luni, 19 martie 2018

BIOGRAFIE: Birgül Ulusoy | Birgül, actrița din Dragoste și ură

Birgül Ulusoy (Birgül~ Biografie

BIOGRAFIE: Birgül Ulusoy
Nume complet: Birgül Ulusoy
Data nașterii: 1 ianuarie 1972, (vârsta 01/01/1972)
Locul nașterii: Istanbul, Turcia
Studii: Facultatea de teatru la Centrul de Arte Müjdat Gezen din Istanbul
Ocupație: actriță
Naționalitate: turcă
Religie: Musulmană
Zodie: Capricorn
Înălțime: 1,62 m
Culoare ochilor: Căprui
Relațiile de iubire:  (2018 pr.)
Căsătorită: Divorțată
Copii: Da. Un fiu pe nume Ayaz
Părinți: Neriman Ulusoy și ....
Website: http://birgululusoy.com.tr

Cine este actrița Birgül din serialul turcesc "Dragoste și ură"?

BIOGRAFIE: Birgül Ulusoy

Anul 1995: Birgül Ulusoy a absolvit departamentul de teatru la Centrul de cultură și artă "Müjdat Gezen" din Istanbul și a trecut cu brio examenul la Conservatorul de Stat al Universității Mimar Sinan, președintele departamentului fiind Zeliha Berksoy. Ea a absolvit conservatorul la vârsta de 24 de ani și lucra la acel moment.

ALTE TALENTE ȘI ABILITĂȚI:

Ulusoy, care a pus în scenă multe spectacole de teatru, seriale și filme pentru cariera sa de 26 de ani și-a deschis o Școală de actorie numită Actor-ist Academy. Deși faptele pot răni uneori, ca și profesoara le spune elevilor în mod deschis daca ea considera ca nu au abilitățile necesare pentru a putea deveni actori, pentru a evita să cheltuiască bani. Deoarece va veni o zi în care vor fi surprinși atunci când se vor confrunta cu lucruri nu tocmai plăcute din lumea actoriei și trebuie sa fie pregătiți pentru a nu-și pierde visele. 

Detalii despre familia acritei Birgül Ulusoy:

BIOGRAFIE: Birgül Ulusoy
Birgül Ulusoy provin dintr-o familie din clasa mijlocie.
Anul 2016: Birgül Ulusoy și-a pierdut mama, pe Neriman Ulusoy, care fusese tratata de mult timp de ciroză. La acel moment (noiembrie 2016), actrița a împărtășit cu fanii pe contul social media, durerea pierderii ființei care i-a dat viata.

 Interviu cu Oğuzhan TORACI:

Birgül Ulusoy s-a întâlnit pe stradă cu reporterul de la Sabah Gazetesi din Istanbul - https://www.sabah.com.tr  și-a acordat un interviu în timpul călătoriei cu metroul.

Actrița a mărturisit ca proiectele de actorie ii ocupa foarte mult timp din viata de zi cu zi, dar familia este foarte importanta pentru ea și nu puține sunt nopțile când doarme mai puțin, pentru a-i acorda mai multa atenției fiului ei Ayaz, care uneori își însoțește mama pe platourile de filmare.
"Cel mai mare regret al meu este căsătoria mea, eu sunt o femeie dominantă și inteligentă, acest lucru nu este ceva ce bărbații îl pot accepta", a spus Ulusoy, care s-a căsătorit de două ori.

 Birgül Ulusoy crede în iubirea adevărată și destin!

 Talentata actriță știe ca nimeni nu cunoște ce ii rezerva soartă și spera că în curând o să întâlnească un bărbat de care sa se îndrăgostească.

Începutul carierei sale a început să aibă succes și perspectivă!

Anul 1993: A fost lansat pe ecranele Star TV, Turcia serialul "Saygılar Bizden", fiind primul serial în care Birgül Ulusoy a jucat. De-a lungul carierei sale, a apărut în Çiçek Taksi (1995), Çılgın Bediş (1996), Yalancı Yarim (2006), Ömre Bedel (2009), Adını Feriha Koydum (2011), Benim İçin Üzülme (2012), Küçük Gelin (2015, Veda (2012), O Hayat Benim (2014), Kırgın Çiçekler (2015) și Aşk ve Mavi (Dragoste și ură - 2016).

Anul 2016: Talentata actriță Birgül Ulusoy și-a încântat fanii, dând viața personajului Birgül din serialul "Aşk ve Mavi", care a fost lansat în 4 noiembrie, 2016. Ulusoy, care are 26 de ani de experiență în actorie, a dat viata unui personaj diferit în povestea din conacul familiei Gorecki.
[ads-post]

Punctul de cotitură al profesiei sale !

Anul 2014: Talentata actriță Birgül Ulusoy a făcut un rol memorabil interpretându-o pe năstrușnica Sakine din serialul "O Hayat Benim ~ Bahar: Viață furată ", devenind cunoscuta și publicului roman.

Serialul care i-a adus succesul și-a făcut-o celebră și în Romania!

Anii 2013 - 2018: Talentata actriță Birgül Ulusoy s-a făcut remarcată și de publicul roman, dând viața personajului Gülfidan din serialul turcesc "Feriha" (2013) și a caracterului Sakine din serialul "O Hayat Benim ~ Bahar: Viață furată" (2016), dar și interpretând caracterul servitoarei Birgül din serialul "Aşk ve Mavi ~  Dragoste și ură" (2018), unde împărtășește rolurile principale ale lui Emrah Erdoğan și Burcu Kıratlı.
VIAȚA PERSONALĂ: "Ayaz mi-a adus noroc !"

 Birgül Ulusoy a fost căsătorită de doua ori, dar a divorțat. Ea a rămas însărcinată la 39 de ani și are un băiețel pe nume Ayaz în vârstă de 5 ani.

Copii

NumeSexulNăscut/ăAniTatăl 
AyazBăiat-5 ani-

Premii câștigate și nominalizări:

  • 2014 -

Filmografie


Film / SerialAnul CaracterTipul
Bambaşka2016HaticeFilm
Şeytanın Çocukları: El Ebyaz2015El EbyazFilm
Aşk ve Mavi ~ Dragoste și ură2016BirgülSerial
Kırgın Çiçekler2015-2016
Emine
Serial
Küçük Gelin 2015Nimet, mama lui ZelalSerial
O Hayat Benim ~ Bahar: Viață furată 2014-2015SakineSerial
Firuze2013
....
Serial
Veda2012
Didar
Serial
Benim İçin Üzülme2012HaticeSerial
Adını Feriha Koydum ~ Feriha2011-2012GülfidanSerial
Çok mu Komik2010...Film
Ömre Bedel2009...Serial
Kötüler Konağı2008Zarife CandanFilm
Beşinci Boyut 2008FatmaSerial
Yalancı Yarim2006SunaSerial
Zağara Ve Diğerleri2005-2007GülfidanSerial
Yürekte Sızı2005...Film
Pembe ve Mavi2005...Serial
Kalp Gözü2004...Serial
Büyük Buluşma2004..Serial
Çılgın Bediş1996NesrinSerial
Tatlı Kaçıklar 1996...Serial
Çiçek Taksi 1995RanaSerial
Saygılar Bizden1993..Serial

Dacă ți-a plăcut, dă-i un like și distribuie-l și prietenilor!
Sursa foto/info: http://www.birgululusoy.com.tr
https://www.instagram.com/ulusoybirgul, https://tr.wikipedia.org/wiki/Birgül_Ulusoy
http://www.gazetevatan.com, http://www.parentsdergisi.com
Birgül Ulusoy (Birgül) ~ Biografie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesaje

RemoveAd