luni, 15 ianuarie 2018

Regina nopții | Prezentare Serial Gecenin Kraliçesi | Distribuție

Gecenin Kraliçesi ~ Regina nopții

Regina nopții Prezentare Serial Gecenin Kraliçesi
Director: Durul Taylan și Yagmur Taylan
Scenariști: Ozan Aksungur, Cüneyt Aysan și Ertan Kurtulan
Producători: Onur Güvenatam, Nedim Cinelioglu și Cengiz Çagatay
Muzica de generic: Aytekin Atas
Numele original: Gecenin Kraliçesi 
Numele în engleză: Queen Of The Night
Numele în română: Regina nopții
Gen serial: Dramă, romantic
Tara de origine: Turcia
Sezoane: 1 
Nr. de episoade: 15
Producător: O3 Medya, Turcia 2016
Difuzare: Star TV, Turcia
Ziua și ora de difuzare: Marti de la ora 20:00
Timp episod: aproximativ 150 minute
Difuzat prima dată la: 12 ianuarie, 2016
Locațiile filmărilor: Grasse -Franța și Çamlıhemșin, provincia Rize din Istanbul
Site oficial: 
Difuzare în Romania: 16 ianuarie, 2018 - PRO2
Ziua și ora de difuzare: De luni până vineri de la ora 21:00.Actori în rolul principal:

 1. Meryem Uzerli o va interpreta pe Selin, iubita lui Kartal și soția lui Aziz.
 2. Murat Yıldırım îl interpretează pe Kartal
 3. Uğur Polat va da viață personajului Aziz.

 Prezentarea Serialului Regina nopții ~ Gecenin Kraliçesi

  Regina nopții este o floare prețioasă cu parfum îmbătător și potrivit legendei bobocii înfloresc decât într-o singură noapte și se ofilesc la răsăritul soarelui, astfel că numai norocoșii pot adulmeca parfumul dragostei pe care îl emană. Deasemenea, floarea regina nopții este cunoscută în Japonia sub numele de "Bijin Gekka sau Frumusețea sub clar Lună".

Regina nopții: Povestea de dragoste la prima vedere dintre Selin și Kartal începe într-o noapte ca aceasta sub clar de lună.
  Regina nopții: Frumusețea ei este fermecătoare, iar mirosul ei te seduce!
[lock]
Selin este o fată frumoasă și creativă, de origine turco-franceză (tatăl ei este turc și mama ei este franțuzoaică). Tânăra fata locuiește împreună cu mama ei în regiunea Grasse din sudul Franței - Coasta de Azur și nu știe nimic despre țara și familia tatălui ei, dar va afla după ce își va întâlnii sufletul pereche.
În lumea ei mică, Selin face parfumuri folosindu-se de creativitatea și inspirația momentelor pe care le trăiește în viața de zi cu zi și le comercializează în micul ei butic. Ea crede în puterea dragostei pure și așteaptă nerăbdătoare ziua în care soarta îi va aduce în cale un tânăr nobil cu care să traiască o poveste de dragoste nemuritoare.

Kartal, care a rămas orfan la o vârstă fragedă a fost crescut de boierul Aziz pe care îl consideră "tată' și locuiește în Istanbul, unde lucrează în compania familie, fiind mâna dreapta a acestuia. Drept recunoștință, el acceptă să se căsătorească cu Esra, fiica lui Aziz chiar dacă nu este îndrăgostit. Din moment ce Kartal nu are o căsnicie fericită, el muncește mult și își dedică tot timpul muncii sale, reușind să propulseze compania pe culmile succesului.

Aziz este un om de afaceri faimos, care și-a ridicat propriul imperiu nu tocmai prin forțe proprii, ci obligându-și angajații să facă lucruri ilegale. El are un trecut întunecat, deoarece el este ucigașul tatălui lui Kartal.

În urmă cu 30 de ani: Mustafa, tatăl lui Kartal nu avea banii necesari pentru tratamentul soției sale și vrând să o salveze din ghearele morții a fost nevoit să se supună ordinelor lui Aziz pentru a oferii familiei sale un trai mai bun. Însă Aziz nu și-a respectat promisiunea, mama lui Kartal a murit și Mustafa vrând să-și răzbune soția, s-a întors împotriva prietenului trădător și a fost împuscat de față cu Osman (tatăl lui Selin). Osman a plecat din țară și de atunci nimeni nu a mai știut nimic de el, iar soarta s-a întors împotriva lui Aziz, pierzând-o pe femeia inimii sale. După moartea soției sale, Saadet, Aziz a deplâns moartea femeii iubite ani de zile, dedicând-și viața fiicei lor, Esra. Mert, fiul lui Aziz, îl invidiază pe Kartal din cauza succesului în afaceri, deoarece tatăl său îl apreciază pe acesta mai mult decât la propriul său fiu și niciodată nu este luat în serios de tatăl său.
Destinul face ca Kartal să facă o călătorie de afaceri în Grasse, împreună cu prietenul său apropiat, Emre.

  O zi în Grasse - Coasta de Azur, Franța, capitala mondială a parfumurilor: Kartal o întâlnește pe Selin pe străduțele înguste ale provinciei și deși nu credea în dragoste, se îndrăgostește de ea la prima vedere. Chiar dacă crede că dragostea lor este imposibilă și va dispărea într-o singură noapte, precum regina nopții, vrea să încerce să vadă ce se întâmplă și se lasă prins în mrejele dragostei.

 Selin nu știe că Kartal este un bărbat căsătorit și crede că a găsit dragostea pe care o căuta de ani de zile. Cei doi îndrăgostiți nu au limite, ci doar doresc să trăiască intens clipa, adulmecând parfumul dragostei pe care îl emană floarea și petrec o noapte amoroasă de neuitat. Cu toate acestea, dragostea lor pură nu aduce fericire și trebuie să suporte atât de multe obstacole pentru a trăi în împreună. Selin fiind inspirată de sentimentele puternice ale iubirii, crează un parfum special pentru Kartal și i-l oferă la plecare, spunându-i ca este "parfumul dragostei".
După acea noapte, Kartal trebuie să se întoarcă la Istanbul, promițându-i lui Selin că se va întoarce la ea, însă soția sa, Esra nu accepta divorțul și merge atât de departe încât provoacă un accident de mașină care ar fi putut să-i omoare pe amândoi. 

La scurt timp, Selin află că este însărcinată și vine în Turcia, Emre o cazează la hotel, iar Kartal fiind amenințat de Aziz este nevoit să o părăsească pe femeia pe care o iubește pentru a nu o pune în pericol, spunându-i că este căsătorit și nu divorțează. După nașterea micuțului Osman, Selin este căutată de tatăl ei și acesta vrând să-și regleze conturile cu Aziz, își folosește fiica în planul său de răzbunare.

După patru ani începe triunghiul dragostei: Selin vine în Turcia cu fiul ei și îl întâlnește pe Aziz, care se îndrăgostește instantaneu de o femeie suficient de tânără pentru ai fi fiică

INFO: „Dragoste și ură” este un serial potrivit pentru cei care doresc să urmărească o poveste de iubire savuroasă în care Selin și Kartal sunt dispuși să traiască la maxim acea dragoste pură asumându-și orice risc. Însă iubirea lor este umbrită de dragostea obsesiva pe care Esra i-o poartă soțului ei Kartal, o femeie fără mândrie față de ea însăși, deși știe că soțul ei este îndrăgostit de o altă femeie și un tată care nu va permite ca divorțul să se întâmple, folosindu-se de amenințări. 
 [/lock]

 Oare iubirea va învinge orice obstacol ?

Melodia din genericul serialului Regina nopții ~ Gecenin Kraliçesi:

În scena nopții de dragoste dintre Selin și Kartal se aude pe fundal melodia "Doar timpul" a cântăreței irlandeze Enya.

CITEȘTE ȘI: »Camera 309 | Prezentare Serial NO: 309 | Distribuție »  Distribuția serialului "Regina nopții":

 • Meryem Uzerli ~ Selin Bulut
 • Murat Yildirim ~ Kartal Sakallioglu
 • Uğur Polat ~ Aziz Alkan este tatăl lui Mert și Esra
 • Funda Eryigit ~ Esra Alkan este fiica lui Aziz 
 • Burak Deniz ~  Mert Alkan este fiul lui Aziz
 • Seda Akman ~ Huma Alkan este mătușa lui Esra și Mert
 • Selim Bayraktar ~  Hakan Tasci este soțul lui Huma
 • Deniz Celiloglu ~ Emre este cel mai bun prieten a lui Kartal
 • Reha Özcan ~ Osman Bulut este tatăl lui Selin și Sadik
 • Ömür Arpacı ~ Sadık Bulut este fratele lui Selin
Dacă ți-a plăcut, dă-i un like și distribuie-l și prietenilor!

Sursa info/foto: https://www.youtube.com, https://es.wikipedia.org/wiki/Gecenin_Kraliçesi
Regina nopții | Prezentare Serial Gecenin Kraliçesi

Regina nopții | Prezentare Serial Gecenin Kraliçesi

Regina nopții Serial Gecenin Kraliçesi
Regina nopții

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesaje

PA