Treceți la conținutul principal

BIOGRAFIE: Bestemsu Özdemir | Beliz, actrița din serialul Meryem

Bestemsu Özdemir ~ Biografie


Bestemsu Özdemir
Nume complet: Bestemsu Özdemir 
Data nașterii: 20 aprilie 1992, (vârsta 04/20/1992) 
Locul nașterii: Istanbul, Turcia 
Studii: Universitatea Tehnică din Istanbul, Departamentul pentru design de modă 
Ocupație: model și actriță 
Naționalitate: 
Zodie: Berbec 
Înălțime: 1,74 m 
Culoare ochilor: Căprui 
Relațiile de iubire: ? (2020 pr.), Can Yaman (2017) , Yigit Kirazci (2015), Özant Emil (2014-2015) și Ali Ersan Duru (2013-2014) 
Soț: Necăsătorită  Cine este actrița Bestemsu Özdemir (Beliz) ? 

 Bestemsu Özdemir este o actriță turcă, cunoscută publicului român din serialele turcești "Kara Para Aşk ~ Dragoste de contrabanda (2015)”, ca și Nilüfer și “Meryem (2017)", dând viață personajului Beliz. 


Câți ani are Açelya Topaloğlu și ce studii a urmat ? 


Bestemsu Özdemir
Bestemsu Özdemir s-a născut la Istanbul în 1992 și are 26 de ani. Încă de la vârsta de 2 anișori, ea a locuit în Ankara timp de 2-3 ani, alături de bunici, deoarece părinții ei au plecat din țară. Frumoasa actriță a studiat la Liceul francez de la Saint-Joseph și a finalizat departamentul de Design de modă la Universitatea Tehnică din Istanbul. În timpul anilor de studiu, pe de o parte, făcea cursuri de actorie, pe de altă parte, a început să facă poze, ca și model într-o agenție de modele. La momentul respectiv, Bestemsu Özdemir l-a întâlnit pe managerul celebru Cem Tatlıtuğ (fratele chipeșului actor Kivanc Tatlituğ), cu care încă mai lucrează, așa și-a urmat adevărata vocație și a studiat actoria. 

Începutul carierei sale a început să aibă succes și perspectivă! 

 Anul 2012: Tânăra actriță a trăit prima ei experiență de actorie, odată cu rolul profesoarei Araf Zamanında Sare din serialul "Sakarya Firat". Pe parcursul anilor, frumoasa și talentata actriță a mai apărut și în serialele: İstanbul Hatırası, Kara Para Aşk, Analar ve Anneler și Kırlangıç Fırtınası. De asemenea, a intrat și în lumea cinematografiei cu filmele Biz Size Döneriz și Tabula Rosa. 

BIOGRAFIE: Bestemsu Özdemir
Punctul de cotitură al profesiei sale: "Meryem" ~ Serialul care i-a adus succesul și-a făcut-o celebră aproape în toate colțurile lumii! 

Bestemsu Özdemir este o actriță, cunoscută pentru Tabula Rosa (2015), Dragoste de contrabanda (2014) și We'll Get Back to You (2017). Anul 2014: Frumoasa actriță a jucat rolul lui Nilüfer Denizer, în serialul de succes "Kara Para Așk", alături de actori de succes ai Turciei și anume: Tuba Büyüküstün, Engin Akyürek, Erkan Can, Aytaç Arman, Nebahat Çehre, Damla Colbay, Saygın Soysal, Burak Tamdoğan și Nihat Altınkaya. 
Anul 2017: Frumoasa și talentata actriță a jucat rolul avocatei bogate de succes, în serialul Meryem , alături de Cemal Toktaş (Oktay), un procur, care îi este prieten încă din colegiul și a devenit marea ei dragoste secretă. Serial care acum se difuzează și în România pe postul de televiziune Kanal D. 
[ads-post]

VIATA PERSONALĂ: Cine este iubitul actriței Açelya Topaloğlu ? 

De-a lungul timpului, conform celor mai importante tabloide din Turcia, s-a adeverit că frumoasa actriță a avut patru relații de iubire cu actorii: Ali Ersan Duru (2013-2014), Özant Emil (2014-2015) Yigit Kirazci (2015) și Can Yaman (2017. Dintre toate relațiile actriței, cea mai frumoasă și îndelungată relație a avut-o cu actorul Can Yaman, protagonistul serialului "Dolunay ~Lună plină", însă frumoasa actrița l-a părăsit, zvonindu-se că aceasta ar mai fi avut ieșiri în oraș cu Çağatay Ulusoy și Engin Akyürek, fostul ei partener din serialul "Kara Para Aşk ~ Dragoste de contrabandă", însă până în momentul de față nu s-a confirmat nimic. 
26 iulie 2018: În momentul de față se pare că actrița nu are un iubit. 
Viață de familie: Are doi câini numiți Lucky și Buddy. 


CITEȘTE ȘI: Melodia din genericul serialului MERYEM - Hasret


Premii câștigate și nominalizări:

  • 2016: ...

...

Filmografie

Film / SerialAnul CaracterTipul
Guvercin
Baba Nerdesin Kayboldum
2019
2018
Ipek
Fulya
Serial
Film
Biz Size Döneriz2017DefneFilm
Meryem 2017Beliz BilenSerial
Dünyanin En Güzel Kokusu 22017...Film
Analar ve Anneler2015Sevgi TinarSerial
Tabula Rosa2015Rosa, SaadetSerial
Kara Para Ask ~ Dragoste de contrabanda2014NilüferSerial

Sakarya Firat
2012Araf Zamanında SareSerial

Dacă ți-a plăcut, dă-i un like și distribuie-l și prietenilor!
Bestemsu Özdemir și fostul ei iubit, Can Yaman

Sursa foto/info: 
http://www.milliyet.com.tr/
http://www.biyografi.info/kisi/bestemsu-ozdemir

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

BIOGRAFIE: İrem Helvacıoğlu | Pelinsu, actrița din Camera 309

İrem Helvacıoğlu (Pelinsu) ~ Biografie Nume complet: İrem Helvacıoğlu 
Data nașterii: 2 februarie 1990, (vârsta 02/02/1990) Locul nașterii: Germania Studii: Conservatorul la Teatrul Mujdat Gezen Art Center Ocupație: actriță Naționalitate: turcă Zodie: Vărsător Înălțime: 1,70 m Culoare ochilor: Verzi
Relațiile de iubire:F... (2017 pr.) Căsătorită: Nu Copii: Nu Website: ...

BIOGRAFIE: Furkan Palali | Onur, actorul din Camera 309

Furkan Palali aka Onur  ~ Biografie Nume complet: Furkan Palali
Nume alternativ: Furkan Palali
Data nașterii: 27 octombrie 1986, (vârsta 10/27/1986) Locul nașterii: Konya, Turcia
Studii: UniversitateaHacettepe din Ankara
Ocupație: model și actor
Naționalitate: turcă
Religie: Musulman
Zodie: Scorpion
Înălțime: 1,91 m
Culoare ochilor: Verzi
Relațiile de iubire: Demet Özdemir (2017 pr.)
Căsătorit: Nu
Copii: Nu
Părinți: Azmi Palalı
Frati/Surori: un frate, Abdülkadir Palalı
Website: www.furkanpalali.com

Cei mai frumosi actori turci ~ Top 10

Serialele turceşti au ajuns să cucerească inimile românilor şi televiziunile care le difuzează au un rating foarte bun.  În acest articol vreau să vorbesc despre frumusețea și farmecul actorilor turci. Şi o să fac o clasificare despre actori turci privind ani trecuţi şi până în momentul actual, mulţi dintre ei au lucrat ca şi model și au câștigat un concurs de modeling foarte prestigios care mai târziu i-a ajutat să apară în lumea cinematografiei. Cele mai populare și cele mai vizionate seriale turceşti până în acest moment la noi în ţară sunt "Suleyman Magnificul", "Puterea destinului", "Tradarea", "Yaman", "O mie și una de nopți", "Ezel", "Dragoste la prima vedere", "Feriha", "Dragoste si pedeapsa", "Înainte de sfârşit", "Poveste de familie", "Fatmagul", "Gumuş". În acest top cotez pe aspectul, fotogenic, fără a ține seama de premiile pe care actorii le-au pr…