joi, 12 aprilie 2018

Kara Para Aşk: Dragoste de contrabandă - Un nou serial turcesc, în curând la Pro 2 Romania

Kara Para Aşk ~ Dragoste de contrabandă
Kara Para Aşk ~ Dragoste de contrabandă: un nou serial turcesc care va fi difuzat la postul de televiziune PRO 2 Romania, începe în curând și cu siguranță va atrage atenția iubitorilor de seriale turcești datorită distribuție de excepție.
Numele original: Kara Para Aşk
Numele în română: Dragoste de contrabandă
Numele în englezăBlack Money Love
Gen serial: Acțiune, Mister, Romantic, Dramă
Țara de origine: Turcia

Marea surpriză a primăverii vine la PRO 2 pentru a ne surprinde cu serialul de excepție „Dragoste de contrabandă", un serial turcesc plin de surprize și o producție de excepție în care joacă actori îndrăgiți de publicul român.
[ads-post]

Protagoniști serialului sunt:
  • Engin Akyürek, care este cunoscut publicului român din serialul turcesc "Fatmagül'ün Suçu Ne ~ Fatmagul ", chipeșul actor va da viață personajului Ömer Demir.
  • Tuba Büyüküstün este cunoscută publicului român din serialele turcești "Asi ~ Asi - Împotriva destinului (2007) - Asiye” și “Iubire și răzbunare ~ Cesur ve Güzel (2016)". Tuba o va fi interpretata  pe Elif Denizer.
În curând, Postul de televiziune PRO 2 va avea premiera serialului „Dragoste de contrabandă”, producție premiată în anul 2014 pentru "Cel mai bun serial de dramă", dar și pentru numeroase alte premii primite pentru performantele protagoniștilor.Dacă ți-a plăcut, dă-i un like și distribuie-l și prietenilor!
Sursa info/foto: https://en.wikipedia.org/wiki/Kara_Para_Aşk, http://www.pro2.ro

Un comentariu:

  1. Ador serialul ăsta.
    Îmi poate spune cineva câte episoade are? O sa incep facultatea și nu știu dacă o să mai am timp să îl văd. Și vroiam sa îl urmaresc până la sfârșit.
    Daca stie cineva vreau și eu să știu, va rog.

    RăspundețiȘtergere

Mesaje

PA