Dragoste și secrete episodul 9 rezumat | Kimse Bilmez difuzat in Turcia

» Dragoste și Secrete Episodul 9 Rezumat

Sevda și Ali ajung pe mâinile lui Vedat și ale oamenilor săi și eliberarea lor depinde de descoperirea lui Pilot !

Dragoste și secrete episodul 9
Kimse Bilmez ~ Dragoste și secrete episodul 9: Sevda și Ali sunt prinși de Vedat, care îl întreabă pe Ali unde este Pilot, iar Ekrem pe la spate o amenință pe Sevda ca nu cumva să spună ce l-a auzit vorbind cu Kurt, altfel îi va ucide pe amândoi.
Vedat îl forțează să vorbească cu KurtBey la telefon și când îi cere să-l elibereze pe Pilot, află că Pilot este liber și este în drum spre ei. Odată ce Pilot apare, îl eliberează pe Ali și Sevda, deoarece printr-o înregistrare a unei conversații telefonice, l-a convins că nu Ali l-a ucis pe Erniko, ci cel care a vorbit cu Talat. Ulterior, Pilot îl informează și pe Vedat cu privire la presupusul criminal al lui Erniko.
La plecare, Ali le face cunoscut faptul că nu vor rămâne nepedepsiți cei care i-au făcut rău Sevdei, însă Pilot intervine în favoarea lui Vedat și îi cere scuze lui Ali. Pilot, fiind un bărbat cu principii, îl mustră pe Vedat pentru îndrăzneala de a răpii o femeie.

Dragoste și secrete ep 9: KurtBey vrea cu orice preț ca Ali să nu își găsească fratele și văzând cât de importantă este Sevda pentru el, se folosește de asta, știind că dacă Sevda va fi mereu în pericol, Ali nu va mai avea timp să cerceteze despre orice altceva. Dar în ziua următoare, Ali îl vizitează și ii dă fiola cu amprentele celui ce l-a ucis pe bărbatul din incendiul fabricii, iar la plecare ii înștiințează că totul devine prea interesant și că el singur va descoperii adevarul. Kurt fiind conștient de faptul că Ali îl poate demasca, ordonă răpirea Sevdei.

În mașină, Sevda și Ali discută despre răpirea ei și ce i-a șoptit Ekrem la ureche, dându-și seama că este un secret la mijloc. Ali se considera vinovat de ce a pățit Sevda și ea îl roagă să înceteze să se mai învinovățească, apoi deodată i se luminează fața de fericire când aude de la Ali că probabil răpitorii au știut că el va face orice pentru persoanele iubite, adică pentru ea.
[ads-post]
Dragoste și secrete episodul 9: Sevda vrea să își sune părinții, dar nu mai are baterie la telefon și ii spune lui Ali să o ducă acasă la Uygar, dar văzând ca el devine gelos, se răzgândește. Ajunși în cartier vede oamenii adunați în fata casei lui Tugce și vazand ca mama ei nu se simte bine, coboară din mașină și le spune că Ali a salvat-o. Duygu, care a sărit în ajutorul Hayriye devine geloasă când aude și pleacă de acolo. La insistentele parintilor, Sevda este nevoită să meargă și ea acasă la Uygar, iar asta îl deranjează pe Ali.

Scântei de iubire: Revederea dintre Pilot și Duygu !

 Pilot se simte vinovat de moartea tânărului și se retrage din afacerea cu droguri !
Pilot, care visează la o viață nouă alături de Duygu, merge în cartier să o întâlnească, iar fata este în culmea fericirii când îl vede teafăr și nevătămat și el se bucură enorm când aude că a fost la Vedat să-l caute. Ezgi, care este îndrăgostită de Pilot, le iese în cale și zice că el ii este dator să o invite la masă în cafeneaua lui din avion, iar asta o face geloasa pe Duygu.
În timp ce el încearcă să-i explice că nu își amintește de acea promisiune, un băiat cade jos de la o supradoză și moare, deși Duygu încearcă să-l resuciteze. Amândoi sunt vizibil afectați de moartea tânărului, dar pentru Pilot trăirea avută devine o lecție de viață.
Dragoste și secrete episodul 9: Pilot nu înțelege cum de au ajuns droguri la tineri, deoarece ei nu vând copiilor și deși Vedat vrea să-l potolească, el arde drogurile. Din cauza acestei mișcări, Vedat va fi pedepsit de proprietarul drogurilor, care vrea să recupereze contravaloare mărfii și Pilot va trebui să lupte cu acest nou dușman în timp ce își ascunde adevărata profesie de Duygu.


CITEȘTE ȘI: Melodia din serialul Dragoste si secrete episodul 9 | Kadife Kelepçe | Kimse Bilmez

 Pe de altă parte, în timp ce Ali pune toate evenimentele cap la cap, primește un video în care Sevda doarme și cineva ii pune pistolul la cap. El se duce imediat acolo și o găsește pe Sevda dormind, dar pe noptieră vede un bilet în care i se cere să renunțe, altfel data viitoare va găsi cadavrul fetei. Sevda se trezește și crede că s-a întâmplat ceva, văzându-l acolo în toiul nopții, dar el o liniștește, spunându-i că i-a lipsit și ii cere să plece cu el. Cei doi îndrăgostiți se tot tachinează reciproc și ajunși în cartier, Sevda e pe cale să o trezească pe Tugce, însă Ali o roagă să stea la el.
Ali nu o poate lasă pe femeia iubită singură și ii cere lui Kurt să vina în cartier, iar după ce ii explică cele întâmplate îl roagă să găsească persoana care a trimis video-ul.
**
În toiul nopții, Pilot se duce la Duygu și încearcă să fie romantic, vorbindu-i despre lună, dar ea ii vede pe Ali și Sevda în mașină și pleacă nervoasă, întrebându-se ce caută cei doi împreună în miez de noapte.
Dimineața devreme, părinții Sevdei află că fata lor este la Ali și Uygar furios îl însoțește pe Koksal să o ia pe fiica sa acasă, însă Ali îi arată acel video și îl convinge pe Koksal că fiica sa este mai în siguranță lângă el.

 Gătit <<la patru ace>>, Pilot o roagă pe Duygu să caute împreună un depozit, dar el încearcă să tragă de timp pentru a petrece mai mult timp cu fata și când găsește locul potrivit, vis-a-vis de farmacie, un alt bărbat este pe cale să cumpere și nu are de gând să renunțe. Dar Pilot are noroc că tatăl lui Duygu o trimite pe fată la farmacie și el oferă bani acelui cumpărător pentru a renunța la acel spațiu.

KurtBey pune la cale ca Sevda sa fie împuscată și Ali se luptă să o salveze, fără măcar ca omul în care are încredere e în spatele acestei operațiuni !

Dragoste și secrete episodul 9 rezumat
La agenția lui Uygar, are loc prezentarea unui brand de bijuterii și Sevda fiind imaginea agenției trebuie sa participe la acel eveniment, iar Ali mereu o protejează din umbra. La un moment dat, el primește pe telefonul împrumutat de la Hudaverdi, locația bărbatului care ar fi trimis acel video cu Sevda și crezând ca îl va prinde pleacă acolo. De fapt, acesta era planul lui KurtBey, care știa ca doar asa Ali va pleca de lângă Sevda și pistolarul va reuși sa o împuște. Ajuns acolo citește mesajul de avertizare cu privire la a înceta sa își caute fratele și deoarece nu a ascultat, acum v-a trebuie sa privească cum Sevda va fi ucisa.
Sinan este bucuros ca la acel eveniment participa și Zeynep, dar fata este îngrijorată ca solista din trupa lor nu mai poate ajunge sa cânte și asa Sevda se lasă convinsa de fratele ei sa înlocuiască cântăreața.
Episodul episodul 9 al serialului Dragoste și secrete, se termină cum Ali ajunge la agenție și în timp ce Sevda cântă, el o apuca de mana, se uita în jur și în timp ce toate privirile erau îndreptate asupra lor, cei doi pleacă, însă Sevda nu înțelege ce se întâmplă și se simte rușinată fata de invitați.
Sinan când vede pistolarul în spatele celor doi, își striga sora și Ali vrând sa protejeze femeia mult iubita cu prețul vieții sale, o trage în fata sa, apoi se aude o împușcătură și toți cei prezenți rămân înmărmuriți. Actualizat la ora 12:30
Dacă ți-a plăcut, dă-i un like și distribuie-l și prietenilor!

SCRIS DE: Flory D.
TOATE DREPTURILE REZERVATE ®

Sursa foto/info: https://www.youtube.com/

Postări populare de pe acest blog

BIOGRAFIE: İrem Helvacıoğlu | Pelinsu, actrița din Camera 309

BIOGRAFIE: Furkan Palali | Onur, actorul din Camera 309

Cei mai frumosi actori turci ~ Top 10