joi, 23 mai 2019

BIOGRAFIE: Onur Tuna | Alihan, actorul din serialul Prețul fericirii

Onur Tuna aka Alihan Tasdemir ~ Biografie 

Onur Tuna aka Alihan Tasdemir ~ Biografie
Nume complet: Onur Tuna
Data nașterii: 02 iulie 1985, (vârsta 07/02/1985)
Locul nașterii: Canakkale, Turcia
Studii: Universitatea Ege Departamentul de Muzica și Universitatea Eylul din Izmir, Turcia
Ocupație: actor și model
Naționalitate: turcă
Religie:Islam
Zodie: Rac
Înălțime: 1,95 m
Culoare ochilor: Albaștri
Relațiile de iubire: ? (2019 pr.), Seda Güven (2015 - 2016), Nil Ateş (2013) și Yasemin Kay Allen (2012 - 2013).

Cine este Onur Tuna protagonistul serialului „Pretul fericirii”?

Onur Tuna este cunoscut publicului român din serialul "Prețul fericirii"unde îl interpretează pe afaceristul de succes Alihan. Talentatul actor ne-a cucerit iremediabil cu autoritatea sa carismatică și cu atitudinea simpatică.

Câți ani are Onur Tuna și ce studii a urmat ?

Onur Tuna s-a născut la 16 iulie 1988 la Canakkale, Turcia și a locuit în Gelibolu, Turcia până la vârsta de 15 ani când a început să cânte la chitară. Iar la școala secundară a jucat volei și baschet ca jucător licențiat.
Anul 2000: A studiat la liceul Erkek din Bursa și a continuat sa facă parte și în echipa de baschet din cadrul liceului. El a continuat sa studieze în paralel și economia la Universitatea Dokuz Eylül din Izmir. De asemenea, a studiat și teatrul la Centrul de Artă Müjdat Gezen înainte de a se muta în Istanbul. 
Chipeșul actor a luat lecții de actorie la Universitatea de Teatru din Centrul de Artă Mujdat Gezen și a lucrat ca model timp de patru ani.

CARIERĂ! 
Zeynep și Alihan

Anii 2008 -2015: Onur Tuna și-a început cariera în actorie în serialul " Hayat Devam Ediyor,", interpretând  rolul lui "Sirac" și a continuat sa joace atât în seriale TV, cât și în filme.
Anul 2014: Talentatul actor a început să cucerească iremediabil publicul prin performanța sa din rolul primit în serialul "Filinta" care i-a adus și mai multă faimă.  
Onur este un actor de televiziune și de film cunoscut pentru rolurile din serialele Hayat Devam Ediyor, Huzur Sokagi și Filinta. A fost, de asemenea, distribuit în filmul de lung metraj Bir Küçük Eylül Meselesi.



Cum își petrece Onur Tuna timpul liber și ce hobby-uri și pasiuni are actorul?

Chipeș și talentat, practică sporturi în mod regulat și cea mai mare pasiune a actorului sunt mașinile și deține o colecție de mașini luxoase.

VIATA PERSONALĂ: Conform tabloidelor din TurciaOnur Tuna a avut 3 relații de iubire și în prezent ar fi singur.

    Premii câștigate și nominalizări:

    • 2016: Cel 

      Filmografie

      Film/SerialAnul CaracterTip
      -2019-Serial
      -2019-Serial
      -2019-Serial 
      -2019-Serial
      -2019-Serial
      Altin Tepsi ~ Prețul fericirii2018Alihan Tasdemir Serial
      Cesur yürek2016ÖmerSerial
      A Small September Affair2014AtilFilm
      Filinta 2014 Filinta Mustafa 2014Filinta Mustafa Serial
      Hayat Devam Ediyor2011Sirac BakirciSerial
        Dacă ți-a plăcut, dă-i un like și distribuie-l și prietenilor!
        Sursa info/foto: https://tr.wikipedia.org, http://www.aksam.com.tr


        Onur Tuna (Alihan) și Sevda (Zeynep), protagoniștii serialului "Prețul Fericirii"

        Niciun comentariu:

        Trimiteți un comentariu

        Mesaje

        RemoveAd