Dragoste și secrete episodul 15 rezumat

» Dragoste și Secrete Episodul 15 Rezumat

Pilot și fratele său Ali
Kimse Bilmez ~ Dragoste și secrete episodul 15: Uygar, care l-a denunțat pe Ali se duce și el în urma politiei pentru a fi sigur ca Sevda își va tine promisiunea.
La malul marii, Sevda de frica ca nu cumva Uygar sa spună ca tatăl sau l-a ucis pe fiul bărbatului iubit, confirma polițiștilor ca a fost luata cu forța, Ali este arestat și Sevda rămâne cu Uygar.

»» Planul lui Uygar ca Ali sa intre la închisoare a reușit !

 La închisoare, Ali întâlnește un dușman neașteptat în închisoare,care încearcă sa-i facă viata grea acolo pentru a-l provoca la cearta.

Pe de altă parte, Pilot este vizitat de Tugce, care este îndrăgostită nebunește de el și cauta pretexte sa se plimbe împreună, dar el ii spune ca are întâlnire cu Duygu și merg amândoi în cartier.
Duygu împărtășește cu mama ei despre șansă oferita lui Pilot și Meral bucuroasa ca în sfârșit dorința i-a fost îndeplinită, face planuri pentru logodna.
În cartier, Pilot își tine promisiunea fata de Duygu și lasă arma în mașină. Prietenii lui Alper vin și îl amenință cu pistolul, însă Tugce observa și în timp ce ei se lupta, cade un pistol, ea îl ridica de jos și trage într-un tip, iar Pilot reușește sa scape, apoi ea îl îmbrățișează.

Dragoste și secrete episodul 15 rezumat: Sinan, care este îngrijorat pentru sora sa, o găsește acasă la Ali și apoi ii spune lui Uygar, reproșându-i ca dacă o iubea cu adevarat, atunci o lăsă sa fie fericita cu imamul.
Sevda găsește jurnalul lui Ali în care el a scris tot ceea ce simte pentru ea și urma sa i-l ofere în noaptea nuntii lor. Iar la plecare Sevda este mustrata de o femeie mai în vârsta, spunându-i ca nu are conștiință sa-i facă asa ceva lui Ali, adăugând ca localnici au nevoie de imam.
[ads-post]
La atelier, Hudaverdi găsește scrisoarea pe care Duygu i-a scris-o lui Ali cu mult timp în urmă și când Pilot trece pe acolo sa vadă dacă imamul a fost eliberat, îl roagă sa i-o ducă posesoarei.
Pilot citește scrisoarea de fata cu Tugce și profund dezamăgit se duce la Duygu. El o întreabă cum a putut sa-i facă una ca asta, crezând ca l-a trădat și pleacă fără măcar sa o asculte.
Pe parcursul zilelor, Tugce bucuroasa ca cei doi îndrăgostiți s-au despărțit, profita de ocazie și petrece mai mult timp alături de Pilot.

Dragoste și secrete ep. 15: Uygar vede ca Tugce nu mai vrea sa coopereze cu el și cum știe ca fata s-a îndrăgostit de Pilot, încearcă sa o convingă ca el ar putea sa o ajute, însă ea ii spune ca nu este nevoie deoarece Pilot nu mai este cu Duygu. Odată ce Uygar afla ca motivul despărțiri este ca fata i-a scris o scrisoare de dragoste imamului pune la cale un nou plan de atac.

Pedeapsa lui Zeynep s-a terminat su când părăsește reședința merge în vizită la Sinan, care fiind amenințat de tatăl fetei, încearcă sa o respingă. Fata crede ca s-a jucat cu sentimentele ei și când vrea sa plece el ii spune ca nu are legătură cu ea.
La plecare, Zeynep își da seama ca tatăl ei a intervenit și observam ca fata își mișcă capul la fel ca și Pilot (sunt frați) atunci când se enervează.

»» Uygar obligă un deținut din închisoare că să-l otrăvească pe Ali !  Pilot își dă seama ca Uygar a pus totul la cale !

Tânărul de frica ca familia lui sa nu fie ucisa, pune otrava în ceai, dar în momentul în care vrea sa-l servească pe Ali, șeful din celula ii ordona sa-i ducă lui acel ceai și moare.
Ali își da seama ca cineva a pus sa fie otrăvit și când încearcă sa afle cine, tânărul ii spune ca Pilot, deoarece a aflat ca Duygu îl iubește pe el.
În ziua următoare, Ali este eliberat și merge la Duygu sa-i spună unde îl poate găsi pe Pilot.


În timp ce, Ali și Pilot încep sa se bată, Sevda și Duygu se cearta și ele din cauza scrisorii buclucașe,
dar odată ce lămuresc totul, se împacă, ba chiar își și dau sfaturi.
PS: Observam ca și Ali când devine nervos mișcă din cap la fel ca Pilot și Zeynep.
Ali afla de la Hudaverdi ca Sevda a fost acasă la el și se duce la Uygar, iar când vrea sa-l împuște, Sevda intervine, spunând ca îl iubește și imamul pleacă devastat.
Dragoste și secrete episodul 15 rezumat

»» Pilot și Duygu se împacă, dar Tugce face tot posibilul să-i despartă !

Pilot urmează sfatul lui Ali și ii cere scuze femeii iubite. Duygu îl iartă și ies împreună la o cina romantica, apoi o conduce acasă și își face griji ca poate părinții ei nu-l vor accepta.
În timp ce toate acestea se întâmplă, Ali este vizitat de Yakup, care ii aduce fotografiile unei camere de supraveghere de pe strada unde fratele sau și-a pierdut portofelul
Pe de altă parte, İlhan și Meral au aflat adevărata profesie a lui Pilot de la Tugce și când cei doi îndrăgostiți ajung acasă, tatăl fetei îl ia la rost, întrebându-l dacă este mafiot.
Episodul episodul 15 al serialului Dragoste și secrete, se termină cu Ali satul de văzut poze cu persoane care nu par a avea aceeași vârstă cu Suleyman,nu mai vrea sa vadă alte poze, dar Yakup insista sa se uite la ultima fotografie în care apare Pilot.


 Actualizat la ora 21:30
Dacă ți-a plăcut, dă-i un like și distribuie-l și prietenilor!

SCRIS DE: Flory D.
TOATE DREPTURILE REZERVATE ®

Sursa foto/info: https://www.youtube.com/

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

BIOGRAFIE: İrem Helvacıoğlu | Pelinsu, actrița din Camera 309

BIOGRAFIE: Furkan Palali | Onur, actorul din Camera 309

Cei mai frumosi actori turci ~ Top 10