Dragoste și secrete episodul 12 rezumat | Kimse Bilmez difuzat in Turcia

» Dragoste și Secrete Episodul 12 Rezumat

 »»  Dragoste și secrete ep 12 rezumat: Ali și Pilot scapă de capcana lui Takacı datorită inteligenței lui Ali !

 Dragoste și secrete ep 12 rezumat
FlashBack: Din scena din trecut, deducem că Ali știa de planul lui Takacı și a jucat inteligent, așteptând pana ce prietenul său, Yakup a găsit locația respectivă și unul dintre agenți secreți au ajuns acolo. Ali și Pilot nu mai sunt nevoiți să se împuște reciproc, iar Vedat și Sevda sunt în siguranță acum. Ali și Pilot revin la nuntă și acum trebuie să împace fetele, care au rămas singure. Ulterior, Sevda află de la Ali motivul pentru care a plecat de la nuntă, deoarece ea îl cam ceartă, spunându-i că știa ce plănuia și de aceea a încercat să-l rețină lângă ea toată ziua. El îi spune că are speranțe de a-și găsi fratele, deoarece prietenul său, Yakup va face tot posibilul să afle a cui sunt amprentele de pe portofelul găsit în strada și ea înțelege. Ulterior, KurtBey află și încearcă să mușamalizeze rezultatele de la laborator, însă Ali vede tipul care îi fură portofelul din mașină și urmărindu-l va ajunge la Kurt.
Duygu pleacă supărată de la nuntă și la un moment dat o mașină e pe cale să o lovească, însă Pilot observă și o salvează, cazând peste ea. El încearcă să afle ce o supară atât de mult, dar în zadar pentru că fata îi cere să o lase singură.

 »»  Dragoste și secrete ep 12:  Pilot și Vedat sunt urmăriți de politie și devin doi fugari !

Dragoste și Secrete
Mișcarea neașteptată a lui Vedat de a-l împușca pe Takaci, deși Ali i-a interzis, îi determină pe Pilot și Vedat să devină doi fugari. Pilot vorbește cu Vedat să caute un bărbat care să își asume vina pentru moartea lui Takaci. Dar fratele său știe că nu este așa simplu cum pare și nu înțelege de ce Pilot vrea să iasă basma curată, știind că nu îi este frică de închisoare.
Motivul: Duygu, fata visurilor sale !
În timp ce Vedat încearcă să scape de poliție, cautând în cartier un adăpost mai retras, Pilot conștient de pericol, tot continuă să se întâlnească cu Duygu pentru că nu vrea să o piardă acum când este atât de aproape de a o cuceri.
[ads-post]

 »»  Uygar devine și mai furios din cauza uciderii lui Takaci și pune la cale un plan diabolic de ai desparți pe Sevda și Ali !

 Pe de altă parte, Samim îl sfătuiește pe nepotul său, că ar trebuie să-l lase în pace pe Ali, deoarece Mert, fratele lui Takaci este recunoscut ca cel mai periculos mafiot din împrejurimi și îl va elimina pe Ali. Dar Uygar nu-l ascultă și ajutat de Tuğçe pune la cale să o inducă în eroare pe Sevda pentru a o despărți definitiv de Ali.
În cartier: Uygar ii dăruiește Sevdei un colier ca și cadou de nunta, mințind-o că dacă ea este fericită cu Ali, atunci și el este fericit pentru ea. Ali află și bănuind că Uygar nu are intenții bune, îi cere Sevdei să demisioneze, iar ea îl informează pe Uygar prin telefon.
Ulterior, Sevda se duce la agenție și cum planul lui Uygar este în desfășurare, iar acesta o minte că închide agenția. Angajații fac greva, fiind îngrijorați că nu și-au primit salariile și vor rămâne fără loc de muncă. Sevda, vrând să-i ajute, acceptă propunerea lui Uygar de a deveni imaginea altui brand, dar cu condiția ca soțul ei să nu afle.


KurtBey este informat de cele întâmplate și că Mert ii va înlocui pe Takaci în distribuția drogurilor, iar Ali este în pericol. Dar din cauza că l-a avertizat pe Ali și nu a vrut să-l asculte, consideră că dacă Ali este prins la strâmtoare se va întoarce înapoi la serviciu în favoarea statului.
Hudaverdi își face curaj și o cere pe Ezgi în căsătorie, dar cum era de așteptat, fata îl refuză, deși el atât fiind naiv, îi spune că o va aștepta până la sfârșitul vieți.
Ali și Sevda se apropie unul de celălalt datorită căsătoriei lor false, în timp ce Uygar elaborează un plan diabolic de ai separa.

 »»  Mert intră în acțiune, jurând răzbunare împotriva lui Vedat, Pilot și Ali !

Mert i-a ordonat omului său să caute informații despre Pilot pentru ai găsi punctul slab și când află că este îndrăgostit de Duygu se duce la farmacia fetei, recomandându-se agent farmaceutic.
Pe de altă parte, Tugce își vizitează mama și când o vedete bătută, intra în casă să-i ceara socoteală bărbatului de care mama ei este îndrăgostită orbește. Bărbatul încearcă să o abuzeze pe Tugce și Pilot, care se ascundea în casa vecina, aude strigatele fetei și o salvează. Dar cum agresorul scoate pistolul la Pilot, aceste furios îl împușcă direct în cap și la plecare află că Tugce, care încă este în stare de soc este prietena Sevdei.
Sevda devine îngrijorată că prietena ei nu a fost la agenție și o vizitează. Tugce, care este traumatizată îi povestește cum a fost abuzată și pe cale să fie violata, dar Pilot a salvat-o. Ulterior, Tugce,care îl place pe Pilot, vrea sa ia legătură cu el, dar nu are prin cine.
Duygu ii simte absența bărbatului pe care nu și-l poate scoate din minte și îl așteaptă cu nerăbdare, însă nu pentru mult timp, deoarece Pilot vine la ea deghizat în polițist. Ea îl vede la geam, dar el este nevoit să plece din cauza poliției și când fata ajunge afară îl confunda cu adevăratul polițist.
Ali simte ca Kurt îi ascunde ceva, mai ales că l-a eliminat pe tipul care a furat portofelul și vrând să lămurească totul, bărbatul îi explică ca a fost cel mai bun prieten al tatălui său, iar el și Suleyman i-au fost încredințați. Apoi văzând că Ali nu încetează să-l suspecteze, îi amintește câte a făcut pentru el si cum a riscat totul că să-l scape de închisoare, atunci când el l-a ucis pe Erniko și întreaga bandă de mafioți.

 »»  KurtBey este îngrijorat ca nu cumva Pilot și Ali să se regăsească !

KurtBey conștient fiind, că Pilot ar putea să își amintească că l-a văzut împreună cu Erniko, deși avea doar vreo cinci anișori, nimic nu îi ma putea salva de furia lui Ali. Si se asigură că Pilot nu este în preajma lui Ali, cel putin până când va trece toată povestea cu portofelul, altfel acesta va zice că el este posesorul.
Târziu în noapte: În timp ce Ali încearcă să deslușească misterul din spatele portofelului, Sevda, care îl urmărește, devine geloasă, văzându-l la un club de noapte la masă cu o femeie și face scandal, apoi iese cu bătaie. Un tip o prinde pe Sevda de mână și ii propune să meargă cu el, iar Ali îl bate mar. Ulterior, el îi explică că pe portofel erau amprentele acelei femei și el doar a vrut să vorbească cu ea în speranța că își va găsi fratele, iar Sevda rușinată îi cere scuze.


Ziua următoare, Duygu i-a un taxi să meargă la depozitul lui Pilot și spre surprinderea fetei, șoferul este chiar el însuși. Apoi urmează o conversație amuzantă între cei doi îndrăgostiți și la un moment dat ea îl întreabă dacă s-a îndrăgostit vreodată. Pilot îi spune că doar o singură dată și Duygu își dă seama că el vorbește despre ea.
La cafenea: Pilot îi dăruiește o floare și cum ea crede că el caută doar aventuri, el încearcă să o convingă că este un bărbat statornic și odată ce ea a intrat în viața lui, chiar dacă ea ar vrea tot nu va putea să scape asa ușor de el. Ulterior, Duygu rămâne de serviciu pe tura de noapte și Pilot rămâne cu ea, însă la un moment dat apare la farmacie un polițist și el se ascunde după raft, iar Duygu este șocată să audă ca îl caută pe Suleyman, proprietarul depozitul de vizavi.
Duygu compară lumea lui, precum o închisoare, dar Pilot adaugă ca este doar "Închisoarea Inimii"și odată ajunsa acolo, chiar ea nu va mai dorii sa iasă.

 »»  Sevda este nevoită să-l mintă pe Ali pentru a ajunge la ședința foto !

La ședința foto: Sevda, care i-a motivat lui Ali că tatăl ei se simte rău și merge în vizita la el, devine îngrijorată când Uygar ii spune că cei de la agenție doresc și o ședință foto făcută noaptea.
În timp ce în mintea Sevdei rulează neîncetat, doar vorbele spuse de Ali că dacă îl va mai minți vreodată, o va scoate din viata lui, cei trimiși de Uygar afișează multe postere cu Sevda, atât în oraș, cât și în cartier.

Episodul episodul 12 al serialului Dragoste și secrete, se termină cum localnici, care văzând fotografiile cu soția imamului, îl i-au la rost pe Ali, afirmând că i-a făcut de rușine. După ce vede și el, afla unde este ședința foto și pleacă nervos la hotel, unde Tugce a avut grija sa verse înghețată pe parul prietenei. Și în timp ce Sevda era la dus, Uygar merge în halat ni camera ei și ii deschide ușa lui Ali, exact când ea iese de la duș.

»» Oare va afla Ali de la Duygu ca pe Pilot îl cheamă Suleyman ?

»» Oare o va ierta Ali pe Sevda ?

 Actualizat la ora 14:10
Dacă ți-a plăcut, dă-i un like și distribuie-l și prietenilor!

SCRIS DE: Flory D.
TOATE DREPTURILE REZERVATE ®

Sursa foto/info: https://www.youtube.com
https://www.atv.com.tr

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

BIOGRAFIE: İrem Helvacıoğlu | Pelinsu, actrița din Camera 309

BIOGRAFIE: Furkan Palali | Onur, actorul din Camera 309

Cei mai frumosi actori turci ~ Top 10