BIOGRAFIE: Açelya Topaloğlu | Derin, actrița din serialul Meryem

Açelya Topaloğlu ~ Biografie

Açelya Topaloğlu ~ Biografie
Nume complet: Açelya Topaloğlu
Data nașterii: 19 noiembrie 1986, (vârsta 11/19/1986)
Locul nașterii: Karşıyaka, Izmir, Turcia
Studii: Conservatorul Müjdat Gezen - Art Center Actor Studio din Istanbul
Ocupație: actriță și dansatoare
Naționalitate: turcă
Zodie: Scorpion
Înălțime: 1,68 m
Culoare ochilor: Căprui
Relațiile de iubire: Singură ? (2018 pr.)
Soț: Necăsătorită
Copii: Nu
Părinți: Gülümser Topaloğlu (mama) și Ömer Topaloğlu (tatăl)
Website: ..

Cine este actrița Açelya Topaloğlu (Derin) ?

Açelya Topaloğlu este o actriță turcă, cunoscută publicului român din serialele turcești "İnadına Aşk ~ Parola: Te iubesc (2017)”, ca și Defne Barutçu și “Meryem (2017)", dând viață personajului Derin.
BIOGRAFIE: Açelya Topaloğlu | Derin,

Câți ani are Açelya Topaloğlu și ce studii a urmat ?

Açelya Topaloğlu s-a născut la 19 noiembrie 1986 în districtul Izmirului, Karşıyaka, Turcia și are 31 de ani. De la o vârsta fragedă, până la universitate, a studiat dansul la Școala de Dans Tan SağtürkDepartamentul de Dansuri Modern al Anadolu Topaloğlu. După aceea primind o mare susținere din partea mamei, ea a devenit mai interesată de teatru pe măsură ce se apropia de începerea universității.
[ads-post]
Anii 2008-2009: A absolvit cursurile de muzică în atelierul MSM-Actor și a câștigat Departamentul de Teatru Conservator.
Anul 2013: Frumoasa actriță a absolvit Centrul de artă Müjdat Gezen, Conservatorul-Müjdat Gezen Art Center Actor StudioÎn această perioadă, a jucat, de asemenea, în reclame pentru numeroase mărci celebre cum ar fi Yapı Kredi Play, Garanti Bank, Arçelik și Koroplast.

Începutul carierei sale a început să aibă succes și perspectivă! 

Anul 2008: Açelya Topaloğlu și-a început cariera de actorie cu un rol mic în
serialul "Aşk Yakari, urmat de alte roluri pe parcursul anilor.

Anul 2015: Talentata actriță a interpretat primul rol principal în "Kaçak Gelinler", ca si "Almila".
Imediat după aceea, rolul primit în serialul „İnadına Aşk“, unde a interpretat caracterul Defne, i-a adus o mulțime de fani.
Anul 2016: ea a jucat în serialul "Görevimiz Komedi", alături de Rasim Öztekin, John Satıbol, Bülent Emrah Parlak, Asuman Dabak și Zeynep Kanko.

 Punctul de cotitură al profesiei sale: "Meryem" ~ Serialul care i-a adus succesul și-a făcut-o celebră aproape în toate colțurile lumii! 

Anul 2017: Frumoasa și talentata actriță a jucat și în serialul de succes Meryem , alături de Furkan Andıç (Savaş), în regia lui Mustafa Dogan. Serial care se difuzează și în România pe postul de televiziune Kanal D.

  Açelya Topaloğlu, mărturisire emoționantă ! Iată ce a mărturisit frumoasa actriță: 


 Într-un interviu acordat de Açelya Topaloğlu pentru gecce.com.tr, talentata actriță a mărturisit că nu are stabilite anumite obiective profesionale și întotdeauna va profesa doar meseria pe care o iubește, adică actoria. Deoarece în această profesie sunt atât de multe personaje pe care vrea să le joace și muncește din greu pentru a intra în pielea personajelor.

Açelya Topaloğlu: Cred că această pace a minții este cea mai frumoasă răsplată a acestei realizări.

Tânăra actriță se simte norocoasă în privința timpului petrecut acasă, îi place acest lucru și de aceea
 își petrec majoritatea timpului acasă vizionând și citind scenariile pt. seriale, filme și cărți.

 Açelya Topaloğlu: Sunt mai mult acasă. Mi-am ales casa în centru, așa că nu trebuie să mă duc prea departe când ies în oraș, pot să mănânc și beau cafeaua și să mă întorc acasă repede. 

VIATA PERSONALĂ: Cine este iubitul actriței Açelya Topaloğlu ? 

 De-a lungul timpului, conform celor mai importante tabloide din Turcia, s-a zvonit că frumoasa actriță ar fi avut câteva ieșiri în oraș cu Serhat KılıçCan Yaman, partenerul ei din serialul "İnadına Aşk" și Cem Belevi, însă nu s-a confirmat.
24 iulie 2018: În momentul de față se pare că actrița nu are un iubit.

Premii câștigate și nominalizări:
  • 2016: Premiul 6. Ayaklı Gazete Ödülleri ~ Cel mai bun jucător de sex feminin din serial ~ İnadına Aşk
  • 2016: Premiul Universității de Dezvoltare din Istanbul - Cea mai bună actriță din serial ~ İnadına Aşk

Filmografie

Film / SerialAnul CaracterTipul
Arapsaçi2018AysenFilm
Darisi Basimiza2018Rüya Serial
Meryem 2017Derin BerkerSerial
Damat Takimi2017...Film
İnadına Aşk ~ Parola:Te iubesc2015-2016Defne Barutçu Serial
Kaçak Gelinler 2014-2015Almilla PekerSerial
Daada Dandinista2014Herself Serial

Eve Düşen Yıldırım
2012SevdaSerial

Gece Sularında İstanbul
2011NihanSerial

Arka Sokaklar
2010Ahu GözcüSerial

Aşk Yakar
2008BeldaSerial

Dacă ți-a plăcut, dă-i un like și distribuie-l și prietenilor!
BIOGRAFIE: Açelya Topaloğlu
Sursa foto/info: https://www.gecce.com.tr
https://en.wikipedia.org/wiki/

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

BIOGRAFIE: İrem Helvacıoğlu | Pelinsu, actrița din Camera 309

BIOGRAFIE: Furkan Palali | Onur, actorul din Camera 309

Cei mai frumosi actori turci ~ Top 10