About actors & actress Açelya Topaloğlu Alayça Öztürk Anastasia Tsilimpiou Android animatori petreceri copii Ankit Tiwari Articole Articole utile Ask Sana Benzer Asli Enver Aşk Laftan Anlamaz Așk ve Mavi Ayça Ayşin Turan Bahar viață furată Balanță Bana Sevmeyi Anlat Begüm Kütük Yaşaroğlu Berbec Beren Saat Bergüzar Korel Bestemsu Özdemir Bir nefes yeter Birgül Ulusoy Black Pearl Blănoșii Blogger Boran Kuzum Bride of Istanbul Burak Özçivit Burak Sağyaşar Burcu Kara Burcu Kiratli Cadouri Camera 309 Canan Tugunar Cansu Dere Capricorn Carti Casatorie Ceaiul turcesc Celebrity News Cem Șenel Cemal Toktaş Ceren Tașçı Cingöz Recai Çoban Yıldızı Cofetaria Tic Tac Conspiratii Cosmetice Costume curatarea jaluzelelor De la A la Z Decizii de viata Demet Özdemir Despre actori Despre dragoste Despre Dumnezeu Despre flori Diete de slabit Dila Hanim DIP Doi mincinosi Dolunay Soysert Dragoste infinita Dragoste și ură Duo Flame Emrah Erdoğan EN Endless Love Engin Akyurek English Info English News Erkan Petekkaya Ezgi Asaroglu Facebook Birthday Video Fahriye Evcen Farah Zeynep Abdullah Fecioară Festivalul de Film de la Cannes Filme Filme hindi Final Frumusetiile naturii Furkan Andıç Furkan Palali Furtuna pe Bosfor Gecenin Kraliçesi Gemeni Gizem Karaca Göksel Demirpençe Gülderen Güler Haine bebeluși Halit Ergenç Hande Erçel Hatice Şendil Hülya Avşar İki Yalancı Ikinci Sans Inima orașului ~ Bu Şehir Arkandan Gelecek Interviu İrem Derici İrem Helvacıoğlu Istanbullu Gelin İstanbullu Gelin Işıl Yücesoy Înalta societate Învăţaţi o limbă străină Jouzour Kadir Dogulu kara para Kara Para Aşk ~ Dragoste de contrabandă Kara sevda Kemal Ekmekçi Kenan Doğulu Kerem Bürsin Kosem Lara Uzerli Legamantul Legea Pamantului Leu Lifestyle Love and Hate Lyrics Mehmet Akif Alakurt Meryem Meryem Uzerli Miray Daner Mireasa din Istanbul Miss Turcia Mistere Muhammet Uzuner Murat Boz Murat Boz și Aslı Enver Music Mutluluk Zamanı Muzica Nefis Tarifler Neslihan Atagül NO: 309 NO: 309 ~ Camera 309 Noaptea de hena Nunta anului Nurgül Yeşilçay O Hayat Benim O singură privire Oala sub presiune Ochelari de soare polarizați Oferte si promotii online cu reduceri Okan Yalabik Oktoberfest Osman Karakoç Oua vopsite Özcan Deniz Özlem Tekin Pamela El Kik Paramparça Paranormal Patria mea esti tu Păcatele inimii Pelin Karahan Pelin Uluksar Perla Neagră Pești Pinar Deniz Pinar Dilek Presenting series Prezentare seriale Puterea destinului Rac Regina nopții Retete Review Ritualuri magice pentru dragoste RO Rüya Saadet Işıl Aksoy Săgetător Scorpion Secretul vindecarii spontane Selin Dumlugöl Selin Şekerci Semnificația viselor Senan Kara Serial libanez Seriale turcesti Sertab Erener Sezen Aksu Sfaturi utile Shopping Sibel Kirer sisteme de mobilitate Siyah İnci spalarea jaluzelelor Steaua sufletului stil de viață Stiri Stiri mondene Suleyman Magnificul Şükrü Özyıldız Tarkan Tevetoğlu Taur Taylor Swift Test Test de personalitate Totul despre actorii din seriale Toygar Işıklı Tradarea Trafic site Tuba Buyukustun Tuba Büyüküstün Tuğba Melis Türk Turkish Celebrity News Turkish TV series Tutoriale Tutorials Two liars Vărsător Vedete de la Hollywood Versuri Vis Wedding Yıldıray Gürgen Yüksek Sosyete Zodiac

BIOGRAFIE: Tuba Büyüküstün | Actrița din serialul Dragoste de contrabandă

Tuba Büyüküstün ~ Biografie

Tuba Büyüküstün ~ Biografie
Nume complet: Hatice Tuba Büyüküstün
Data nașterii: 5 iulie 1982, (vârsta 07/05/1982)
Locul nașterii: Istanbul, Turcia
Studii: Universitatea de Arte Frumoase Mimar Sinan din Istanbul
Ocupație: actriță
Naționalitate: turcă
Zodie: Rac
Înălțime: 1,73 m
Culoare ochilor: Verzi
Relațiile de iubire: Tolga Karaçelik (2011) , Sami Saydan (2007 - 2010), Bülent Inal (2005 - 2007) și Umut Evirgen (2018 pr.)
Soț: Onur Saylak (c. 2011; div  2017)
Copii: Toprak și Maya
Website: http://tubabuyukustun.com.tr

Cine este actrița Tuba Büyüküstün ?

 Tuba Büyüküstün este o actriță turcă, cunoscută publicului român din serialele turcești "Asi ~ Asi - Împotriva destinului (2007) - Asiye” și “Iubire și răzbunare ~ Cesur ve Güzel (2016)"Hatice Tuba Büyüküstün s-a născut la 5 iulie 1982 la Istanbul și este considerată a fi cea mai sexy, populară și mai bine plătită actriță din Turcia. În curând, îndrăgita actriță va apărea din nou pe micile ecrane din Romania în producția de succes "Kara para ask ~ Dragoste de contrabandă", care va fi difuzata de postul de televiziune PRO 2 România

Câți ani are Tuba Büyüküstün și ce studii a urmat ?

Tuba Büyüküstün s-a născut la 5 iulie 1982 în Istanbul, Turcia și este singurul copil la părinți. Ea a absolvit Universitatea de Arte Plastice Mimar Sinan (2004). Ea este o femeie puternică și o actriță de succes care împărtășește valorile actoriei cu interesul ei în problemele sociale și are cu siguranță o carieră foarte luminată înaintea ei. 

ALTE TALENTE ȘI ABILITĂȚI:

În afară de abilitățile sale de actorie, ea este și ambasadoare pentru branduri de mărci celebre, printre care și faimosul brand elvețian de ceasuri de lux IWC Schaffhausen pentru Turcia și ARTĒ Madrid, cea mai iubită marcă de bijuterii din Spania.
Anul 2014: Tuba Büyüküstün a fost numită Ambasador al Bunăvoinței Naționale UNICEF pentru a susține drepturile copiilor în întreaga lume de către UNICEF Turcia.

INFO: 
  • IWC Schaffhausen este bine cunoscut pentru sponsorizarea festivalurilor de film anuale și este un susținător al dezvoltării industriei cinematografice.
  • ARTĒ Madrid, cea mai iubită marcă de bijuterii din Spania, a numit-o pe Tuba Büyüküstün drept noul său ambasador regional în Orientul Mijlociu, explicând în cadrul unei conferințe de presă săptămâna trecută că speră să profite de notorietatea faimoasă a actriței pentru a-și stabili gradul de conștientizare a mărcii.
Bine de știut: Urmărind cariera sa de actorie și participarea la proiectele sociale ca ambasador al UNICEF Goodwill din în ultimii ani, Büyüküstün a câștigat admirația multor fani în țări din întreaga lume, în special în Turcia și în Orientul Mijlociu.

 Anul 2015: Ea a participat la  IWC Filmmaker Awards din Dubai și la alte evenimente similare ca ambasador al mărcii IWC.
[ads-post]

Începutul carierei sale a început să aibă succes și perspectivă! 

Tuba Büyüküstün
Anul 2003: Tuba Büyüküstün și-a început cariera ei de actorie odată cu obținerea primului rol în serialul turcesc Sultan Makamı, dând viață personajului Nesrin. După mai multe apariții în reclame de televiziune, Büyüküstün și-a făcut debutul în seriale de televiziune, apărând pe micile ecrane în ultimele patru episoade ale serialului Sultan Makamı. În același an, a interpretat personajul titular în serialul Gülizar. 
 Anul 2005: Tuba Büyüküstün a apărut în serialul Ihlamurlar Altında, ca și Filiz, apoi a interpretat rolul lui Aysun în filmul Babam ve Oğlum, regizat de Çağan Irmak. 
 Anul 2006: Büyüküstün a interpretat rolul unei profesoare în filmul Sınav, unde a avut ocazia să acționeze alături de starul de la Hollywood, Jean-Claude Van Damme. 

 Punctul de cotitură al profesiei sale: "ASI, Gonulcelen, 20 Dakika" ~ Serialele care i-au adus succesul și-a făcut-o celebră aproape în toate colțurile lumii! 

"Cesur ve Güzel" (Iubire și răzbunare).
Anul 2007-2009: Frumoasa și talentata actriță a jucat în serialul de succes Asi, alături de Murat Yıldırım și Çetin Tekindor, în regia lui Cevdet Mercan.
Anui 2008-2010: Tuba Büyüküstün a devenit cunoscuta la nivel mondial sub numele de Asye Kozcuoğlu, care a fost primul ei rol principal în serialul dramatic "ASI", difuzat pe Kanal D. Frumoasa actriță Tuba Büyüküstün s-a făcut remarcată publicului turcesc, dând viață personajului: Asye Kozcuoğlu, care a făcut un pas important în cariera sa, interpretând caracterul lui Asye în producția proeminentă a serialului "ASI ~ Împotriva destinului", fiind remarcată și de publicul român (2008).
 Anul 2010: Primul ei rol principal în cinematografie a fost în filmul Yüreğine Sor, interpretând rolul EsmeiDupă aceea, ea a jucat alături de actorul Cansel Elçin în serialul Gönülçelen. 
 La sfârșitul anului 2012: Tuba Büyüküstün a jucat alături de İlker Aksum în serialul dramatic "20 Dakika" (20 de minute), unde interpretarea de succes -adus o nominalizare la cel de-al 42-lea premiu internațional Emmy pentru cea mai bună actriță.
 Anul 2014: Büyüküstün a fost numită în calitate de ambasador al UNICEF Turcia. Ea a jucat alături de Engin Akyürek în serialul Kara Para Așk (Dragoste de contrabandă ). 
Anul 2016: Ea a jucat alături de carismaticul actor Kıvanç Tatlıtuğ, în serialul de succes "Cesur ve Güzel" (Iubire și răzbunare). 

VIATA PERSONALĂ: Cine este iubitul actriței Tuba Büyüküstün 

 Tuba Büyüküstün a avut patru relații serioase până acum. Prima relație a fost cu actorul Bülent Inal (2005 - 2007), Sami Saydan (2007 - 2010), Tolga Karaçelik (2011) și cea de-a patra relație de iubire a avut-o cu Onur Saylak, care i-a devenit soț în 2011, însă 5 ani mai târziu, ei au divorțat pe 5 iunie 2017
La 28 iulie 2011: Onur Saylak și Tuba Büyüküstün s-au căsătorit și au două fetițe gemene, Toprak și Maya.
 Conform celor mai importante tabloide din Turcia, frumoasa actriță este într-o relație cu afaceristul Umut Evirgen.

Copii

Nume
Sexul
Născut/ă
Ani
Tatăl 
Toprak
Maya
fetită 
fetiță 
19 ianuarie 2011
19 ianuarie 2011
7
7
Onur Saylak
Onur Saylak

Premii câștigate și nominalizări:

 Büyüküstün a câștigat numeroase premii dintre care cinci premii TelevizyonDizisi.
  • 2015: Serbia și Muntenegru ~ International TV Festival Bar Cea mai bună actriță ~ Gülizar
  • 2007: Premiul Istanbul University IT ~ Cea mai bună actriță ~Ihlamurlar Altında
  • 2008: Premiul Universității Computer Club din Istanbul ~ Cea mai bună actriță ~ Asi
  • 2010: Premiul Universității Marmara Club ~Cea mai de succes actriță ~ Yüreğine Sor
  • Asociațiile jurnaliștilor de radiodifuziune Media Oscaruri ~ Cea mai bună actriță a anului ~ Gönülçelen
  • 2010: Jurnal al Premiilor pentru cel mai bun an al politicii ~ Actrița de televiziune a anului;
  • 2010: atvdiziler.com Prestige Awards ~ Cea mai bună actriță;
  • 2010: Premiul TelevizyonDizisi.com ~ Cea mai bună actriță;
  • 2010: DiziFilm.com Oscaruri Cea mai buna actriță din seriale dramatice;
  • 2010: AyakliGazete.com Stelele televiziuni ale anului ~ Cea mai bună actriță;
  • 2011: TelevizyonDizisi.com Premii Cea mai bună actriță;
  • 2011: Premiul Elle Style din Turcia ~ Elle Stil Actress
  • 2013: TUROB Seriale turcești de succes ~ Premiul de onoare ~ Ihlamurlar Altında
  • 2013: KARVAK (Fundația Marii Negre) Cel mai bun an al anului ~ Cea mai bună actriță a anului ~ 20 Dakika
  • 2013: Premiul TelevizyonDizisi.com ~ Cea mai bună actriță;
  • 2014: Premiul internațional Emmy ~ Cea mai bună actriță ~ Nominalizare
  • 2014: Asociația Exportatorilor Electronici și Serviciilor Electronice Premii Stelele exportului ~ Kara Para Așk (Dragoste de contrabandă)
  • Premiul TelevizyonDizisi.com ~ Cea mai bună actriță;
  • 2015: Oscarul Asociațiilor jurnaliștilor de radiodifuziune Media ~ Cea mai bună actriță a anului;
  • 2015: Premiul de succes al Universității Tehnice din Istanbul, Clubul de Inginerie Industrială (EMÖS) ~ Cea mai reușită actriță;
  • 2015: Premiul TelevizyonDizisi.com ~ Cea mai bună actriță;
  • 2015: Premiul Uludağ Universitatea Marconi ~ Cea mai bună actriță a anului;
  • 2015: A 14-a ediție a Premiilor Internaționale Giuseppe Sciacca ~ Cea mai bună actriță;
  • Premiul Golden Fluture ~ Cea mai bună actriță ~ Nominalizare
  • Premiul pentru Cel mai bun cuplu ~ Kara Para Așk Nominalizare
  • Premiul al 4-lea Crystal Mouse ~ Cea mai bună actriță;
  • Universitatea Süleyman Șah Modelul Universității Națiunilor Unite (MUNunivs) Peace Ambassador;
  • 2016: Premiul A doua ediție a Turciei pentru tineret ~ Cea mai bună actriță ~ Kara Para Așk
  • 2017: Premiul BestDisisi.com Cel mai bun cuplu (Cesur & Suhan) ~ Iubire și răzbunare
  • 2017: Revista Sayidaty ~ Cea mai de succes actriță din Turcia;
  • 2017: Premiul tinerilor turci ~ Cea mai bună actriță în cinema ~ Rosso Istanbul
  • 2017: Premiul distinctiv ale festivalurilor arabe internaționale ~ Cel mai bun cuplu (Cesur & Suhan) Iubire și răzbunare

Filmografie

Film / SerialAnul CaracterTipul
Faith
2018
Mara BrankovicFilm
Istanbul Kirmizisi
2017
NevalFilm
Daha2017Ahra

Film
Tight Dress 2016 Helin

Cesur Ve Güzel ~ Iubire și răzbunare
2016Helin

Alemdaroglu, Guzel, Sühan Korludag
Serial
The Jungle
2015

Zeynep
Film
Memories of the Wind2015ZFilm
Kara Para Ask ~ Dragoste de contrabandă 2014ElifSerial
20 Minutes2013Melek HalaskarSerial
Yüreğine Sor2010EsmaFilm
Gönülçelen2010HasretSerial
Asi ~ Împotriva destinului 2007Asiye 'Asi' KozcuogluSerial
Sinav2006Zeynep ErezFilm
Ask yolu2006DenizSerial
Babam ve Oğlum2005AysunFilm
Ihlamurlar altinda2005Filiz Tekiner Serial

Çemberimde gül oya
2004ZarifeSerial
Gülizar 2004Gülizar Film
Sultan Makami2003Nesrin Serial

Dacă ți-a plăcut, dă-i un like și distribuie-l și prietenilor!
Tuba Büyüküstün ~ Biografie

Sursa foto/info: http://www.muhsinakgun.com/
https://en.wikipedia.org/wiki/Tuba_Büyüküstün

Trimiteți un comentariu

Mesaje

[blogger][facebook][disqus]

Author Name

Prezentare Serial Turcesc: Rüya - Vis

Prezentare Serial Turcesc: Rüya  - Vis
Numele original: Rüya Numele în engleză: Dream Numele în română: Vis Gen serial: Dramă, Romantic Tara de origine: Turcia Sezoane: +1 Nr. de episoade: +30

Prezentarea serialului ~ Bana Sevmeyi Anlat ~ O singură privire

Prezentarea serialului ~ Bana Sevmeyi Anlat ~ O singură privire
Numele original: Bana Sevmeyi Anlat ~ O singură privire Numele in engleza: Wings of Love Gen film: Dramă Tara de origine: Turcia Sezoane: 1 Nr. de episoade: 22

Patria mea esti tu | Prezentare Serial | Distributie

Patria mea esti tu | Prezentare Serial | Distributie
Numele original: Vatanim Sensin Numele în engleză: Wounded Love (You are my country) Numele în română: Patria mea ești tu Gen serial: Istoric, Dramă, Romantic Tara de origine: Turcia Sezoane: +1 Nr. de episoade: +31

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.