Dragoste și secrete episodul 6 rezumat | Kimse Bilmez difuzat in Turcia

» Dragoste și Secrete Episodul 6 Rezumat

Dragoste și secrete episodul 6 rezumat
Kimse Bilmez ~ Dragoste și secrete episodul 6: Sevda beată ajunge la ușa lui Ali și când ea leșină în bratele acestuia, el o duce pe brate până în pat, rămânând plăcut surprins când fata îi mărturisește cât de mult îl iubește. Apoi îi spune că tatăl ei este un om foarte rău și deodată adoarme.
În timp ce Ali se întâlnește cu Kurt Bey, Sevda se trezește și se panichează, crezând că i-a spus totul lui Ali și nu știe ce să facă cu faptul că tatăl ei l-a ucis fiul lui Ali. Putin mai târziu află de la Ali ce i-a mărturisit și se rușinează că i-a declarat iubirea. Ali încearcă să afle de ce îl evită, crezând că părinții ei nu o lasă să-l mai vadă din cauza celor întâmplate cu fratele ei. Sevda vrea sa plece și deodată la ușa apare mama ei, care vrea să o ducă cu forța acasă sub privirile tăioase a lui Duygu, care se întorcea de la politie împreună cu părinții ei. Ali neștiind adevarul este șocat că Sevda ii vorbește asa cu mama ei și ii promite femeii că îl va aduce în fata lor pe cel care l-a împuscat pe Sinan. Ulterior, mama fetei pleacă și Sevda se urca într-un taxi, iar Ali îngrijorat vrea să o însoțească, însă ea îl refuza și el încercă sa-i explice că evadarea nu este o soluție de rezolvare a problemelor, deoarece acest lucru o va face să se simtă și mai singură, adăugând că el a trăit asta. Cei doi ajung la o înțelegere și pleacă împreună spre casa fetei.
[ads-post]

Uygar face o criză de nervi când află femeia iubită este la Ali și nu mai tine cont de promisiunile făcute unchiului său!

Dragoste și secrete episodul 6
Kimse Bilmez ~ Dragoste și secrete episodul 6: Tugce se dezmeticește din beție și îl sună pe Uygar să-i spună că Sevda s-a dus la Ali și acesta pleacă nervos acolo, apoi văzându-i împreună ii urmărește pană ce Sevda ajunge acasă. El încearcă să-i vorbească, însă ea pleacă la bătrânul Tugrul și Uygar trimite unul dintre angajații săi, să o urmărească pas cu pas. Sevda se liniștește vorbind cu bătrânul și află tot adevarul despre trecutul lui Ali. Ea își dă seama că nimeni nu se poate împotrivi sortii și povestea el cu Ali a fost pană la acest punct, apoi se duce la culcare. Ali nu își mai poate scoate din minte declarațiile de dragoste făcute de Sevda și văzând ca telefonul ei a rămas la el, se duce acasă la ea, dar cum nimeni nu-i deschide, decide sa se ducă la Tugrul pentru a-și spune oful. Sevda aude toată discuția și din vorbele spuse de bătrân Ali își dă seama că Sevda este acolo și când o vede pe scări, lasă telefonul și apoi pleacă. În drum spre casă observă cum un bărbat o bruschează pe Tugce și o ajută, apoi află de la ea că părinții Sevdei locuiesc la Uygar. El se supară că Sevda l-a mințit, ba chiar ii spune asta. Ea crezând că despărțirea este leacul care va pune capăt suferinței lor, ii spune că intre ei totul s-a terminat.


CITEȘTE ȘI: Melodia din serialul Dragoste si secrete episodul 9 | Kadife Kelepçe | Kimse Bilmez

Dragoste și secrete episodul 6: Kurt Bey este șantajat de unchiul lui Uygar și este nevoit să-l mintă pe Ali că un alt bărbat i-a întins capcana.
Pe de altă parte, Mama lui Duygu a observat că Pilot este îndrăgostit de fiica ei și încearcă să o convingă să-l uite pe Ali cât mai repede, altfel nu va plânge mereu și doar un bărbat care o iubește o va putea face fericită. La plecare o sfătuiește să vorbească cu prietenul ei care este avocat să-l ajute pe Pilot.
* *

 Pilot ajunge la închisoare și Duygu se consideră responsabilă !

 La închisoare, Pilot află că bătrânul Erniko, bărbatul care l-a crescut a fost ucis de Ali și această veste nefericită îi vor pune pe cei doi frați pe o cale ireversibilă.
 Pe de altă parte, Duygu, care se consideră responsabilă pentru că Pilot a ajuns la închisoare din cauza ei, se duce în vizită la el cu mâncare și ii acordă o atenție deosebită. Iar asta îl face extrem de fericit pe Pilot.

Dragoste și secrete episodul 6 rezumat
Dragoste și secrete episodul 6: În timp ce Ali încearcă din răsputeri să demonstreze familie lui Sevda că el nu are legătură cu împușcarea lui Sinan și duce în fata parintilor Sevdei pe bărbatul care Kurt Bey a zis că l-a atras în capcana pentru a le spune că el l-a împuscat pe Sinan. Ulterior, Ali îl duce la politie și auzind ce declară își da seama că nu el este vinovatul.
De dragul Sevdei, Uygar decide să-l angajeze pe Sinan la propria firmă și ii dăruiește un telefon, dar Sevda nu se bucură când afla.

Sevda primește un telefon de la agenție și este nevoita sa se concentreze doar pe cariera ei, fără să știe că Uygar a cumpărat agenția pentru care ea lucrează. Ulterior se întâlnește pe Hüdaverdi și prin el ii trimite lui Ali o parte din banii datorați și un bilet. Ali când citește biletul în care ea îl roagă să aibă mereu grijă de el și află de la prietenul său că fata plângea. El aleargă să o caute și află de la Tugce că Sevda lucrează la agenția lui Uygar, însă nu-i vine să creadă și se duce acolo.

Uygar, care știa de Tugce că Ali se îndreaptă spre agenție, pune în aplicare planul său diabolic și când Ali ajunge acolo le face semn angajaților să o aplaude pe Sevda, care era într-o ședință foto, apoi apare în fata ei cu un buchet imens de flori și o felicită. Deși Sevda nu se bucură să-l vadă, zâmbind acceptă buchetul ca să nu iasă cu scandal.

Episodul episodul 6 al serialului Dragoste și secrete, se termină cum Uygar o sărută pe obraz pe Sevda. Ali este profund afectat când o vede pe femeia iubită lângă bărbatul de care ea spunea că este un nemernic și nici măcar nu suporta să-l vadă în fata ei. Actualizat la ora 21:30
Dacă ți-a plăcut, dă-i un like și distribuie-l și prietenilor!

SCRIS DE: Flory D.
TOATE DREPTURILE REZERVATE ®

Sursa foto/info: https://www.youtube.com/

Postări populare de pe acest blog

BIOGRAFIE: İrem Helvacıoğlu | Pelinsu, actrița din Camera 309

BIOGRAFIE: Furkan Palali | Onur, actorul din Camera 309

Cei mai frumosi actori turci ~ Top 10