vineri, 9 martie 2018

Camera 309 ep. 26 și 27 rezumat | NO: 309: Difuzat în Turcia

 » Camera 309 Episodul 26 Rezumat: Lale și Onur nu au pace și liniște din cauza căpșunilor cu ciocolata amăruie și șampania trimise de o persoană anonimă (Betul) !


Lale și Onur nu au pace și liniște din cauza căpșunilor cu ciocolata amăruie și șampania trimise de o persoană anonimă (Betul)
Camera 309 Episodul 26 Rezumat: După ce Lale vede fotografia lui Onur la hotelul în care au fost în luna de miere și citește mesajul de pe spatele fotografiei, își amintește căpșunule cu ciocolată amăruie și devine curioasă cu privire la cine este femeia din trecutul soțului ei și începe să investigheze.

Surorile lui Lale vor sa meargă la restaurantul lui Kurtulush și Samet. Iar Kurtulush ii cere permisiunea soacrei sale, motivând ca la restaurant are multi clienți turiști și are nevoie de ajutorul lui Nilüfer și Nergis.

Lale le spune surorilor sale că se îndoiește de sentimentele soțului ei față de fosta iubită
Între timp, Lale pleacă de la maica-sa, spre restaurant și le spune surorilor sale că se îndoiește de sentimentele soțului ei față de fosta iubită. Nilüfer, care a aflat totul de la Lale, devine cea mai mare susținătoare a surorii sale și ajunse în casa de la marginea pădurii, imediat încep sa caute indicii. Si găsesc o cutie cu amintiri din trecutul lui Onur, însă acesta sosește acasă și trebuie sa se ascundă. Onur intra în dormitor și la plecare ia acea cutie, iar Lale devine și mai suspicioasa în privința soțului ei.
Pe de alta parte, Onur, care nu mai își poate scoate din gând acele căpșuni primite la hotel, încearcă sa afle cine le-a trimis, fără sa bănuiască ca Betul a planificat și organizat totul ca sa-i despartă.
[ads-post]

Süngül, care bănuia ca fetele ei ascund ceva de ea, face pe detectivul
Între timp, Süngül, care bănuia ca fetele ei ascund ceva de ea, face pe detectivul și ii prinde împreună pe Nergis și Samet. Süngül și văzând ca presimțirile ei s-au adeverit, devine foarte supărată și ia atitudine față de fete pentru că au ascuns de ea această relație. Si de data aceasta, Songül nu le va ierta la fel de ușor asa cred ele.

» Camera 309 Episodul 27 Rezumat: 

Onur este distrus și arată dezamăgirea față de Lale
Onur este distrus atunci când vede pe înregistrările de pe camera de supraveghere cum Lale a cotrobăit prin biroul său și nu ezita sa își arată dezamăgirea față de soția sa. Deși, Lale regreta enorm ceea ce a făcut și va începe să caute modalități de a-l face pe Onur să o ierte, ghinionul continuă să apară în calea ei. Pe măsură ce ei se cearta, Pelinsu are un nou plan de a-l face pe fostul său logodnic sa divorțeze și apelează la Erol sa o ajute, iar cei doi conspiră din nou împotriva tinerilor căsătoriți.

Sunglu și Lale se duc să vadă noua casă a părinților lui Onur. Dar la un moment dat Lale vede o cutie identica cu cea pe care o ascunsese Onur, în casa soacrei și crezând ca este cutia misterioasă din trecutului soțului ei, încearcă sa o deschidă, însă apare Onur. Lale luata prin surprindere, scapă jos cutia si vaza din ea se sparge, iar Yldiz face o criza de nervi când vede cioburi vaza ei valoroasa.

Pelinsu și Erol conspiră din nou împotriva lui Lale și Onur
La casa de la marginea pădurii: Sherife continua sa-i asculte pe Onur și Lale și le transmite informații valoroase lui Yildiz și Betul. Dupa ce ședința de la holding se termina, Erol și Pelinsu vor sa-l ducă pe Onur sa i-a masa în oraș, însă Lale își suna soțul sa-i spună ca îl așteaptă acasă. Onur ajunge acasă si este plăcut surprins sa-și găsească soția așteptându-l cu o cina romantica.

 Lale decide sa-i spună soțului ei de ce a ajuns sa se comporte asa și arătându-i fotografia găsită în șifonier, Onur își da seama că cineva încearcă să-l facă sa divorțeze de Lale și cei doi îndrăgostiți se împacă. Chiar dacă cei doi soți se confruntă în mod constant cu obstacole și probleme puse la cale pe la spatele lor, acest fapt face ca legătura dintre Onur și Lale să devina mai puternică și episodul se termina cu Onur luând-o pe Lale în brate pentru a o duce în dormitor....

PS: Rezumatele ep. 26 și 27 din serialul turcesc  "Camera 309" cuprind aproximativ 5 ore de serial fără reclame.

Dacă ți-a plăcut, dă-i un like și distribuie-l și prietenilor!
Sursa foto/info: https://www.youtube.com
Süngül ii prinde împreună pe Nergis și Samet

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesaje