Dragoste și secrete episodul 1 rezumat | Kimse Bilmez difuzat in Turcia

» Kimse Bilmez ~ Dragoste și secrete Episodul 1 Rezumat: Sevda află că Pilot, un mafiot i-a luat ostatic fratele și acesta fi ucis dacă ea nu va găsi banii ceruți pentru răscumpărare!

Dragoste și secrete episodul 1 rezumat | Kimse Bilmez difuzat in Turcia
» Dragoste și secrete Episodul 1 Rezumat: Primul episod al serialului "Dragoste și secrete" va începe cu Sevda în acțiune, alergând într-un suflet pe străzile Istanbul-ului, după ce reușește să obțină banii de la Uygar. Într-un final ea reușește să scape de politie, care a fost trimisă pe urmele ei de către bărbatul de la care a furat banii, adăpostindu-se în casa unui străin pe nume Ali. 

» Sevda crede că totul va fi bine acum, însă este zguduită de o veste neașteptată!

Scene Flashback: Fratele ei Sinan, care din cauza reproșurilor făcute de tatăl lor cu privire la bani, s-a implicat în distribuirea de droguri. La un moment dat, tatăl lui află și aruncă drogurile în WC, iar Sinan este nevoit sa returneze contravaloarea drogurilor și sora sa Sevda va face tot posibilul să obțină acei bani.


» Sevda este aleasa imaginea unui brand, însa tatăl ei nu va primi cu bine aceasta veste!

» Dragoste și secrete Episodul 1 Rezumat: În timp ce Sevda este foarte fericită și entuziasmantă că s-a apropiat de visele ei de a deveni vedetă și o sună pe Tuğçe, prietena ei cea mai buna să-i dea vestea mult așteptată, pe de altă parte, acasă la părinții ei se află Uygar, care pentru ajutorul oferit atunci când erau era la ananghie, o vrea pe fiica lor de soție.

» Sevda, sfătuită de Tuğçe, prietena ei cea mai bună, decide să-i ceară bani lui Uygar, deși știa că acesta le-a propus părinților ei să o căsătorească cu el în schimbul datoriilor.

» Dragoste și secrete Episodul 1 Rezumat: Uygar un alt membru al mafiei, un asa-zis afacerist s-a îndrăgostit obsesiv de tânăra Sevda, care vrea cu orice preț ca fata să-i devină soție și atunci când tânăra îi cere bani pentru a-și salva fratele de la moarte, acesta îi propune sa i se dăruiască lui, ba chiar înainte de căsătorie și încearcă să o abuzeze sexual.
 În imposibilitatea de a găsi altă soluție, Sevda îl lovește în cap cu o vază, apoi îngrozită de cele întâmplate, fură banii și fuge, fiind nevoită să se ascundă de poliție în casa lui Ali.
 În acea noapte, Ali nu o predă pe Sevda politiei pentru a nu ajunge pe mâna traficanților. Ali și Sevda devin tot mai apropiați, dar Uygar nu are nicio intenție să renunțe la Sevda.

» Dragoste și secrete Episodul 1 Rezumat: Ali Hüroğlu este un tip respectat de întregul cartier pentru favorurile pe care le-a făcut în folosul comunității, ajutând persoanele nevoiașe și luptând să alunge mafia, însă acesta are un trecut misterios, care va deschide ușile unui teribil secret.

Târziu în noapte, Uygar se duce acasă la Tuğçe, crezând ca o va găsi pe Sevda și văzând că fata nu este acolo începe să o amenințe și aceasta va colabora cu el în schimbul banilor, chiar dacă își iubește prietena, totuși parcă o cam invidiază.
[ads-post]
Într-un final, Sevda reușește să-și elibereze fratele, deoarece Pilot este un om de cuvânt, deși a devenit un mafiot din cauza întâmplărilor și incidentele petrecute în viata sa, la o vârsta fragedă.

În timp ce Sevda dormea este trezită de țipetele lui Ali, care are un coșmar despre cum i-a murit băiețelul din cauza unei bombe, pusă de mafie în mașina care trebuia să-i ducă fiul la bunici.

» Singurul scop în viata lui Ali este să-și găsească fratele pierdut! 

În ziua următoare, în timp ce Ali va fi plecat să repare calculatorul unui prieten, Sevda va fi luată cu forța de către Uygar și oamenii acestuia, deși ușa era păzită de Hüdaverdi, un băiat al străzii pe care la ajutat și i-a devenit cel mai de încredere prieten.

» Uygar este avertizat de unchiul său Samim să elibereze fata imediat, altfel Ali îl va găsi și in gaura de șarpe!

Deși Uygar a fost avertizat cu privire la Ali, ca acesta nu este doar un profesor și din cauza ca a luat-o cu forța pe Sevda și l-a bătut Hüdaverdi se poate ajunge la vărsare de sânge, acesta îl minte pe Pilot ca Ali i-a răpit iubita și cei doi pornesc pe urmele profesorului. Din cauza planurilor lui Uygar, întâlnirea lui Ali cu Pilot/Suleyman, fratele său dispărut nu este ceea ce și-a imaginat.
 Pe de altă parte, interesul Sevdei pentru Ali va deschide ușile unui teribil secret, iar acest secret va face ca iubirea dintre Sevda și Ali să devină imposibilă.
Episodul 1 din serialul turcesc "Dragoste și secrete" se termina când Ali ajunge acasă la Uygar pentru a o salva pe Sevda și Pilot îndreaptă pistolul spre el.


 Actualizat la ora 13:40
Dacă ți-a plăcut, dă-i un like și distribuie-l și prietenilor!

SCRIS DE: Flory D.
TOATE DREPTURILE REZERVATE ®

Sursa foto/info: https://www.youtube.com/

Postări populare de pe acest blog

BIOGRAFIE: İrem Helvacıoğlu | Pelinsu, actrița din Camera 309

BIOGRAFIE: Furkan Palali | Onur, actorul din Camera 309

Cei mai frumosi actori turci ~ Top 10