Camera 309 | Prezentare Serial NO: 309 | Distribuție

NO: 309 ~ Camera 309

Camera 309 | Prezentare Serial NO: 309 | Distribuție
Director: Hasan Tolga Pulat
Scenariști: Aslı Zengin și Banu Zengin
Producător: Şenay Abacı Turgut
Muzica de generic: Buray Hoşsöz
Numele original: NO: 309
Numele în engleză: Room No: 309
Numele în română: Camera 309
Gen serial: Comedie romantică
Tara de origine: Turcia
Sezoane: 2
Nr. de episoade: 65
Producător: Gold Fim, Turcia 2016
Difuzare: Fox TV, Turcia
Ziua și ora de difuzare: Miercuri de la ora 20:00
Timp episod: aproximativ 145 minute
Difuzat prima dată la: 1 iunie, 2016
Locațiile filmărilor: Istanbul
Site oficial: https://www.fox.com.tr/No-309
Difuzare în Romania: 2 ianuarie, 2018 - PRO2
Ziua și ora de difuzare: De luni până duminică de la ora 19.00.Actori în rolul principal:

 1. Furkan Palali îl interpretează pe Onur Sarihan.
 2. Demet Özdemir o va interpreta pe Lale Yenilmez logodnic a lui Onur.

 Prezentarea Serialului Camera 309 ~ NO: 309

  „Camera 309 ~ No 309” este o comedie romantică, care îi are ca protagoniști pe Demet Özdemir, care este cunoscută publicului român din serialul "Kurt Seyit ve Şura ~ În dragoste și în război, ca și Alya Baronez și Furkan Palalı, care a mai apărut și în serialul Feriha, ca și model pe podium în cadrul unei prezentări de modă..

[ads-post]
 Lale (Demet Ozdemir) este o fată de 27 de ani, naivă și frumoasă care provine dintr-o familie obișnuită, crescută fără tată și locuiește împreună cu mama și surorile ei, Nilüfer și Nergis. În lumea ei mică, Lale se folosește de creativitatea ei și face decorațiuni florale pe cale le comercializează în florăria familiei sale. Lale a fost părăsită de logodnicul ei și din cauza traumei din copilărie, ea și-a pierdut toată încrederea în bărbați, deoarece încă de la o vârstă fragedă a fost privată de afecțiunea tatălui ei, care și-a părăsit familia fără nicio o explicație. Iar Songül, o mamă model, care s-a sacrificat pentru a le dărui fiicelor sale o viață mai bună este foarte strictă în privința bărbaților din viața fetelor sale și vrând ca Lale să nu aibă aceeași soarta ca sora ei mai mare, îi stabilește o întâlnire cu Dr. Onur, sperând ca cei doi să se căsătorească. Deși Lale nu mai crede în iubirea pură și în căsătorie, în adâncul sufletului ei speră să cunoască dragostea adevărată. Nilüfer, care s-a căsătorit cu Kurtulus și are o minunăție de fetiță, nu poate uita trădarea fostului soț și se mută în casa părintească, fiind nevoită ca aproape zilnic să suporte presiunea mamei sale pentru a înainta procedurile de divorț.

Onur (Furkan Palali) este un tânăr om de afaceri (30 de ani), politicos, cochet și chipeș care provine dintr-o familie bogată și locuiește în Istanbul, unde lucrează în compania bunicului său, știind că la vremea potrivită o va moștenii împreună cu verișorul său, Erol (Cihan Ercan). Atât Onur ,cât și Erol se bucură de viața lor și nu se gândesc la căsătorie, însă planurile lor se schimbă complet atunci când bunicul lor moare și lasă o înregistrare prin care spune că Onur este favoritul său, însă oricare dintre cei doi nepoți se căsătorește mai întâi și are un copil va fi eligibil să moștenească afacerea de familie. Onur știind cât de mult a muncit bunicul său pentru a întemeia o astfel de afacere prosperă, el muncește mult și își dedică tot timpul muncii sale, reușind să propulseze compania pe culmile succesului, însă varul său nu se pricepe deloc la afaceri. Educația, ambiția și succesul lui l-au propulsat repede printre cele mai importante nume ale lumii mondene, implicit și în lumea afacerilor.

După citirea testamentului: Părinții celor doi adolescenți încep să-i forțeze să-și găsească o iubită și să se căsătorească cât mai repede posibil, pentru că ambele familii aspiră să intre în posesia întregii moșteniri. Onur și Erol sunt puși în fața faptului împlinit din cauza că părinții lor vor să-i căsătorească cu fete din înalta societate și aranjează multe întâlniri pentru fiii lor.

Camera 309: Povestea dintre LALE și Onur începe într-o seară la club, unde dintr-o pură coincidență, soarta face ca Onur și Lale să se întâlnească în același local din cauza unei coincidenţe de nume.

Destinul face ca Onur și Lale să se întâlnească: Onur vine la clubul de noapte la întâlnirea stabilită de maică-sa, însă Pelinsu, fata pe care urma să o întâlnească are un accident de mașină exact cu doctorul Onur.  
Între timp, Lale vine în același club pentru a-l întâlni pe Dr. Onur (Fatih Ayhan), însă din cauză că sunt două rezervări cu același nume, chelnerul o trimite la masa lui Onur (Furkan Palali). Ei i-au cina împreună și din cauza cocktailurilor se îmbată criță și petrec împreună o noapte amoroasă.
Dimineața la trezire, rămân șocați când se văd în același pat din camera 309 a unui hotel de lux. Ei nu își mai amintesc nimic și crezând că nu au făcut dragoste, decid să încerce să uite totul despre acea noapte.

După 3 luni începe adevărata aventură: Onur se implică într-o relație cu Pelinsu (Irem Helvacioglu), chiar dacă nu o iubește, totul fiind pus la cale de părintii săi. Lale, la rândul ei, descoperă că este însărcinată și realizează în ce situație dificilă se află, deoarece nu știe nimic despre tatăl copilului ei, cu excepția numelui său. Din fericire, Lale vede într-un ziar fotografiile de la logodna lui Onur și sub presiunea mamei sale merge la locul de muncă al tânărului și îi explică că este însărcinată. Cu toate acestea, Onur nu crede în sinceritatea fetei și crede că Lale a ascuns intenționat faptul că este însărcinată, pentru a nu mai fi posibil să avorteze, ca să aibă un copil dintr-o familie bogată. Lale, fiind o fată mândră, nu ar fi în stare să aspire vreodată la averea și rănită de afirmațiile lui Onur, decide să rămână singură. Însă Onur realizează ca a greșit, acceptă adevărul și îi cere scuze femeii care îi va durai un copil și așa începe relația lor.
Însă cei doi tineri nu vor să se căsătorească unul cu celălalt, deși, părinții lor află și fac tot posibilul să-i căsătorească. Songül ținând cont de reputația fiicei sale și Yildiz pentru ca fiul ei, Onur să primească moștenirea familiei. Dar Yildiz, mama lui Onur este împotriva unei căsnicii reale și începe să depună eforturi pentru a-i separa după nașterea copilului.
Eforturile disperate ale mamei lui Onur și a logodnicei geloase (Pelinsu) sunt amuzante, însă apărarea și revanșa lui Lale, cu siguranță, fac serialul si mai atractiv. Personajele secundare, de asemenea, sunt amuzante și distractive.

Camera 309: Poveste naivă dintre Lale și Onur, cu unele up-uri, coborâșuri face seria destul de romantică.

INFO: „Camera 309” este un serial potrivit pentru cei care doresc să exploreze o poveste de dragoste naivă , în care Lale și Onur sunt forțați de ambele familii să se căsătorească, deși părinții celor doi nu au în comun același scop. Iar cei doi au o relație cu multe suișuri și coborâșuri și aceste acțiuni fac serialul foarte romantic. Telespectatorii vor putea explora în această poveste de iubire pură și naivă, romantismul, furia și conflictele dintre familii, dar și sentimente și trăiri pe care Lale și Onur le trăiesc din momentul în care află că vor avea un copil.

 Oare Lale și Onur, care sunt forțați să se căsătorească de dragul copilului lor nenăscut se vor îndrăgosti? 

 Oare cei doi vor rămâne împreună și mariajul lor aranjat va deveni unul real ?

Melodia din genericul serialului Camera 309 ~ NO: 309

CITEȘTE ȘI: »Regina nopții | Prezentare Serial Gecenin Kraliçesi | Distribuție »  Distribuția serialului "Camera 309":

 • Furkan Palali ~ Onur Sarihan 
 • Demet Özdemir ~ Lale Yenilmez 
 • Sumru Yavrucuk ~ Songül Sen este mama celor 3 fiice: LALE, Nilüfer și Nergis
 • Fatma Toptas ~ Nilüfer Yorulmaz este soția lui Kurtulus și sora lui LALE
 • Gökçe Özyol ~ Kurtulus Yorulmaz este soțul lui Nilüfer
 • Ömrüm Nur Çamçakalli Gülsah Yorulmaz este fiica lui Nilüfer&Kurtulus
 • Pelin Uluksar Nergis Yenilmez este sora lui LALE și iubita lui Samet
 • Murat Tavli ~ Samet Yetis este iubitul lui Nergis și este cel mai bun prieten a lui Onur
 • Nursim Demir Ismen Sarihan este bunica lui Onur
 • Suat Sungur ~ Fikret Sarihan este tatăl lui Onur
 • Özlem Tokaslan ~ Yildiz Sarihan este mama lui Onur și soția lui Fikret
 • Özlem Ulukan  ~ Serife este servitoarea familiei Sarihan
 • Beyti Engin ~ Sadi Sarihan este tatăl lui Erol și soțul lui Betul
 • Sevinç Erbulak ~ Betül Sarihan este mama lui Erol și soția lui Sadi
 • Cihan Ercan ~ Erol Sarihan este fiul lui Sadi&Betül și soțul lui Filiz
 • Ceren Tasci ~ Filiz Sarihan este soția lui Erol
 • Selen Sesen ~ Sedef este servitoarea familiei Sarihan
 • Irem Helvacioglu ~ Pelinsu Yalin fosta logodnică a lui Onur
 • Eda Özel ~ Sebnem Yalin este mama lui Pelinsu
 • Fatih Ayhan ~ Dr. Onur Saygin  
Dacă ți-a plăcut, dă-i un like și distribuie-l și prietenilor!

Sursa info/foto: https://www.youtube.com, https://tr.wikipedia.org/wiki/No_309, http://www.gramunion.com

Camera 309 Prezentare Serial NO 309 Distribuție

Camera 309 Prezentare Serial NO 309 Distribuție

Camera 309 Prezentare Serial NO 309 Distribuție

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

BIOGRAFIE: İrem Helvacıoğlu | Pelinsu, actrița din Camera 309

BIOGRAFIE: Furkan Palali | Onur, actorul din Camera 309

Cei mai frumosi actori turci ~ Top 10