luni, 26 februarie 2018

Inima orașului | Prezentare Serial Bu Şehir Arkandan Gelecek | Distribuție

Bu Şehir Arkandan Gelecek ~ Inima orașului 

Inima orașului | Prezentare Serial Bu Şehir Arkandan Gelecek
Director: Çağrı Vila Lostuvalı
Scenarist: Ece Yörenç
Producător: Kerem Çatay
Muzica de generic: Toygar Işıklı
Numele original: Bu Şehir Arkandan Gelecek
Numele în engleză: Heart of the city
Numele în română: Inima orașului
Gen serial: Dramă, romantic, acțiune
Țarara de origine: Turcia
Sezoane: 1 
Nr. de episoade: 20
Producător: Ay Yapım, Turcia 2016
Difuzare: ATV, Turcia
Ziua și ora de difuzare: Miercuri de la ora 20:00 ?
Timp episod: aproximativ 150 minute
Difuzat prima dată la: 4 ianuarie 2017 -14 iunie 2017 (final)
Locațiile filmărilor: Istanbul
Site oficial: www.atv.com.tr/webtv/bu-sehir-arkandan-gelecek/bolum
Difuzare în Romania: 27 februarie, 2018 -  Happy Channel
Ziua și ora de difuzare: De luni până joi de la ora 21:00.Actori în rolul principal în super-producția “Inima orașului”:

 1. Kerem Bürsin îl interpretează pe Ali Vargi/Smith 
 2. Leyla Lydia Tuğutlu o interpretează pe Derin Mirkelamoglu 
 3. Gürkan Uygun va da viață personajului Şahin Vargı. Talentatul actor este cunoscut de publicul roman din serialul istoric "Muhteşem Yüzyıl ~ Süleyman Magnificul ", ca și arhitectul Sinan (cel care a făcut Moscheea Suleymaniye sau Moscheea lui Soliman).

  Cine este actorul Osman Alkaş?

Info: Osman Alkaş (Rauf) este cunoscut publicului roman din serialul turcesc "Oyle Bir Gecer Zaman ki ~ Trădarea (2010)", unde a jucat rolul lui Ekrem, soțul lui Carolin și tatăl lui Hakan (soțul lui Berrin - fiica lui Cemile).
[ads-post]

Prezentarea Serialului Inima orașului ~ Bu Şehir Arkandan Gelecek

  Inima orașului: Povestea din "Inima orașului" se învârte în jurul lui Ali (Kerem Bürsin) și Derin (Leyla Lydia Tuğutlu), care se întâlnesc la Istanbul și se îndrăgostesc unul de altul, la prima vedere .
[lock]
  Ali, un tip în vârsta de douăzeci și opt de ani este un marinar chipeș, matur, sociabil și capabil să vorbească cinci limbi străine, deși încă din copilărie vaporul a fost casa sa. La prima vedere el pare un bărbat fericit, dar în adâncul sufletului său se ascunde o poveste tragică care i-a marcat viața iremediabil, deoarece la vârsta de cinci anișori a asistat la moartea mamei sale (văzându-și mama cum a fost împuscata de soțul ei).
După traumă, Ali pleacă împreună cu Rauf departe oraș. El a fost crescut de Rauf (Osman Alkaş), care este bucătar pe un vapor de transport marfă și își dedică viața pentru al face să uite trauma pe care a trăit-o, fiindu-i atât "mamă", cât și "tată". Sub îngrijirea lui Rauf, Ali uită că este orfan și cei doi lucrează împreună pe vapoare, însă într-o zi Rauf fiind din ce în ce mai bolnav, înțelege că boala sa progresează și decide să se întoarcă la Istanbul special pentru Ali.

La vârsta de 28 de ani, Ali ajunge la Istanbul, orașul în care i-a fost ucisă mama, deși nu intenționa să mai calce vreodată acolo (mereu refuza să lucreze pe navele care acostau în Istanbul), soarta îi joacă o festă. La un moment dat, în timp ce el privește spre port de pe puntea vasului acostat în Istanbul, o zărește pe Derin, care se grăbea să ajungă la o audiție de dans și observă cum îi cade pantoful de balet. Ali fiind un adevarat gentleman pleacă cu un taxi prin orașul care îi provoacă atâtea probleme, pentru a-i returna pantoful și fără să își dea seama, ajunge în inima Istanbului și devine erou în povestea unei fete al cărei nume nu-l știe...

  Derin este o fată frumoasă și talentată, care provine dintr-o familie bogată și visul ei este să devină balerină, însă aspirațiile, dorințele și visele sale nu sunt întotdeauna pe placul părinților ei. Ea este pe punctul de a lua decizii cruciale despre viața ei și peste 10 zile urmează să se căsătorească cu Yigit (Ali Yorenc), însă nu-l iubește și viața ei se schimbă total după ce îl cunoaște pe bărbatul care îi înapoiază pantoful. Cu cât se apropie mai mult de ziua nuntii sale cu Yigit, cu atât este mai nefericită și se avântă în idila apărută de nicăieri, părăsindu-și logodnicul. Derin este fiica lui Tekin Mirkelamoğlu, proprietarului navei pe care lucrează Ali și Rauf, dar ei nu știu asta și totul ia o întorsătură riscantă.
De fapt, Rauf a venit în Istanbul special pentru Ali, și este determinat, ca înainte de moartea sa, să-i dezvăluie lui Ali secretul despre trecutul său și să-l predea pe băiat pe mâini bune. Rauf îl caută pe fostul campion de box, Şahin Vargı, care este tatăl biologic a lui Ali, însă după oprirea în port, planurile sale nu se dezvoltă așa cum se așteaptă. Derin pleacă de acasă și fiind fiica lui Tekin Mirkelamoğlu acesta începe să o caute și asa destinul îi va aduce față în față pe Şahin Vargı și dușmanul său Tekin. Iar capitolul târziu din viata lor, crezut închis pentru toată viața, revine la suprafață din nou și îi va prinde pe toți în vârtejul vieții.

  Inima orașului: Tekin Görgünoğlu (tatăl lui Derin) ascunde un trecut tulburător și întunecat, care l-a făcut să-și schimbe numele în Mirkelamoğlu și odată cel reîntâlnește pe Şahin îi provoacă unele amintiri neplăcute pe care ani de zile a încercat să le uite. Deoarece Tekin și Ygit vor face tot posibilul să-l înlăture pe Ali din viata lui Derin, acesta se va confruntă cu un mare pericol.

 INFO: „Inima orașului” este un serial potrivit pentru cei care doresc să urmărească o poveste de iubire la prima vedere, în care Ali și Derin vor face tot posibilul sa rămână împreună, asumându-și orice risc. Însă iubirea lor este umbrită de dragostea obsesivă a lui Ygit, dar și de planurile lui Tekin de a-și tine fiica departe de Ali și familia acestuia pentru a nu se afla marele secret care îi poate umbri viața iremediabil.
 [/lock]

 Oare cum va reacționa Ali când va afla adevărul despre trecutul său și ce se va întâmpla cu iubirea la prima vedere dintre el și Derin ?

Melodia din genericul serialului Inima orașului ~ Bu Şehir Arkandan Gelecek:

CITEȘTE ȘI: »Camera 309 | Prezentare Serial NO: 309 | Distribuție »  Distribuția serialului "Inima orașului":

 • Kerem Bürsin ~ Ali Vargı/Smith este fiul adoptiv a lui Rauf
 • Leyla Lydia Tuğutlu ~ Derin Mirkelamoğlu este fiica lui Tekin Mirkelamoğlu și iubita lui Ali
 • Gürkan Uygun ~ Şahin Vargı este tatăl biologic a lui Ali
 • Osman Alkaş ~ Rauf l-a crescut pe Ali după trauma morții mamei sale
 • Defne Kayalar ~ Nesrin
 • Seda Akman ~ Belgin Mirkelamoğlu este șotia lui Tekin
 • Burak Tamdoğan ~ Tekin Görgünoğlu/Mirkelamoğlu este tatăl lui Derin
 • Nilperi Şahinkaya ~ Aslı este cea mai buna prietena a lui Derin
 • Ali Yörenç ~ Yiğit Bursalı este fostul logodnic al lui Derin
Dacă ți-a plăcut, dă-i un like și distribuie-l și prietenilor!

Sursa info/foto: https://tr.wikipedia.org/wiki/Bu_Şehir_Arkandan_Gelecek, 
https://www.youtube.com
Bu Şehir Arkandan Gelecek ~ Inima orașului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesaje

RemoveAd