Treceți la conținutul principal

Camera 309 episodul 28 rezumat | NO: 309 Difuzat în Turcia

» Camera 309 Episodul 28 Rezumat: Lale și Onur se pregătesc să sărbătorească primul lor Crăciun împreună !

Lale și Onur
» Camera 309 Episodul 28 Rezumat: După noaptea lunii de miere petrecute în dormitor, Lale și Onur reușesc să-și rezolve problemele care au intervenit între ei, însă Șerife, care a revenit în casa celor doi îndrăgostiți, încă mai crede că cei doi soți mai au probleme și imediat o informează pe Yıldız, mama lui Onur.
İsmet, care vine în vizită la părintii lui Onur, aude conversația dintre Yıldız și Șerife, așa că decide să facă o petrecere de Revelion pentru a-i ajuta pe Onur și Lale să se împace. Iar Yildiz este nevoita să o sune pe Süngül și o invită împreună cu fetele la o petrecere.


Lale și Onur merg la cumpărături pentru camera bebelușului
Onur și Lale încep să se pregătească pentru această sărbătoare și merg împreună la cumpărături și decorațiuni pentru bradul de crăciun. Iar când Betül este informata că cei doi soți merg la cumpărături împreună cu Yıldız și Songül, ea decide să se alăture și de data asta va cădea singura în capcana ei ....

Scena amuzantă din Camera 309 Episodul 28Süngül îi dă mâna ginerelui ei necredincios să aducă la florărie femei dornice de un job și de fața cu fiicele și ginerele ei selectează o filipineză pentru a putea ajuta pe Lale.

Hakan continuă să păstreze legătura cu Songül și asta o exasperează pe Yldiz și face tot posibilul pentru a-și spiona fratele, ca nu cumva a se înfiripa vreo relație de iubire intre cei doi îndrăgostiți.

[ads-post]

Scena amuzantă din Camera 309 Episodul 28: Onur ii face lui Pelinsu un cadou de Crăciun, fără să știe ca Filiz a înlocuit pachetul cu un cadou haios din care iese o mănușă de box și o lovește direct în fața pe fată, care visa la un cadou romantic din partea fostului logodnic. Pelinsu se duce imediat în biroul lui Filiz, ii da un pumn cu mănușa de box, apoi își ia geanta de la Onur și pleacă nervoasă.

Familia din camera 309 sărbătorește Crăciunul:
Familia din camera 309 sărbătorește Crăciunul: În timp ce marea familie se așează la cina de Crăciun, Betul văzând ca nu a reușit să-i despartă pe Lale și Onur, pune la cale un alt plan răutăcios împreună Pelinsu și fiul ei Erol, însă Șadi îi spionează și de data aceasta va avea parte de o surpriza neașteptată.

» Camera 309 Episodul 29 Rezumat: În noile episoade din Camera 309 apare cel mai dorit, iubit membru al familiei Sarihan.

PS: Rezumatul ep. 28 din serialul turcesc  "Camera 309" cuprinde aproximativ 2 ore și jumătate de serial fără reclame.

Dacă ți-a plăcut, dă-i un like și distribuie-l și prietenilor!
Sursa foto/info: https://www.youtube.com
Lale și Onur se pregătesc să sărbătorească primul lor Crăciun împreună !

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

BIOGRAFIE: İrem Helvacıoğlu | Pelinsu, actrița din Camera 309

İrem Helvacıoğlu (Pelinsu) ~ Biografie Nume complet: İrem Helvacıoğlu 
Data nașterii: 2 februarie 1990, (vârsta 02/02/1990) Locul nașterii: Germania Studii: Conservatorul la Teatrul Mujdat Gezen Art Center Ocupație: actriță Naționalitate: turcă Zodie: Vărsător Înălțime: 1,70 m Culoare ochilor: Verzi
Relațiile de iubire:F... (2017 pr.) Căsătorită: Nu Copii: Nu Website: ...

BIOGRAFIE: Furkan Palali | Onur, actorul din Camera 309

Furkan Palali aka Onur  ~ Biografie Nume complet: Furkan Palali
Nume alternativ: Furkan Palali
Data nașterii: 27 octombrie 1986, (vârsta 10/27/1986) Locul nașterii: Konya, Turcia
Studii: UniversitateaHacettepe din Ankara
Ocupație: model și actor
Naționalitate: turcă
Religie: Musulman
Zodie: Scorpion
Înălțime: 1,91 m
Culoare ochilor: Verzi
Relațiile de iubire: Demet Özdemir (2017 pr.)
Căsătorit: Nu
Copii: Nu
Părinți: Azmi Palalı
Frati/Surori: un frate, Abdülkadir Palalı
Website: www.furkanpalali.com

Cei mai frumosi actori turci ~ Top 10

Serialele turceşti au ajuns să cucerească inimile românilor şi televiziunile care le difuzează au un rating foarte bun.  În acest articol vreau să vorbesc despre frumusețea și farmecul actorilor turci. Şi o să fac o clasificare despre actori turci privind ani trecuţi şi până în momentul actual, mulţi dintre ei au lucrat ca şi model și au câștigat un concurs de modeling foarte prestigios care mai târziu i-a ajutat să apară în lumea cinematografiei. Cele mai populare și cele mai vizionate seriale turceşti până în acest moment la noi în ţară sunt "Suleyman Magnificul", "Puterea destinului", "Tradarea", "Yaman", "O mie și una de nopți", "Ezel", "Dragoste la prima vedere", "Feriha", "Dragoste si pedeapsa", "Înainte de sfârşit", "Poveste de familie", "Fatmagul", "Gumuş". În acest top cotez pe aspectul, fotogenic, fără a ține seama de premiile pe care actorii le-au pr…