Dragoste și secrete episodul 5 rezumat | Kimse Bilmez difuzat in Turcia

» Dragoste și secrete Ep. 5 Rezumat: Sevda află că tatăl ei l-a ucis pe fiul lui Ali, și lumea ei se năruie în jurul ei !

Sevda află că tatăl ei l-a ucis pe fiul lui Ali
Kimse Bilmez ~ Dragoste și secrete episodul 5: Sevda este în stare de soc, nici măcar nu mai știe ce să facă din moment ce pe de o parte există omul de care s-a îndrăgostit și pe de altă parte, cel care i-a dat viață, tatăl ei.

Ali o găsește plângând și îngrijorat aleargă după ea, vrând să afle ce s-a întâmplat, însă Sevda îi spune să nu o întrebe nimic și el se duce la Koksal să-i spună să nu o mai supere pe fată și la plecarea lui din casă promite că va scoate la iveală cine l-a împușcat pe Sinan. Apoi observă ca Sevda a dispărut și o caută disperat.
Între timp, Sevda găsește leacul suferinței, fugind de toată lumea și se plimbă devastată pe străzile cartierului, iar Pilot o întâlnește și văzând-o plângând, se îngrijorează și îl suna pe Uygar, care pleacă grăbit în căutarea ei.
Sevda se cazează la hotelul uni mafiot, nestiind ce pericol o așteaptă !
Kimse Bilmez ~ Dragoste și secrete episodul 5: Ali ajunge la hotel și deși recepționerul neagă că o fată s-ar fi cazat acolo, el bănuiește că acolo proprietarul hotelului ar accepta ca mafioți să agate fete tinere, și îi bate pe toți, o ia pe Sevda și la plecare îi lăsă un mesaj de amenințare proprietarului.
La un moment dat, mafioți vin la Ali pentru a cere socoteală, că a îndrăznit să ia fata, însă aceștia sunt bătuți măr și alungați din cartier.

Sevda pleca acasă cu un taxi și se confruntă cu tatăl ei, spunându-i că este un criminal, apoi îngrozită le spune că a auzit mărturisirea tatălui ei de care îi este silă. Vorbele Sevdei îi îngrijorează pe Köksal și Hayriye, ca nu cumva să-i spună adevărul lui Ali, apoi încearcă să o calmeze, ca nu cumva cineva să audă și atunci apare Uygar.

Pilot vrea cu orice preț sa vorbească cu Duygu și poposeste prin cartier !

Kimse Bilmez ~ Dragoste și secrete episodul 5:  Pilot, al cărui interes pentru Duygu crește de la o zi la alta, o așteaptă pe farmacista, iar Ezgi o fată din cartier, încearcă să-l abordeze, însă acesta o ignoră. Duygu apare și Pilot o invită la o cafea în avionul său, dar farmacista îl ironizează și la plecare îl refuză.
*
*
Pe de altă parte, Pilot rănit oarecum de vorbele aspre ale farmacistei, decide să vândă cafeneaua, iar Vedat șocat de cele auzite își dă seama că fratele său s-a îndrăgostit.

Ali bănuiește că Uygar a primit informații despre el de la prietena Sevdei, atrăgându-l în capcană și o vizitează pe Tugce, deoarece știe că Sevda i-a povestit despre fratele său și globul de zăpadă, însă fata neagă totul. Tugce speriată îl anunța pe Uygar, care vine să o întâlnească și Ali îi vede împreună. Apoi cu forța îl duce într-o pădure, încercând să scoată adevarul la iveală, dar bărbatul neaga totul și îl eliberează.

Sevda care a dormit la prietena ei, la trezire o surprinde pe Tugce vorbind cu Uygar la telefon și ii reproșează că ce fel de prietenă poate să fie din moment ce ea divulgă toate conversațiile lor la acel bărbat, apoi pleacă foarte dezamăgită.

Într-o alta zi, Pilot se duce în cartier să caute un spațiu pentru un depozit farmaceutic pentru a fi mai aproape de farmacista de care s-a îndrăgostit nebunește și când o întâlnește pe Duygu, apare Ali, care îl întreabă ce cauta acolo. Duygu se bucura ca Ali își face griji pentru ea și intervine între ei, spunând ca Pilot este un băiat cumsecade pentru ca el a intervenit atunci când a avut loc atacul la farmacie. Ali ii urează bun venit și văzând-o pe Sevda, se duce la ea, iar farmacista însoțită de Pilot, pleacă supărata spre farmacie, unde apar și părinții fetei.
[ads-post]

Kimse Bilmez ~ Dragoste și secrete episodul 5: Pilot auzind laudele femeii de care s-a îndrăgostit rămâne plăcut surprins și invitat la o cafea, le povestește parintilor fetei despre cum o persoană dragă l-a făcut să înființeze un depozit farmaceutic și Duygu rămâne impresionată.

Ali o convinge pe Sevda să meargă cu el acasă la Turgul pentru a găsi liniștea de care are nevoie, apoi pleacă sperând că fata ii va spune bătrânului de ce este așa de supărată. Se pare ca Sevdei i-a priit discuția avuta cu Turgul și ajunge la concluzia că nu poate fugi de soarta și pleacă acasă pentru a-și convinge tatăl să se predea la poliție. Dar mama ei nu este de acord și o sfătuiește să uite de Ali pentru că odată cu aflarea adevărului cu privire la cum i-a fost ucis copilul bărbatului pe care îl iubește, niciodată nu va putea fi fericită cu el. Sevda insistă ca tatăl ei sa mărturisească crima, spunându-le că nu mai poate duce povara aceasta, altfel ii va povesti totul lui Ali.

Pe de altă parte, Pilot, care era la o cafenea, vizavi de farmacie, nu este mulțumit de cel care vrea să-i cumpere avionul, și deodată se răzgândește și după ce clientul pleacă, observă atacul iscat la farmacie. Era atacatorul, căruia Pilot i-a dat bani în urma cu câteva zile și vrând alți bani s-a dus la farmacie să-l caute, distrugând totul, ba chiar a îndrăznit să pună cuțitul la gâtul lui Ilhan, tatăl fetei.
Pilot se înfurie când vede ca și Duygu a fost bruscată, ba char tăiată la o mana și atunci nu se mai controlează, luptându-se pe viață și pe moarte și îl rănește grav pe unul dintre atacatori. Sosește ambulanta și în timp ce i-a rănitul, poliția îl arestează pe Pilot, care este rănit la mână și Duygu roagă polițiști să o lase sa-l panseze. Duygu ii cere scuze lui Pilot ca a intrat în necaz din cauza lor și el ii spune că și-ar da și viața pentru ea.

 Ali îl crede pe Uygar responsabil pentru toate evenimentele și investighează totul in detaliu ! 

 Între timp, ceva neașteptat se întâmplă și Kurt Bey a primit de la Ali numărul de telefon al celui care l-a atras în capcană și constată că unchiul lui Uygar deține acel număr. Kurt Bey îl confruntă pe Samim, dar acesta dă vina pe Uygar și neavând un alt mijloc de scăpare îl amenință pe Kurt că ii va spune de colaborarea lui cu Erniko pentru al reduce la tăcere.

Tugce, care i-a cerut scuze Sevdei și a fost iertată, ca doar este plătită de Uygar să-și trădeze prietena, tot mai încearcă sa afle de ce este asa supărată. Dar văzând că planul nu-i reușește, încearcă să o îmbete, motivând că trebuie să o facă să se simtă mai bine.
La sfârșitul episodului, Sevda beata criță merge la Ali să-i spună adevărul lui Ali.

Oare se vor schimba sentimentele tinerei Duygu pentru Pilot? Actualizat la ora 12:20
Dacă ți-a plăcut, dă-i un like și distribuie-l și prietenilor!

SCRIS DE: Flory D.
TOATE DREPTURILE REZERVATE ®

Sursa foto/info: https://www.youtube.com/

Postări populare de pe acest blog

BIOGRAFIE: İrem Helvacıoğlu | Pelinsu, actrița din Camera 309

BIOGRAFIE: Furkan Palali | Onur, actorul din Camera 309

Cei mai frumosi actori turci ~ Top 10