sâmbătă, 10 martie 2018

Camera 309 episodul 29 rezumat | NO: 309 Difuzat în Turcia

» Camera 309 Episodul 28 Rezumat: Lale și Onur au parte de surpriza "Emir in baby shower" organizată de familia viitoarei mămici!

Lale și Onur merg la cumpărături pentru camera bebelușului
No: 309 ~ Episodul 29 te va face să râzi din nou. Venirea familiilor va provoca o tensiune incredibilă pentru cuplu Onur&Lale !

» Camera 309 Episodul 29 Rezumat: Lale și Onur merg la cumpărături pentru camera bebelușului, deoarece au mai rămas doar câteva zile pana la nașterea copilului. Iar când Betül este informată de Sherife că cei doi soți merg la cumpărături împreună cu Yıldız și Songül, ea decide să li se alăture și de data asta va cădea singura în capcana ei ....
 Lale și Onur se întreabă cum vor ieși la capăt cu mamele lor, Yıldız și Songül care când vine vorba de copii lor, nu se lasă mai prejos una decât alta și într-un final decid ca nu au ce face și se amuză de situația în sine.

La holding: În timp ce Erol găsește o modalitate sa scape de soția sa pentru a vorbii cu Pelinsu, Yldiz ii spionează, iar Onur îl suna pe Erol sa se prezinte la el în birou.
Onur găsește dovezi ilegale în legătură cu concedierea cumnatului sau și după ce ii cere explicații unui angajat de ce a făcut asta fără acordul sau, afla ca Erol e cel responsabil de decizia demiterii și îl face să plătească o compensație pentru Kurtulush.

Betül mulțumita de vicleniile sale și crezând că actele cununiei dintre Lale și Onur sunt nevalide, împărtășește cu Pelinsu că timpul lor de glorie va veni în curând.

Samet, care nu mai poate de dorul iubitei sale, se plimba pe străzi în urma ei și la un moment dat o salvează pe Nergis din fata unei mașini condusa de un șofer neatent și, astfel, profita de ocazia de a ajunge el în spital pentru a sta mai mult cu femeia iubita.

Scena amuzantă din Camera 309 Episodul 28Songül continuă să se întâlnească pe ascuns cu Haluk, dar graba ei de a pleca de la cumpărături o face pe Yldiz să bănuiască și o urmărește. Haluk luase de la medic rezultatul cu biopsia și ii arata femeii de care s-a îndrăgostit. Songül vede ca biopsia nu este maligna și de bucurie îl ia de mâini pe Hakan, iar Yldiz intra peste ei în restaurant și face scandal. Haluk se simte rușinat de acțiunile surorii sale și o mustra. Iar Yldiz regreta ceea ce a făcut când vede rezultatul biopsie și la dorința lui Haluk va trebui sa-i ceara scuze cuscrei sale.

Kurtulush, care a vrut sa ii intre in gratii soacrei sale, a împrumutat o motocicleta de la un prieten pentru a livra flori și acum este nevoit sa vândă brățările lui Nunu pentru a repara daunele motocicletei produse într-un accident.
[ads-post]

Nergis și Nilüfer cu acordul lui Emir organizează un duș surpriză pentru copilul lui Lale. Dar adevărata surpriză vine de la Lale la sfârșitul dusului...

Lale, care așteaptă un băiețel pe nume Emir, fiind copleșită de surpriza unui duș pentru bebeluș, amenajat special pentru el înainte de naștere.
În timp ce toată lumea se află în așteptarea tremurândă a bebelușului Emir, bunica lui găsește un motiv de ceartă când aude de Samet, Lale intra în travaliu.

» Camera 309 Episodul 30 Rezumat: În noul episod din Camera 309 apare micuțul Emir, cel mai dorit, iubit membru al familiei Sarihan.

PS: Baby shower ~ Dușul pentru bebeluș a devenit o modă înainte de nașterea copilului și oferă o zi plăcută viitoarei mămici. O astfel de petrecere surpriza este organizata de familia fetei, fiind o modalitate de a sărbători nașterea preconizată a primului copil prin prezentarea de cadouri.

PS: Rezumatul ep. 29 din serialul turcesc  "Camera 309" cuprinde aproximativ 2 ore și jumătate de serial fără reclame.

Dacă ți-a plăcut, dă-i un like și distribuie-l și prietenilor!
Sursa foto/info: https://www.youtube.com
Lale și Onur merg la cumpărături pentru camera bebelușului
Camera 309 episodul 29 rezumat

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesaje