miercuri, 13 decembrie 2017

Çoban Yıldızı: Steaua sufletului ep. 5 si 6 rezumat

Steaua sufletului episodul 5 rezumat

Flory4all: Steaua sufletului episodul 5 rezumat
Seyit se străduiește din răsputeri să-și protejeze atât familia, cât și pe Zühre, fără să știe că propria sora i-a trădat și ce pericol îi așteaptă.

Ali decide să acționeze pe cont propriu pentru a o prinde pe Zühre, însă va plăti un preț prea mare pentru că își ascultă bunicul.

În timp ce Seyit se afla la farmacie să-i cumpere medicamentele necesare femeii pe care o iubește, Ali ajunge la spital și când încearcă să o prindă pe soția bunicului său, aceasta îl observă și reușește să se adăpostească în lift, însă acesta o urmărește până în gradina spitalului, iar ea se ascunde după un arbust oriental.

Seyit se întoarce de la farmacie și văzând ca Zühre a dispărut o caută prin gradină, iar când Ali îl amenință cu pistolul, ea iese din ascunzătoare pentru a-l apăra pe bărbatul iubit.

Zekkar își dă seama de planul fiului său și văzând că acesta nu-i răspunde la telefon, pleacă imediat spre spital. Ajuns acolo își sună din nou fiul și când acesta ii răspunde aude la telefon un foc de armă și fuge imediat spre locul indicat de împușcătură, unde își găsește fiul întins pe jos. Ali își asigura tatăl ca este teafăr și nevătămat, apoi pleacă spre casă.

Seyit împreună cu familia sa și Zuhre sunt ajutați de prietenul său să fugă și ajunși la hotel, văzând că fata este în chinuri groaznice din cauza rănii din abdomen face tot posibilul să aducă un medic pentru a o îngriji. Însă starea de sănătate a lui Zuhre este critică și medicul îi recomanda să se interneze în spital. Ruveyda furioasă fiind că planul de a scapa de intrusa familiei a eșuat, comentează cu privire la eforturile, dar și cheltuielile făcute de fratele său pentru a o proteja pe Zuhre și Seyit intervine. Zuhre secătuită de putere și de certurile intervenite între cei doi frați, îi spune lui Seyit să înceteze pentru că nu se va duce din nou în spital.

Pe de alta parte, Zekkar și Ali ajung la reședința din Istanbul, însă din cauza ca planul sau a eșuat, Fikret își cearta nepotul.

Serife se bucură din plin de banii primiți de la Zekkar și își satisface toate poftele schimbându-și hainele din garderoba cu unele noi, iar când aude soneria ascunde cumpărăturile și apoi își întâmpină soțul, care fusese concediat și este devastat.

Zühre își dă seama că Ruveyda a fost cea care l-a înștiințat pe Ali și roagă sa nu mai facă greșeli pentru iar își va pune familia în pericol. Ruveyda îi spune cât de mult o urăște, avertizând-o să nu-i spună nimic fratelui ei, iar Zuhre îi promite. Iar când Seyit vine să vadă cum se mai simte femeia care i-a furat inima, Ruveyda nu ezită să-i reproșeze de banii cheltuiți de el pentru Zuhre. El își ceartă sora și apoi pleacă pe malul Bosforului pentru a se liniști și găsi noi soluții pentru a ieși din problemele create de familia Karakaya.

Melodia din Steaua sufletului ep. 5 auzită pe fundal la minutul 42:01 se numește "Bir Derdim Var" și este cântată de Harun Tekin, care face parte din formația Mor ve Ötesi.

♪♫♬ Am un necaz, nu mai pot să-l țin în mine... ♪♫♬

Steaua sufletului episodul 6 rezumat

Din fericire visul avut de Zühre cu privire la bărbatul pe care-l iubește, o face sa-l avertizeze de tragedia care putea sa urmeze și Seyit pleacă spre serviciu foarte precaut.
Seyit apare cu motocicleta la șantierul unde lucrează, iar Zekkar îl observa de la distanta și in timp ce tine îndreptat pistolul spre motociclist, decide ca e mai bine sa-l sune, mințindu-l ca i-a găsit familia și atunci Seyit pleacă într-un suflet de la serviciu pentru a-l duce direct la Zuhre.

În trafic Seyit observa ca este urmărit și iese înafara șoselei, la marginea pădurii, tocmai în speranța ca Zekkar nu-l va putea ajunge pe terenul viran cu pajiște și stânci.
Zekker furios ca i-a pierdut urma motocicletei este convins ca Zuhre se afla in vreuna din casele din apropiere și ordonă oamenilor săi sa găsească acea casa înaintea lui Seyit, care din cauza terenului accidentat pierde echilibrul motocicletei si cade pierzându-și cunoștința pentru câteva minute.

În timp ce Zekkar si oamenii săi erau în fata casei, Seyit care intre timp și-a revenit ajunge acasă. Zuhre care încă de dimineață era cuprinsa de îngrijorare și s-a rugat lui Allah sa-l protejeze pe Seyit, aflase de la Meryem ca niște oamenii ii cauta și îl așteaptă afara pe Seyit, iar cei doi îndrăgostiți reușesc se ascundă în spatele unor tufișuri din jurul casei fără sa fie observați de urmăritori.

Fikret ajunsese la acea casa înaintea fiului sau și văzându-l pe Zekkar ii cere explicații de ce nu l-a anunțat ca a găsit-o pe Zuhre și între tată și fiu are loc o conversație cu reproșuri, iar la plecare Fikret ii reamintește fiului sau ca nu i-a ucis mama.

Seyit vede cum Zekkar forceaza un copil din mahala sa-l ducă la casa lui Meryem, unde se ascunsese Ruveyda si Cehavir și fură o mașină. Între timp Zekkar ajunge la Meryem care se preface nebuna pentru a scapă de amenințările cu moartea, iar Seyit își salvează mama și sora, apoi decide sa se adăpostească în casa lui Erdal.

Ruveyda nu mai încetează cu reproșurile cu privire la necazurile apărute in viata lor din cauza lui Zuhre si biata fata le spune ca totul va va mai bine după plecarea ei.

În timp ce Zekkar ajunge beat acasă și încearcă sa abuzeze de soția sa, Seyit afla de la Erdal motivul pentru care urăște atât de mult familia Karakaya și în ambele familii apar discuții despre Cemal Uzun (fratele lui Erdal). Din aceste discuții apare la iveală povestea de dragoste dintre Sîrma și Cemal, care fiind obligata sa se căsătorească cu Zekkar a încercat să se sinucidă, iar acesta s-a căsătorit cu ea în ciuda a tot, apoi l-a ucis fără nici un regret pe Cemal.

Sîrma s-a încuiat în baie pentru a scăpa de atingerile soțului fără pic de inima și acesta o amenință să deschidă ușa sau o va alunga din casa la Urgup. Desi Fikret le aude țipetele celor doi, nu intervine deloc, însă apare Ali și conflictul i-a sfârșit. După ce Seyit iese de la dus se ciocnește de Zuhre care se îndreptă spre baie și după ce se îmbracă o face sa-i promită ca nu va pleca înapoi la Fikret.

Dimineata la micul dejun, dupa ce Fikret pleaca la spital pentru control, Zekkar intainde mana cu doua bile de avion spre Urgup, insa Ali refuza sa-si lase mama sa plece, iar Sîrma intervine spunand ca va pleca pe pământurile natale la rude.

Zekkar văzând cât de mult fiul său își apară mama, vrând sa-l facă sa o urască pe Sîrma, ii spune ca pe când îl purta în pântece aceasta a încercat să-și provoace avort rostogolindu-se intenționat pe scări.
Sîrma cu lacrimi în ochi recunoaște ca nu a vrut să-l nască și Ali pleacă dezamăgit, deși maica-sa încearcă sa-l oprească pentru ai explica prin ce chinuri a trecut.

Pe de altă parte, după ce Seyit pleacă la serviciu, Zuhre decide sa-l sune pe Fikret si o minte pe Cehavir ca va ieși sa-și sune o ruda apropiata, însă aceasta își da seama ca minte. Ajunsa la un bijutier, își vinde cercei la un preț mai mic decât valoarea lor reala si îl sună de acolo la clubul Karakaya si cere sa vorbească cu Fikret, însă nu este acolo și Zekkar care asculta conversația il pune pe omul sau sa-i dea un număr de telefon pe care sa sune peste doua ore.

Dupa 2 ore, Zuhre reușește sa vorbească cu Fikret și stabilesc o întâlnire pentru ziua următoare în Gençlik Parkı, la ora 14:00, fără sa știe ca Zekkar le asculta convorbirea de la celălalt telefon din casa. La întoarcere spre casa, Zuhre le cumpără câte un cadou celor trei membrii ai familiei.
Între timp Seyit ajunge acasă obosit și rănit la încheietura mâini și se panichează când aude ca Zuhre a plecat în oraș, însă aceasta ajunge acasă și le oferă cadourile. Seyit observa ca nu maia re cercei în urechi și când o întreabă despre ei, Zuhre este nevoita să-l minta ca i-a scos pentru ca erau prea grei și au durut-o urechile.

La clubul Karakaya, unde Ibrahim este paznic, apare Serife pe motiv ca ii face o vizita la noul job, însă soțul ei devine furios mai ales ca o vede gătită la patru ace, ba chiar o și întrebă de unde a cumpărat rochia și pantofi. Cearta și gesticulările celor doi soți sunt privite de amanta lui Zekkar care dezamăgită fiind ca acesta a evitat-o în ultimul timp, așteaptă într-un taxi momentul potrivit să-i iasă in cale, însa devine geloasă să vadă că amantul ei ii acordă atenție acelei femei.

O scenă de tot râsul: Serife îl face porc și motivează ca s-a gătit pentru el în speranța ca poate spre seara vor face ceva frumos, însă el ea stricat toată "ambianța" prin comportamentul idiot. Ibrahim având destule probleme, nu se gândește la giugiuleli și înțelege greșit expresia cu ambianta, întrebând-o despre ce "ambulanță" vorbește. Cearta celor doi soți este întreruptă de Zekkar care îl trimite pe Ibrahim să-i aducă cravata uitata în birou și ii propune lui Serife o noua întâlnire, spunându-i ca va trimite o mașină după ea spre seara și ea accepta. La plecare ii spune paznicului ca va rămâne la servici pana dimineața. :) Dupa lăsarea serii, Serife ajunge la hotelul unde o așteaptă Zukker, iar amanta lui o tot urmărește.

Mama lui Seyit observa rănile fiului ei care le are pe spate și mâini de la atâta munca și vrea sa-l îngrijească, însă el ii spune ca este bine, apoi ii ere lui Zuhre să-i pună pandantivul pe care i l-a dăruit la gat, iar ea ii spune ca îl va proteja de diavol și el ii promite ca nu-l va mai da jos pana la moarte. Dupa ce ceilalți adorm, Zuhre vine în camera lui Seyit și îl da cu crema pe rănile de pe spate, spunându-i ca nu-l va răni, însă el ii spune ca a făcut-o deja și doar ea este medicamentul care ii poate vindeca rănile și când sunt pe cale să se sărute, îl aud pe Erdal la ușă și ea pleacă în camera ei.

În dimineața următoare dupa ce Seyit pleacă la servici, Cehavir vrând sa-i mai ia putin din povara care atârnă pe umerii fiului ei, decide sa se ducă la tatăl ei sa o angajeze, iar Ruveyda afla ca bunicul ei locuiește la Istanbul și o însoțește.

Ziua întâlnirii dintre Zuhre și Fikret a sosit și ea îi va cere divorțul: Zuhre i-a pistolul lui Erdal, însă Seyit se întoarce mai repede de la servici și văzând-o cu pistolul în mana ii cere explicații. Iar când află unde au plecat ca Cehavir și Ruveyda, ia un taxi sa ajungă la ele și când intra în bazar aude cearta dintre cei trei și reproșurile la adresa mamei sale. Seyit îl forțează pe bunicul sau sa-i ceara scuze mamei sale, apoi pleacă și ajunși acasă observa lipsa lui Zuhre, care se îndreptă spre parcul in care o așteptă Fikret.
Ruveyda ii spune fratelui ei ca Zuhre a plecat la Fikret, iar Seyit se urca pe motocicleta și pleacă în căutarea femeii iubite, știind ca a plecat din casa cu pistolul lui Erdal.

Çoban Yıldızı: Steaua sufletului ep. 7 și 8 rezumat


Dacă ți-a plăcut, dă-i un like și distribuie-l și prietenilor!
Sursa foto: Captură video YouTube.com

Çoban Yıldızı: Steaua sufletului ep. 5 si 6 rezumat


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesaje

Popular Posts