sâmbătă, 9 decembrie 2017

BIOGRAFIE: Selin Şekerci | Zühre, actrița din Steaua sufletului

Selin Şekerci  (Zühre) ~ Biografie

Selin Şekerci, Zühre din Steaua sufletului
Nume complet: Selin Şekerci
Data nașterii: 1 iunie 1989, (vârsta 06/01/1989)
Locul nașterii: Izmir, Turcia
Studii: Universitatea İstanbul Bilgi
Ocupație: actriță
Naționalitate: turcă
Religie: Musulmană
Zodie: Gemeni
Înălțime: 1,68 m
Culoare ochilor: Caprui
Relațiile de iubire: Mehmet Ali Nuroglu (2010 - 2011), Eren Hacisalihoglu si Kaan Taşane (2014 pr.).
Căsătorită: Nu
Copii: Nu
Părinți: 
Frați/surori: 
Website: http://www.selinsekerci.com.tr

Cine este actrita Zuhre din serialul turcesc "Steaua sufletului"?

Selin Şekerci a absolvit învățământul primar și gimnazial din İzmir, apoi a absolvit departamentul de cinematografie din Universitatea İstanbul Bilgi. După ce a absolvit facultatea din Istambul, Șekercici a fost implicată în multe proiecte cu reclame și seriale. Ea este o actriță populară în Turcia și are peste 1,6 milioane de urmăritori pe Instagram, peste 340.000 pe Twitter și 563.367 pe Facebook.

In copilarie, prietenii frumoasei Selin Şekerci se amuzau de ochii ei mari și irezistibili!

Frumoasa Selin Şekerci este fana lui Tom Borton.

Începutul carierei sale a început să aibă succes și perspectivă!

Anii 2007-2009: Îndrăgita și frumoasa actriță Selin Şekerci s-a făcut remarcată publicului turcesc dând viața personajelor: Feyza din serialul "Kavak Ywelleri" și Ozgur din "Meleker Koerusun".
[ads-post]

Serialul care i-a adus succesul și-a făcut-o celebră si in Romania!

Anul 2017: Selin Şekerci a primit un nou rol principal în serialul "Çoban Yıldızı ~ Steaua sufletului".
VIATA PERSONALĂ: 

Selin Şekerci a avut doua relații pasagere cu Mehmet Ali Nuroglu și Eren Hacisalihoglu, iar din 2014 trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de chipeșul actor Kaan Taşane.

Copii

NumeSexulNăscut/ăAniTatăl 
-----

Statisticile relațiilor de iubire

TipulTotalDurataMedieCea mai scurta
Dating13 ani, 10 luni1 an, 7 luni1 an
Total23 ani, 10 luni1 an, 7 luni1 an


CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV:


Premii câștigate și nominalizări:

  • 2017: ????

Filmografie

Film / SerialAnul CaracterTipul
Çoban Yıldızı ~ Steaua sufletului2017ZühreSerial
Aci Ask2015SudeSerial
Kaçak Gelinler2014Sebnem GürsoySerial
Leyla and Mecnun2011SekerpareSerial
Ay büyürken uyuyamam2011LeylaFilm
Izmir çetesi2011MiraSerial
Melekler korusun2009ÖzgürSerial
Kavak Yelleri2007FeyzaSerial
.2006.Serial

Dacă ți-a plăcut, dă-i un like și distribuie-l și prietenilor!

Sursa foto/info: https://en.wikipedia.org/wiki/Selin_%C5%9Eekerci,
http://www.milliyet.com.tr,
https://www.instagram.com/selinsekerci/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesaje

PA