vineri, 2 martie 2018

BIOGRAFIE: Osman Karakoç | Ilyas, actorul din Dragoste si ura

Osman Karakoç aka Ilyas  ~ Biografie 

BIOGRAFIE: Osman Karakoç
Nume complet: Osman Karakoç
Data nașterii: 29 aprilie 1983, (vârsta 04/29/1983)
Locul nașterii: Diyarbakir, Turcia
Studii: Facultatea de Limbă și Istorie-Geografie Departamentul de Teatru din Ankara
Ocupație: actor
Naționalitate: turcă
Religie: Musulman
Zodie: Taur
Înălțime: 1,81 m
Culoare ochilor: Căprui
Relațiile de iubire: D (2017)
Căsătorit: Da
Soție: Ceren Yalazoğlu Karakoç (căs. 2013)
Copii: Nu
Website: www.

Cine este Osman Karakoç protagonistul serialului „Dragoste si ura”?

BIOGRAFIE: Osman Karakoç
Osman Karakoç este cunoscut publicului român din serialul "Dragoste și ură"unde îl interpretează pe Ilyas. Chipeșul actor ne-a influențat profund cu autoritatea sa carismatică și cu atitudinea simpatică.

Osman Karakoç s-a născut la 29 aprilie 1983 la Diyarbakir. În timp ce era student la Departamentul de Chimie al Universității Bilkent, s-a simțit atras spre teatru și a început să participe la diverse piese teatrale, părăsind universitatea în favoarea actoriei și a promovat examenul de teatru al Facultății de Limbi și Istorie-Geografie a Universității din Ankara.

CARIERĂ! 

Anii 2008 -2015: Osman Karakoç și-a început cariera în actorie în serialul "Unutma Beni", interpretând  rolul lui "Ali" și a continuat sa joace atât în serialeTV, cât și în filme.
Anul 2016: Talentatul actor a început să cucerească iremediabil publicul prin performanța sa din rolul primit în serialul "Ask Ve Mavi ~ Dragoste și ură" care i-a adus și mai multă faimă.  

[ads-post]

Cum își petrece Osman Karakoç timpul liber și ce hobby-uri are?

Chipeș și talentat, practică sporturi în mod regulat și recent a descoperit ca cel mai mare hobby al actorului este CrossFit. Are o mulțime de cărți și citește în timpul liber, dar urmărește filme și seriale.

Natura: O geografie atât de diferită ! Natura te uimește întotdeauna. Vezi frumusețile pe care nu le-ai văzut sau pe care nu le-ai observat niciodată înainte.

Într-un interviu pe care la dat, chipeșul actor a spus că atunci când nu filmau la serialul "Ask Ve Mavi ~ Dragoste și ură", care a fost filmat în Cappadocia, obișnuia să exploreze minunile naturii împreună cu colegii săi.
Osman Karakoç: Ne plimbăm mult, descoperim noi minuni ale lumii.

Cum își petrece Osman Karakoç timpul liber atunci cand este plecat cu echipa la filmari departe de casa?

Se crede o persoană putin egoistă, dar în sensul bun al cuvântului, deoarece îi place să fie singur și să-și petreacă timpul singur, atunci când are nevoie de liniște. El își acumulează energia când este singur, în liniște, apoi își dispersează energia acumulată la filmări. Bineînțeles că îi este dor de familie și de prietenii săi, dar se duce să-i vadă.
 Osman Karakoç: Este frumos să fii departe de zgomotul și traficul din orașul mare.
VIATA PERSONALĂ: Conform tabloidelor din TurciaOsman Karakoç s-a căsătorit cu actrița Ceren Yalazoğlu pe 10 iunie 2013 și intre cei doi a fost dragoste la prima vedere. Relația lor a fost una de lungă durată, stabilă și frumoasă.
Osman Karakoç: Sunt norocos și fericit în căsnicia mea ...
PS: Actorul consideră că activând în aceeași industrie ca și soția sa, îi oferă un mare avantaj în căsătorie.

    Premii câștigate și nominalizări:

    • 2016: Cel 

      Filmografie

      Film/SerialAnul CaracterTip
      Aşk 2018-Serial
      H2018-Serial
      S2018-Serial 
      Ask Ve Mavi ~ Dragoste și ură2016IlyasSerial
      N'olur Ayrilalim2016Yusuf IlgazoğluSerial
      Gelecek Uzun Sürer2011HarunFilm
      Ve Jülyet2011KFilm
      Türk Malı2010HSerial
      Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi2010HFilm
      Unutma Beni2008-2015AliSerial
        Dacă ți-a plăcut, dă-i un like și distribuie-l și prietenilor!
        Sursa info/foto: https://tr.wikipedia.org, http://www.aksam.com.tr
        Osman Karakoç (atv.com.tr, 05.02.2018), Osman Karakoç (diziler.com, 05.02.2018), Osman Karakoç (sinematurk.com,

        05.02.2018), Osman Karakoç (dimineața.com.tr, 05.02.2018).
        Osman Karakoç și frumoasa sa soție, Ceren Yalazoğlu
        Osman Karakoç și frumoasa sa soțieCeren Yalazoğlu

        Niciun comentariu:

        Trimiteți un comentariu

        Mesaje

        Popular Posts