

   În timp ce, Vedat îi reproșează fratelui său că pentru o femeie a renunțat la tot, ba chiar și să-l răzbune pe Erniko, cel care l-a crescut și l-a iubit mai mult decât pe propriul fiu, Pilot se enervează și îi dă un pumn, apoi pleacă să își caute un job.


  Prietenul său cel mai bun îi oferă un job pe post de director la firma sa și el acceptă bucuros. Apoi după ce pleacă, dușmanii săi îl atacă, vrând să-l ucidă, însă Vedat apare la timp și îl salvează, împușcându-i pe toți.

  Sevda și Ozlem
  În parc, Özlem foarte agitată îi povestește mamei sale că nu a putut să-i spună lui Ali despre fiul lor, iar Sevda, care era pe urmele ei aude toată conversația și crede că Suleyman fiul lui Ali este în viată.
  Ulterior din conversația dintre Özlem și mama ei, aflam că fata era însărcinată când l-a părăsit pe Ali.

  Sevda în sfârșit poate sa respire ușurată și crezând ca fiul lui Ali trăiește îi spune lui Uygar că s-a terminat cu șantajul.
  Episodul episodul 16 al serialului Dragoste și secrete, se termină cum Sevda bucuroasă îl întâmpină pe Ali atunci când iese de la rugăciune și îi spune că fiul său trăiește.


   Actualizat la ora 16:30
  Dacă ți-a plăcut, dă-i un like și distribuie-l și prietenilor!

  SCRIS DE: Flory D.
  TOATE DREPTURILE REZERVATE ®

  Sursa foto/info: https://www.youtube.com/

  Comentarii

  Postări populare de pe acest blog

  BIOGRAFIE: İrem Helvacıoğlu | Pelinsu, actrița din Camera 309

  BIOGRAFIE: Furkan Palali | Onur, actorul din Camera 309

  Cei mai frumosi actori turci ~ Top 10