Dragoste și secrete episodul 10 | Rezumat | Kimse Bilmez

» Dragoste și Secrete Episodul 10 Rezumat

 »»  Dragoste și secrete ep 10: KurtBey joacă inteligent și îi câștigă din nou încrederea lui Ali

Ali si Pilot
În timp ce pistolarul a reușit să creeze o stare de panică printre invitați, omul trimis de KurtBey a reușit să-l împuște, iar Ali observa și își dă seama cine i-a oferit ajutorul.

Pe de altă parte, în timp ce Vedat este îngrijorat că nu a reușit să facă rost de bani să achite datoria traficantului Takacı, Pilot se ocupă de amenajarea depozitului. Iar când află de la fratele său, îl sună pe traficant să-i mai acorde timp, însă acesta îl amenință cu moartea. Pilot se enervează și îi declară război, iar Vedat consistent de pericol, încearcă să-l convingă că asta nu este o soluție de rezolvare, dar totul este în zadar.

 »»  Dragoste și secrete episodul 10: Pilot și Duygu devin tot mai apropiați pe zi ce trece !

În timp ce Pilot încearcă să se apropie de Duygu, el ambuscadează într-un moment neașteptat.
Pilot vrea să petreacă mai mult timp cu femeia de care s-a îndrăgostit și tot caută motive să-l ajute cu sfaturi la amenajarea depozitului, fără să mai acorde atenție la dușmanul său.
Însă, Duygu mai încăpățânată din fire, tot face fețe, că doar nu ar vrea ca ea să-i curețe geamurile și deodată apare Ezgi, care se oferă să-l ajute. Atunci Duygu devine geloasă și intervine, spunând că nu-i nevoie pentru că ea și Pilot vor face tot ce e nevoie.


"Pilot consideră zâmbetul lui Duygu, precum soarele care apare din spatele norilor"...
kimse bilmez ep 10
Takacı și-a trimis oameni să-l captureze pe Pilot, iar când acesta este înconjurat și atăcat de bătăuși cu diverse obiecte, Duygu îngrozită strigă după ajutor. Fata este bruscată și asta îl enervează la maxim pe Pilot, strigând la ei cum au putut ridica mâna asupra unei femei. Ali ajunge în cartier și când aude strigatele lui Duygu, imediat îi sare în ajutor, oferindu-i lui Pilot mâna să se ridice de la pământ, apoi împreună îi înving pe acei bărbați.

 »»  Conflictele dintre Pilot și Takacı îl pun și pe Ali în pericol !

Pilot îi mulțumește lui Ali, spunându-i că e un om bun și la insistentele imamului îi povestește de ce a intrat în necaz. Ali decide să-l ajute, auzind că a renunțat la afacerile necurate și îl asigură că îi va fi alături până la sfârșit.
Cel care a supravegheat bătăuși, reușește să scape și fuge să-l informeze pe Takacı, care devine furios când aude și ordonă să fie uciși amândoi.
[ads-post]

 »»  Dragoste și secrete episodul 10: Uygar pune la cale un alt plan să-i despartă pe cei doi îndrăgostiți, Ali și Sevda !

Uygar, care este acasă la Tugce, observă pe geam cum Ali și Sevda ajung acasă la el și furios vrea ca fata să găsească imediat o soluție ca prietena ei să părăsească casa imamului.

Zis și făcut, Tugce zvonește prin cartier că imamul Ali stă cu o fată în locuința sa și împreună cu Uygar așteaptă nerăbdători rezultatele.

KurtBey află că fiica sa Zeynep a participat fără permisiune lui la evenimentul din agenția lui Uygar si îi interzice ca timp de o săptămână să mai plece de acasă. Zeynep nu este deloc încântată de pedeapsa primită și în ajutorul ei vine Sinan, care într-una din zile o ajută să iasă pe fereastră, însă fata fiind bolnavă, devine epuizată de la alergătură și leșină.

Pilot și Duygu
Pe de altă parte, Uygar află despre cele întâmplate de la unchiul său și îl vizitează pe Takacı pentru al informa că Ali este omul lui KurtBey și îl instigă pe traficant împotriva celor doi frați.

Pilot și Duygu termină de aranjat mobilierul în birou și deodată se aud focuri de armă, însă reușesc să scape cu viață din mâna oamenilor trimiși de Takacı. Dar cum era de așteptat, fata îi reproșează lui Pilot că de când a venit a adus numai necazuri în cartier. Ulterior, târziu în noapte cei doi îndrăgostiți conversează pe WhatsApp.

Vedat este conștient de faptul că nu au șanse să-l învingă pe Takacı și vrând să își protejeze fratele cu orice preț, fără ca Pilot să știe, ii promite lui Takacı banii înapoi. Apoi îi propune să colaboreze în continuare, ba chiar să-i ofere jumătate din vânzarea unui lot, dar cu condiția să nu se atingă de fratele său.

 »»  KurtBey este informat că Takacı vrea să-l ucidă pe Ali !

Episodul 10 al serialului Dragoste și secrete
KurtBey profită de ocazia ivită și îl face pe Ali să creadă că Takaci are ceva cu organizația lor și de aceea a pus la cale planul cu acel cadavru, deoarece a căutat informații despre el și fratele său.
În timp ce Ali încearcă să găsească vinovatul din spatele problemelor, el trebuie să se ocupe și de gelozia Sevdei, care este curioasă cu cine vorbește la telefon și pleacă pe urmele lui însoțită de Tugce.
Ali se întâlnește cu o prietenă pentru a-l ajuta să descifreze un mesaj și când observă că femeia are vânătăi pe mână o însoțește acasă să-i dea o lecție soțului agresor. Deodată, Sevda apare în casa oamenilor cu o bâtă în mână, strigând că-l va ucide pe Ali și asta îl amuză la maxim pe imam.


Ali a invitat-o pe Sevda în oraș și la plecare omul lui Takaci, care este deghizat în florar, se apropie de ei. Dar Ali își dă seama și când îl trage deoparte, tipul intenționează să-l împuște, însă nu reușește și îi transmite că oriunde s-ar ascunde îl așteaptă moartea atât pe el, cât și pe cei dragi.

Episodul 10 al serialului Dragoste și secrete, se termină cum vecini revoltați merg acolo să-l mustre pentru că a ajuns un exemplu negativ pentru cei care îl apreciau. Sevda, auzind asemenea vorbe la adresa lui Ali, ia inițiativă și îi minte pe toți că sunt sunt căsătoriți. Actualizat la ora 18:50
Dacă ți-a plăcut, dă-i un like și distribuie-l și prietenilor!

SCRIS DE: Flory D.
TOATE DREPTURILE REZERVATE ®

Sursa foto/info: https://www.youtube.com/
https://www.atv.com.tr/

Postări populare de pe acest blog

BIOGRAFIE: İrem Helvacıoğlu | Pelinsu, actrița din Camera 309

BIOGRAFIE: Furkan Palali | Onur, actorul din Camera 309

Cei mai frumosi actori turci ~ Top 10