Dragoste și secrete episodul 7 rezumat | Kimse Bilmez difuzat in Turcia

» Dragoste și Secrete Episodul 7 Rezumat

Jobul Sevdei la agenția lui Uygar afectează profund relația dintre Sevda și Ali !

Sevda si Ali ep 7
Kimse Bilmez ~ Dragoste și secrete episodul 7: Sevda aleargă într-un suflet spre Ali implorându-l să aștepte să-i explice că a înțeles totul greșit, însă Ali crede că ea l-a mințit în legătură cu Uygar și pleacă foarte supărat de la agenție.
Pe de o parte, Sevda vrea să stea departe de Ali din cauza secretului tatălui ei, în timp ce sentimentele de dragoste din inima ei o împing către Ali și nu suportă să-l vadă supărat de neînțelegerile cauzate.
În timp ce Uygar se bucură că planul lui a reușit, Sevda merge nervoasă în biroul acestuia pentru a cere socoteală pentru îndrăzneala de a se amesteca în viața ei și face o criză de nervi când el îi confirmă că a cumpărat agenția, prefăcându-se că nu a știut că ea lucrează acolo.
Sinan și Tugce încearcă să o convingă pe Sevda că Uygar le vrea binele tuturor, însă fata este dezamăgită că cei doi știau de cumpărarea agenției și au ascuns totul de ea, ba chiar le spune că asta nu e o coincidență. Ulterior, Tugce o convinge pe Sevda să nu renunțe la job, motivând că dacă firma intră în faliment, ea va fi cea responsabilă că angajați își vor pierde locul de muncă.
**

Kurt Bey face un plan oribil pentru a-l impiedica pe Pilot sa faca o miscare catre Ali !

Pe de altă parte, Kurtbey regretă că l-a lăsat pe Talat în viață și trimite pe cineva să-l ucidă pentru că i-a spus lui Pilot că Ali l-a ucis pe Erniko. Ulterior, merge să-l ia pe Ali la rost de uciderea bărbatului pentru al induce în eroare.

Duygu a aflat ca Sevda si Ali s-au despartit si isi face curaj sa-i declare iubirea printr-o scrisoare de dragoste !

Duygu este asa de îndrăgostită de Ali, încât nu se poate concentra la serviciu, ba chiar refuză și mâncarea, iar mama ei încearcă să o consoleze, spunându-i că a auzit-o nopțile plângând și cum a scris și rupt scrisori.
Dragoste și secrete ep 7: În cele din urmă, Duygu prinde curaj și merge la atelierul lui Ali, unde ii lasă o scrisoarea de dragoste pe birou, însă Sevda merge acolo să clarifice neînțelegerile cu privire dintre ea și bărbatul iubit și citind scrisoarea înțelege ce mult îl iubește acea fată. Odată ce Ali ajunge și el la atelier, Sevda ascunde scrisoarea la spate. Ali, fiind supărat, ii spune ca atât jobul, cât și viata ei personala nu-l interesează deloc și nu e cazul sa-i dea lui explicații. Sevda pleacă supărată și Duygu revine la atelier curioasa dacă Ali a citit scrisoarea. Iar când constata ca nu a citito, îl roagă pe Hudaverdi să-i aducă scrisoare fără ca Ali sa știe, însă băiatul divulga secretul neintenționat.

Hudaverdi se indragosteste de Ezgi si toata ziua umbla pe urmele fetei !

Hudaverdi tot umblând de colo-colo, stand pe terasa la o masa o aude pe Tugce cum ii spune Sevdei ca dacă își da demisia din agenția lui Uygar va trebuie sa plătească despăgubiri și imediat ii anunta pe Ali.
La agenție, Sevda își intra în rolul de angajata și în momentul în care Ali vine la Uygar sa-l întrebe cu ce a amenințat fata, ea zâmbește angajaților și asta îl face pe Ali sa renunțe la cearta cu patronul, văzând-o fericita.
Spre seara, Sevda obosită de la serviciu, adoarme acasă la Uygar și în timp ce acesta o sorbea din priviri, Tugce ii vede și obsedată de bani, profita de ocazia unui asemenea "cadru pentru îndrăgostiți"
ii fotografiază împreună, spunându-i lui Uygar sa-i transfere banii în cont pentru ca de acum încolo Ali nu se va mai uita niciodată la Sevda. Apoi pentru a se asigura că Ali vede poza, se duce la el și îl roagă să-i verifice telefonul deoarece s-a defectat. Ali, care mereu se gândea la Seva, văzând poza cu Sevda și Uygar, devastat de durere, intra în casa și arde eșarfa fetei.

Pilot asteapta cu nerabdare ziua eliberarii din inchisoare pentru a se razbuna pe Ali !

 Talat speriat ca v-a fi ucis, ii spune lui Pilot ca amândoi sunt în pericol din cauza secretului pe care l-a divulgat și deodată un bărbat îl înjunghie exact când încercă sa-i spună despre Kurt. Pilot mirat de ce s-a întâmplat sub ochii lui, nu înțelege de ce ucigașul ii spune ca va fi eliberat în ziua următoare și ii da un bilet cu adresa la care Kurt a stabilit sa-l întâlnească.
[ads-post]
În ziua următoare, Pilot este eliberat și la poarta închisorii îl așteaptă atât Vedat, cât și Duygu împreună cu părinții ei. El îi spune lui Duygu că l-a făcut foarte fericit pentru ca l-a întâmpinat. Apoi pleacă cu Vedat direct la Ali, însă Kurt Bey însoțit de oamenii săi, îl întâmpină, spunându-i Suleyman. Iar când Vedat intervine este lovit brusc în piept, și cade inconștient la pământ, iar Pilot este luat cu forța și îi cade portofelul în stradă. Ulterior, un tip găsește portofelul, ia banii și cartea de identitate, apoi îl aruncă.
Hudaverdi găsește acel portofel și i-l da lui Ali, care văzând poza cu fratele său Suleyman, pornește imediat pe urma bărbatului, însă acesta ii spune că a dat cartea de identitate lui Safet. După o luptă ca în filmele de acțiune, Safet ii spune lui Ali că a ars acel buletin, deoarece vazand fotografia și-a amintit că a văzut acel bărbat alături de Erniko și i-a fost frică. Ali se întoarce în cartier și Vedat crezând că acesta l-a răpit pe Pilot îl acuză de răpirea fratelui său, însă își dă seama că a greșit persoana.

Sevda în pericol de moarte!

Pe de altă parte, Părinții Sevdei decid să se întoarcă acasă, deoarece află că Uygar a cumpărat agenția pentru a fi aproape de Sevda și Samem îl obligă pe nepotul său să întrerupă toate legăturile cu ei.
Dragoste și secrete episodul 7: În timp ce Sevda era la dus, Uygar, care o vrea mereu aproape, trimite un tip să incendieze casa fără a bănui că femeia iubită este acolo. După ce casa este cuprinsă de flăcări, atât părinții fetei, cât și Uygar o văd la geam sufocanduse și într-o disperare acesta se duce și o salvează, iar Sevda îi este recunoscătoare.
Dragoste și secrete episodul 7

Ali s-a simtit atat de aproape de gasirea fratele sau dupa ani de zile de cautari neancetate si vestea falsa a mortii lui Suleyman ii spulbera visul !

Dragoste și secrete episodul 7: Ali îl întreabă prin telefon pe Kurt Bey, dacă Suleyman ar fi lucrat pe Erniko, dar acesta neagă totul.
Spre seara, în timp ce Ali era cu Sevda, care de nenumărate ori i-a ieșit în cale pentru că nu poate sta departe de el nici măcar o clipă, Kury Bey apare și îl minte pe Ali că fratele său a murit.
Episodul episodul 7 al serialului Dragoste și secrete, se termină cu Ali la morgă, plângându-și fratele.

 Oare va putea Ali să-și întâlnească fratele? 
 Oare Sevda și Ali vor putea depăși obstacolele dintre ei?


 Actualizat la ora 11:30
Dacă ți-a plăcut, dă-i un like și distribuie-l și prietenilor!

SCRIS DE: Flory D.
TOATE DREPTURILE REZERVATE ®

Sursa foto/info: https://www.youtube.com/

Postări populare de pe acest blog

BIOGRAFIE: İrem Helvacıoğlu | Pelinsu, actrița din Camera 309

BIOGRAFIE: Furkan Palali | Onur, actorul din Camera 309

Cei mai frumosi actori turci ~ Top 10