joi, 3 mai 2018

BIOGRAFIE: Hande Erçel | Actrița din serialele Așk Laftan Anlamaz și Güneșin Kızları

Hande Erçel ~ Biografie

Hande Erçel ~ Biografie
Nume complet: Hande Erçel
Data nașterii: 24 noiembrie 1993, (vârsta 11/24/1993)
Locul nașterii: Bandirma, Balıkesir, Turcia
Studii: Universitatea de Arte Frumoase Mimar Sinan
Ocupație: actriță,  model și prezentatoare TV
Naționalitate: turcă
Zodie: Săgetător
Înălțime: 1,75 m
Culoare ochilor: Căprui
Relațiile de iubire: Burak Serdar Şanal (2015), Ekin Mert Daymaz (2015 - 2017) și .... (2018 pr.)Cine este actrița Hande Erçel?


Hande Erçel ~ Biografie
Hande Ercel este actriță și model, cunoscută în special pentru rolul lui Selin Yilmaz din "Gunesin Kizlari" (2015-2016), Hayat Uzun din serialul turcesc "Ask Laftan Anlamaz" (2016-2017) și Siyah İnci (2017). Frumoasa actriță a ajuns la peste 7,8 milioane de urmăritori pe Instagram, care o plasează pe listele: "Celor mai importante 8 actrițe din Turcia" și "Top 5 cel mai urmărite actrițe din Turcia".


Câți ani are Hande Erçel și ce studii a urmat ?

Hande Ercel s-a născut la 24 noiembrie 1993 în Bandırma, Provincia Balıkesir din Turcia și a crescut cu bunicii ei Ant Rosie și Ahmed Be. Ea a absolvit Universitatea de Arte Plastice Mimar Sinan.

Erçel a intrat în industria modelingului după ce în anul 2012 a câștigat concursul "Miss Turkey", reușind să atragă atenția prin frumusețea și talentul ei și continuă să fie printre actrițele căutate actrițe din generația tânărăMai jos puteți viziona videoclipul în care Hande a ținut un discurs în onoarea titlului pe care la primit:
[youtube src="EYZJukE9wIY"/]

ALTE TALENTE ȘI ABILITĂȚI:

În afară de abilitățile sale de actorie și modeling, ea este și ambasadoare pentru branduri de mărci celebre, printre care și Loreal Paris Turcia. 

[ads-post]

 Interviu cu  Hande Erçel:

Într-un interviu, ea a spus ca faima este ceva care vine atunci când nu te aștepți, deoarece pentru ea nu a fost atât de important când va deveni faimoasă, ci modul prin care s-a făcut apreciată de public.
Rolul avut în serialul "Güneșin Kızları", fiind visul ei de a lua parte la un proiect în care trebuie să aibă mai multă responsabilitate și nu a fost deloc greu pentru ea din moment ce asta și-a dorit, iar succesul nu a întârziat să apară la o vârstă fragedă - la 23 de ani. Ea a mai dezvăluit că își dorește să devină o actriță profesionistă și multe alte lucruri pe care intenționează să le facă pentru a obține succesul în viață.

Hollywood-ul este noua sa țintă: Visul ei este să participe la producțiile de la Hollywood !

Unul dintre scopurile sale este acela de a participa la producțiile de la Hollywood și visează ca într-o zi joace alături de stelele de la Hollywood - Ryan Gosling și Leonardo DiCaprio. Deși a câștigat mult nume și faimă, are încă ambiția de a-și continua studiile în arte frumoase în Statele Unite.

Începutul carierei sale a început să aibă succes și perspectivă! 

BIOGRAFIE: Hande Erçel | Actrița din serialele Așk Laftan Anlamaz și Güneșin Kızları
Anul 2013: Hande Erçel și-a început cariera ei de actorie odată cu obținerea primului rol în serialul turcesc Çalıkușu, dând viață personajului Zahide.
Anul 2014: După performanța sa din Çalıkușu, ea a obținut un rol în Hayat Agacı, având rolul lui Selen Karahanli. 

 Punctul de cotitură al profesiei sale: "NO: 309 ~ Camera 309" ~ Serialul care i-a adus succesul și-a făcut-o celebră aproape în toate colțurile lumii! 


Anul 2015: Hande Erçel  a devenit cunoscuta la nivel mondial sub numele de Hayat Uzun care a fost principalul ei rol ca fiica unui pescar în serialul dramatic  "Așk Laftan Anlamaz", difuzat pe Show TV. Frumoasa actriță Hande Erçel s-a făcut remarcată publicului turcesc, dând viață personajului: Selin Yilmaz din serialul "Güneșin Kızları", un serial romantic care i-a adus succesul și a propulsat-o printre cele mai talentate și apreciate actrițe din generația tânără.
Erçel, care a făcut un pas important în cariera sa, interpretând caracterul lui Selin în producția proeminentă a serialului "Guneș", fiind remarcată și de publicul român.
Anul 2017: Frumoasa și talentata actriță a jucat și în serialul popular "Siyah Inci" într-un rol primordial foarte promițător al lui Hazal, reușind și de data aceasta sa arate fanilor ei performanțelor sale remarcabile.

VIATA PERSONALĂ: Cine este iubitul actriței Hande Erçel

Hande Erçel a avut doua relații serioase pana acum. Prima relație a fost cu actorul Burak Serdar Şanal (2015) si cea de-a doua relatie de iubire a avut-o cu Ekin Mert Daymaz (2015 - 2017), însă s-au despărțit anul trecut. Conform celor mai importante tabloide din Turcia, s-a zvonit ca Ercel este într-o relație cu co-starul Tolgahan Sayisman din serialul Siyah Inci,  Tolgahan Sayisman, însă actrița a infirmat zvonurile, spunând ca nu este într-o relație cu partenerul ei din serial.

Copii

Nume
Sexul
Născut/ă
Ani
Tatăl 
-
-
-
-
-

Premii câștigate și nominalizări:

  • 2015: .............

Filmografie

Film / SerialAnul CaracterTipul
Güneş
2015
Selin Yilmaz Serial
Siyah İnci
2015-2017
HazalSerial
Aşk Laftan Anlamaz
2015
Hayat UzunSerial
Güneşin Kızları ~ Guneş
2015–2016
Selin YılmazSerial
Hayat Aǧacı
2014

Selen Karahanlı
Serial
Çalıkuşu2013-2014ZahideSerial

Dacă ți-a plăcut, dă-i un like și distribuie-l și prietenilor!
Hande Erçel ~ Biografie
Sursa foto/info: https://www.instagram.com/handemiyy/?hl=en
https://en.wikipedia.org/wiki/Hande_Erçel

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesaje

RemoveAd