marți, 27 februarie 2018

NO: 309: Rezumat Camera 309 ep. 21 difuzat în Turcia

 » Camera 309 Episodul 21 Rezumat:

NO: 309: Rezumat Camera 309 ep. 21 difuzat în Turcia

Haluk fratele lui Yildiz a venit din America la Istanbul pentru nunta nepotului său și odată ce
își exprima preocupările legate de relația dintre Onur și Lale cauzează decizii noi cu privire la viitorul tinerilor. Iar Songul este în culmea fericirii să vadă că ceea ce îi spusese de mult timp fiicei sale este pe cale să se întâmple, datorită lui Haluk, cu care se pare ca are o conexiune specială printr-un mod rațional de gândire.

 » Onur și Lale sunt încântați de a avea propria lor casă și consultă împreună catalogul cu oferte case! 

Camera 309 Episodul 21 Rezumat: Onur și Lale intenționează să cumpere o casă, și doar apoi să se căsătorească. Songül și admiratorul ei secret sunt fascinați de chimia aproape completă dintre ei și cei doi tineri, dar pentru Yildiz aceasta este o lovitură reală. Această decizie îi face pe toți fericiți, cu excepția lui Yıldız, care începe imediat să se gândească la un plan pentru a preveni acest lucru.

  » Planurile lui Pelinsu sunt ruinate și planul mamei sale de a se căsătorii cu Haluk o scoate din mintii!

Camera 309 ep. 21 turcesc
La holding: Betul îi spune triumfător lui Pelinsu că Lale și Onur au amânat nunta. Filiz afla de sfatul lui Haluk cu privire la viitorul mirilor,iar ideea de a trăi singura cu soțul ei o încântă la maxim și îi ordonă lui Erol să renunțe la fusta mamei sale. Apoi văzând fericirea de pe chipul lui Pelinsu, nu ratează ocazia sa-i spună marea veste, că Onur caută o casă pentru el și Lale.
Pelinsu devastata de durere ajunge acasă și caută consolare și sprijin în bratele mamei sale, iar Sebnem se duce imediat la Yildiz să-i ceară socoteală pentru nefericirea fiicei sale. Dar realizează ca și Yldiz este nefericita de situația în sine și totuși nu are ce face. Iar la plecare, intanindu-l pe Haluk se gândește la alt plan de a iesi din saracie, iar la restaurant își anuntă fiica că intentionează să se căsătorească cu Haluk. Pelinsu este șocată ca mama ei se gândește sa se căsătorească cu un alt bărbat și îi reproșează acest lucru.


NO: 309: Rezumat Camera 309 ep. 21 turcesc
Camera 309 Episodul 21 Rezumat: Între timp doctorul Onur, care este îngrijorat de cele spuse de Pelinsu cu privire ca cauza căsătoriei lui Onur cu Lale ar fi obținerea moștenirii, se duce la birou pentru a vorbi cu Onur despre binele lui Lale și înainte de plecare reușesc sa clarifice neînțelegerile dintre ei și rămân prieteni de dragul femei pe care o iubesc. Filiz îl întâlnește pe dr. Onur la holding și imediat o sună pe Lale sa-i spună ca acesta l-a vizitat pe Onur. 
La spital: Lale îl întâlnește pe dr. Onur și mulțumește pentru ca a clarificat neînțelegerile dintre el și logodnicul ei.
Camera 309 Episodul 21 Rezumat: Kurtulus și Samet, motivați de femeile pe care le iubesc continua sa caute soluții pentru dezvoltarea unei afacere prospere. Iar Nilüfer și Nergis se intalnesc cu cei doi viitori cumnați de câte ori au ocazia.
Camera 309 Episodul 21 Rezumat: Shadi și Betul sunt șocați de vestea lui Filiz ca ea și Erol au decis sa se mute și ei la casa lor și încearcă sa o descurajeze pe Filiz pentru a nu le lua fiul de lângă ei. Mai ales ca Erol recunoaște ca nu-și dorește asta și a fost forțat de soția sa.

NO: 309: Rezumat Camera 309 ep. 21 turcesc
La vila părinților lui Onur: Mama lui Onur încearcă să-și manipuleze fiul, prefăcându-se bolnava, deoarece îi este frică să nu-l piardă definitiv. Familia logodnicei lui Onur afla și vin în vizita sa-i ureze însănătoșire prefăcutei de Yildiz. Lale supărată de situația creata și după confirmarea lui Onur ca îmbolnăvirea mamei sale a fost cauzata de dorința lor de a locui separat,  renunță la planurile de a cumpăra o casa și logodnicul ei
apreciază bunătatea de care a dat dovada. 
Songül decide să oprească definitiv nunta.

O vizită nevinovată la vila familiei Sarihan se transformă într-o bătălie între Sungul și Yildiz, deoarece Betül vine acolo, special pentru a le provoca sa se certe. Si în ciuda faptului ca Ismen și Haluk încearcă sa aplaneze conflictul, Songül decide să oprească definitiv nunta.

PS: Rezumatul "Camera 309" episodul 21 turcesc cuprinde aproximativ 2 ore și 30 de minute de serial fără reclame.Dacă ți-a plăcut, dă-i un like și distribuie-l și prietenilor!
Sursa foto/info: https://www.youtube.com
NO: 309: Rezumat Camera 309 ep. 21 turcesc

NO: 309: Rezumat Camera 309 ep. 21 turcesc

[left-side]

Un comentariu:

Mesaje