Dragoste și secrete episodul 8 rezumat | Kimse Bilmez difuzat in Turcia

» Dragoste și Secrete Episodul 8 Rezumat

Dragoste și secrete episodul 8
Dragoste și secrete episodul 8: La morgă, Ali vizibil afectat de falsa informație a morții fratelui său, îi spune lui KurtBey că nu este o coincidență, deoarece recent a găsit portofelul fratelui său și apoi brusc incendiul de la fabrică. Apoi vazand cadavrul își face o promisiune că îl va răzbuna pe fratele său. Suspiciunile lui Ali îl cam pun pe gânduri pe Kurt, care dă ordine stricte omul său de încredere, ca nu cumva să afle Ali.
Sevda, care mereu este după Ali, încearcă să-i fie alături în astfel de momente grele, dar el nu vrea ca femeia pe care o iubește să fie în pericol și o îndepărtează.


Vedat îi vede pe Ali și Kurtbey unul lângă altul și crezând ca Ali este implicat in răpirea lui Pilot, o răpește pe Sevda !

 Pe de altă parte, Vedat investighează cine l-a răpit pe Pilot și Uygar îl direcționează către Ali, profitând de ocazia ivită să-l distrugă pe rivalul său. Ulterior, Uygar ii arata unchiului său, poza primită de la Vedat și acesta recunoscând-ul pe KurtBey îl sfătuiește să nu se implice, dar el insistă motivând că Vedat i-a cerut ajutorul.
La înmormântare, Vedat, care era pe urmele lui Ali, îl vede pe KurtBey și știind că el l-a răpit pe Pilot, începe să-l urmărească în trafic, însă Ekrem îl înștiințează și acesta pune un echipaj de politie să-l oprească pentru ai pierde urma.
[ads-post]

Dragoste și secrete episodul 8: În timp ce Sevda era cu Hudaverdi, fiind îngrijorată pentru Ali, Duygu, care a fost sfătuită de mama ei să-l viziteze pe Pilot, îl roagă să o ducă la Pilot. Ajunsă acolo află că Pilot a fost răpit și ea crede că sunt bărbați implicați în scandalul de la farmacie. Dar Vedat o asigură că nu are nici o legătură răpirea fratelui său cu acel incident și refuză să-i dea mai multe detalii.

Sinan se îndrăgostește de Zeynep, fiica lui KurtBey !

 La spital, Ali nu găsește informații despre bărbatul rănit în incendiu, care i-a provocat moartea presupusului frate și la plecare, de față cu recepționera, ia PC-ul să investigheze. Ajuns la atelier, recuperează datele și află că acel tip pe nume Demir a fost transferat la un alt spital. El pleacă spre acel spital, însă KurtBey află și îngrijorat, că Ali va recupera datele, trimite un bărbat să-l omoare.
Ali ajunge acolo exact când acel tip pleacă, și observă cum aruncă o fiolă goală în coșul de gunoi și devine mai suspicios. Apoi însoțit de Hudaverdi se duce în cimitir și dezgroapă cadavrul, deși Sevda vrea să-l oprească.
* *

Ulterior, ajutat de Duygu, solicită un test ADN și văzand rezultatele își dă seama că acel cadavrul nu aparține fratelui său. Apoi foarte nervos se duce la KurtBey să-i ceară explicații, însă acesta speriat motivează că poate este o confuzie sau există vreun trădător care vrea să le distrugă prietenia. La plecare, Ali ii dă un ultimatum să facă lumina în situația creată, altfel va pedepsi el pe cei vinovați.

Dragoste și secrete ep 8: Vedat vrea cu orice preț să-l salveze pe Pilot și împreună cu oamenii săi se duce în cartier și iese cu bătaie. Iar când Sevda vede cum aceștia îl bat se apropie, strigând după ajutor, deși Ali ii spune să plece. Un bătăuș o împinge pe Sevda cu capul de un zid și Ali de furie se ridică brusc și ii face praf pe toți, apoi pleacă și ii curata rana femeii iubite. Ulterior, în timp ce Sevda era la Tugce, Vedat ajunge acolo și o răpește, deși Ali era în drum spre ea să o protejeze, nu ajunge la timp.


CITEȘTE ȘI: Melodia din serialul Dragoste și secrete episodul 9 | Kadife Kelepçe | Kimse Bilmez

În timp ce Ali încearcă într-o disperare să o salveze pe femeia iubită, Tugce plângând se duce și anunta familia Sevdei. Iar când Uygar afla ca Vedat a răpit-o, imediat îl suna sa-i zică sa o elibereze, spunându-i ca nu Ali l-a răpit pe Pilot. Tugce aude conversația telefonica și furioasa ii spune ca va divulga totul la politie, însă Vedat o amenință și fata se potolește.

Uygar, văzand că unchiul său refuză să-l ajute, îl amenință că ii v-a spune lui Ali că el l-a pus pe Kepce să-l împuște pe Sinan și acesta este nevoit să-l sune pe Kurt.

KurtBey afla ca Pilot a bătut toți oamenii și a fugit !

Dragoste și secrete episodul 8
Dragoste și secrete episodul 8: În timp ce Ekrem o minte pe Sevda că o va ajuta să fugă, Ali îl găsește pe Vedat și în momentul când vrea să-l ucidă, deoarece refuză să coopereze, o aude pe Sevda strigând după ajutor, deoarece bărbatul o forțează să sară de pe o stâncă în apă.
Ali aleargă prin pădure și când îi vede, îl împușcă pe acel bărbat și reușește să o salveze pe Sevda. Apoi îi dezleagă mâinile și o îmbrățișează profund, spunându-i că totul s-a terminat și niciodată nu va permite cuiva să-i facă vreun rău.


 Actualizat la ora 13:30
Dacă ți-a plăcut, dă-i un like și distribuie-l și prietenilor!

SCRIS DE: Flory D.
TOATE DREPTURILE REZERVATE ®

Sursa foto/info: https://www.youtube.com/

Postări populare de pe acest blog

BIOGRAFIE: İrem Helvacıoğlu | Pelinsu, actrița din Camera 309

BIOGRAFIE: Furkan Palali | Onur, actorul din Camera 309

Cei mai frumosi actori turci ~ Top 10