Dragoste și secrete episodul 2 rezumat | Kimse Bilmez difuzat in Turcia

» Kimse Bilmez ~ Dragoste și secrete Episodul 2 Rezumat: Ali este rănit la brat în timp ce o salvează pe Sevda din mâna lui Uygar!


Ali este rănit la brat în timp ce o salvează pe Sevda din mâna lui Uygar!
» Dragoste și secrete Episodul 2 Rezumat: Ali este împușcat în brat în timp ce o salvează pe Sevda din mâna lui Uygar. Deși Pilot încă mai are suspiciuni în privința poveștii spuse de Uygar, totuși îi dă crezare și împreună cu oamenii săi pornesc pe urmele lui Ali, care cu ajutorul unei tablete reușește să schimbe luminile semaforului în verde pentru a-și face cale de trecere la intersecție. Iar Sevda și mafioții sunt uimiți de cele văzute. Împreună cu Sevda, se refugiază în casa bătrânului Tuğrul, care este învățătorul lui Ali, dar Pilot și Uygar, deși i-au pierdut în trafic, tot mai sunt pe urmele lor.

Tuğçe, prietena Sevdei colaborează cu Uygar și îi dă toate informațiile necesare pentru a ajunge la prietenul lui Ali, ba chiar se implică și ea cautând-o pe Duygu să o tragă de limba și când  reușește să afle unde se ascunde prietena ei Sevda, îi spune totul lui Uygar.

Între timp părinții Sevdei fiind îngrijorați că nu știu nimic de Sevda, reușesc sa vorbească la telefon cu fiica lor și in momentul in care Uygar îi vizitează, Koksal, care deja a început sa aibă remușcări pentru faptele din trecut îi spune verde-n fata ca știe ca el a răpit-o pe Sevda și aflând ca salvatorul este Ali, începe sa-l cuprindă frica, ca nu cumva sa fie acel bărbat căruia i-a ucis băiețelul.
[ads-post]
În timp ce, bătrânul îi spune lui Ali că ultima oară când l-a văzut cu o armă în mână a fost atunci când a încercat să-și razbune fiul ucis de mafioți, Sevda aude discuția și înțelege că băiețelul profesorului nu mai trăiește.

Uygar află că Ali este rănit și este hotărât să transforme acest lucru într-o oportunitate!

Hüdaverdi este amenințat cu arma de Uygar
» Dragoste și secrete Episodul 2 Rezumat: În timp ce Sevda, care se simte vinovata de cele întâmplate și îl ajută pe Tugrul să-i curate rana lui Ali, în cartier mafioții sunt pe urmele lui Hüdaverdi, știind că acesta se va duce la prietenul său.
Hüdaverdi ajunge la farmacie să cumpere medicamente asa cum i-a cerut Ali și Duygu fiind îngrijorată pentru bărbatul de care este îndrăgostită, decide să meargă acolo să-i îngrijească rana, deși Hudaverdi se opune. Ajunși acolo, între Sevda și Duygu apar niște discuții nu tocmai plăcute, deoarece sunt invidioase una pe alta din cauza că amândouă sunt innebunite după Ali.
La întoarcerea în cartier Hüdaverdi este amenințat cu arma de Uygar, dar Duygu observă și intervine. Pilot, care o place pe farmacista îi ordonă prietenului său să lase arma jos și asa află că Sevda nu a fost răpită de Ali.
» Dragoste și secrete Episodul 2 Rezumat: La un moment dat, Uygar decide să-l facă pe Hüdaverdi să vorbească pentru a-l găsi pe Ali și când Duygu află de la copiii din cartier că niște străini au intrat în casa profesorului, merge într-un suflet să-l anunțe pe Ali, iar Sevda văzând-o iarăși acolo începe să fie geloasă. Ali reușește să-l salveze pe Hüdaverdi din mâna mafioților și le dă o lecție pe măsură, însă aceștia nu vor pleca capul și vor căuta răzbunare.

Pilot și Uygar pornesc pe urmele lui Ali, care se confruntă din nou cu Pilot și Uygar!

Pilot și Uygar pornesc pe urmele lui Ali
» Dragoste și secrete Episodul 2 Rezumat: Cu toate acestea, ei vor avea parte de o surpriză la care nu se așteptau niciodată. Casa bătrânului Tuğrul este încercuită de mafioți, Ali și bătrânul pun la cale un plan de scăpare, iar Sevda va trebui să stea ascunsă în casă. Tuğrul iese afară și vocea lui Pilot îi este cunoscută.
În timp ce, bătrânul îi tine de vorbă, Ali reușește sa doboare mafioții unul câte unul, însa este nevoit sa meargă in fata lor pentru ca Uygar vrea sa-l ucidă pe bătrânel. Sevda aude toată discuția și intervine pentru a-l salva pe Ali, iar atunci când Pilot afla adevarul de la Sevda decide sa se retragă. El îi spune lui Uygar că are principii și nu acceptă minciuni, dar că are mare noroc că îi datorează via viața sa, altfel nu l-ar fi iertat. Odată cu plecarea lui Pilot, Ali scoate pistolul și îl amenința pe Uygar, însă apare unchiul său Samim și îi cere scuze profesorului, menționând numele domnului Kurt.

Revederea dintre Kurt și Ali scoate la iveală că acel bărbat l-a crescut și instruit pe Ali, însă odată ce el și-a pierdut băiețelul a renunțat la misiunile în folosul statului și cei doi nu au mai fost la fel de apropiați, deși bătrânul îl iubește.
Pilot și Vedat se duc la mormântul bărbatului care i-a luat de pe străzi și i-a crescut, fiindu-le atât tata cat și mama.

Scene Flashback: Îi vedem la morgă pe Pilot și Vedat, identificandul pe Erniko, cel care i-a crescut și jurând că îl vor răzbuna, fără să știe că așa vor ajunge pe urmele fratelui său, Ali.

Pe măsură ce dragostea lui Pilot pentru Duygu progresează, Duygu încearcă din răsputeri să o separe pe Sevda de Ali!

» Dragoste și secrete Episodul 2 Rezumat: Mișcarea sa în acest scop îl pune pe Ali într-un mare pericol. Sevda vorbește din nou cu părinții ei la telefon și tatăl ei îi cere iertare, promițându-i că nu o va mai obliga să facă nimic din ceea ce ea nu dorește.
Pe de altă parte, plecarea Sevdei din casa lui Ali va deschide porțile marelui secret pe care nimeni nu îl cunoaște. Sevda îl invită pe Ali în casă să-l prezinte părinților ei și atât tatăl fetei, cât și Ali sunt șocați cu o astfel de revedere neplăcută.

Episodul 2 din serialul "Dragoste și secrete"se termina cu Ali și Koksal față în față! 

Amintirile mă chinuiesc, amintirile mă răscolesc, nu mai rezist...
 Încep și eu să fredonez versurile și parcă intru în pielea personajelor. :)
» Ei nahhh! Spuneți voi... Ce credeți ca se va întâmpla acum?


Dragoste și secrete episodul 3 rezumat | Kimse Bilmez difuzat in Turcia

 Actualizat la ora 13:59
Dacă ți-a plăcut, dă-i un like și distribuie-l și prietenilor!

SCRIS DE: Flory D.
TOATE DREPTURILE REZERVATE ®

Sursa foto/info: https://www.youtube.com/

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

BIOGRAFIE: İrem Helvacıoğlu | Pelinsu, actrița din Camera 309

BIOGRAFIE: Furkan Palali | Onur, actorul din Camera 309

Cei mai frumosi actori turci ~ Top 10