marți, 27 februarie 2018

BIOGRAFIE: İrem Helvacıoğlu | Pelinsu, actrița din Camera 309

 İrem Helvacıoğlu (Pelinsu) ~ Biografie

BIOGRAFIE: İrem Helvacıoğlu | Pelinsu
Nume complet: İrem Helvacıoğlu 
Data nașterii: 2 februarie 1990, (vârsta 02/02/1990)
Locul nașterii: Germania
Studii: Conservatorul la Teatrul Mujdat Gezen Art Center
Ocupație: actriță
Naționalitate: turcă
Zodie: Vărsător
Înălțime: 1,70 m
Culoare ochilor: Verzi
Relațiile de iubire: F... (2017 pr.)
Căsătorită: Nu
Copii: Nu
Website: ...

 İrem Helvacıoğlu este cunoscută publicului român din serialele "Günesin Kizlari ~ Gunes, ca și Tugce, "Suleyman magnificul", "NO: 309 ~ Camera 309"unde o interpretează pe Pelinsu Yalin, fosta logodnică a lui Onur și "Sen anlat Karadeniz ~ Lacrimi la Marea Neagră în rolul lui Nefes.". Pe frumoasa actriță o puteți vedea în prezent în serialul Lacrimi la Marea Neagră difuzat la Kanal D (alături de Ulaş Tuna Astepe ~ Tahir Kaleli).
Irem Helvacioglu
Frumoasa actriță 

Cine este actrita İrem Helvacıoğlu (Pelinsu) din serialul turcesc “Camera 309” ?

İrem Helvacıoğlu a reușit să atragă atenția cu frumusețea ei și continuă să fie printre cele mai căutate actrițe din generația tânără.  

Câți ani are İrem Helvacıoğlu ?

Frumoasa actriță este în vârstă de 28 de ani și s-a născut la 2 februarie 1990 în Germania, deși familia ei provin din Antalya. Ea a fost atrasă de actorie și odată cu întoarcerea sa în Turcia a obținut formare profesională la Teatrul Mujdat Gezen Art Center din Turcia. Datorită interesului față de teatru a primit o educație conservatoare și s-a făcut remarcată de industria turcă odată cu rolul primit în serialul "Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi"De asemenea, a luat parte și la seriale precum: Muhteşem Yüzyıl (sezonul 3), Kurtlar Vadisi Pusu și Güneşin Kızları. Datorită frumuseții uluitoare și a talentului ei actoricesc de care a dat dovada pe micile ecrane, actrița este populară în rândul publicului TV.

[ads-post]

Începutul carierei sale a început să aibă succes și perspectivă!

Anii 2010-2012: İrem Helvacıoğlu a primit primul ei rol în serialul polițist "Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi", apoi în serialul istoric "Muhteşem Yüzyıl ~ Suleyman magnificul", interpretând-o pe Cadâna Nurbahar, fiind concubina printului Mehmed.
Anii 2013-2015: A fost lansat pe ecranele Kanal D, ATV, Show TV, Star TV și TNT serialul "Kurtlar Vadisi Pusu ~ Valea lupilor" și İrem Helvacıoğlu a dat viata personajului Esra. Acțiunea serialului povestește despre un bărbat numit Polat și prietenii săi care se luptă cu rețelele criminale internaționale.

Punctul de cotitură al profesiei sale: "NO: 309 ~ Camera 309" ~ Serialul care i-a adus succesul și-a făcut-o celebră aproape în toate colțurile lumii!

Anul 2016: Frumoasa actriță İrem Helvacıoğlu s-a făcut remarcată publicului turcesc, dând viața personajului: Pelinsu în serialul "NO: 309", o comedie romantica care i-a adus succesul și a propulsat-o printre cele mai talentate și apreciate actrițe din generația tânără.

PS: Irem Helvacıoğlu, apare acum pe ecranele ATV, Turcia, în serialul “Sen Anlat Karadeniz”, având rolul lui “Nefes Zorlu”, care a câștigat admirația și interesul publicului, atât cu subiectul, cât și cu distribuția de succes. Unul dintre cele mai vorbite nume din serial a fost İrem Helvacıoğlu, actrița rolului principal al serialului realizat de celebrul regizor Osman Sınav.

VIATA PERSONALĂ: 

Cine este noul iubit al lui İrem Helvacıoğlu? 
Dacă ești în căutarea unor astfel de răspunsuri, am dori să ți le oferim și sa-i facem fericiți pe unii dintre fanii actriței. Însa din constatările pe care le-am făcut prin cercetările noastre, în momentul de fata nu am găsit astfel de informații. 
 Helvacıoğlu este o femeie atât de frumoasă și talentată și cu siguranță a furat inima cuiva și la un moment dat cineva la fel de talentat o va cucerii. Dar credem că vei împărtăși cu noi dacă ai răspunsul la aceasta curiozitate.

Copii

NumeSexulNăscut/ăAniTatăl 
-----


CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV:


Premii câștigate și nominalizări:

  • 2015: .............

Filmografie
Film / SerialAnul CaracterTipul
Kızım ve Ben2018SFilm
Sen Anlat Karadeniz ~ Lacrimi la Marea Neagră2018Nefes ZorluSerial
Babası2017AslıFilm
Organik Aşk Hikayeleri
2016HikayeleriFilm
Sen Kiminle Dans Ediyorsun?
2017
YFilm
No: 309 ~ Camera 309
2016

Pelinsu Yalin
Serial
Güneşin Kızları

2015
TuğçeSerial
Aşkın Dili 2014AFilm
Muhteşem Yüzyıl (Sezonul 3)2013NurbaharSerial
Muhteşem Yüzyıl (Sezonul 3)2013NurbaharSerial
Kurtlar Vadisi Pusu (Sezon 7-9)2013-2015AFilm
Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi2010AFilm

Dacă ți-a plăcut, dă-i un like și distribuie-l și prietenilor!
Nefes din serialul Lacrimi la Marea Neagră
Irem Helvacioglu aka Nefes din serialul Lacrimi la Marea Neagră

BIOGRAFIE: İrem Helvacıoğlu | Pelinsu

Sursa foto/info: http://www.sozcu.com.tr/, http://www.biyografya.com

Un comentariu:

Mesaje

PA