sâmbătă, 30 decembrie 2017

BIOGRAFIE: Emrah Erdoğan | Ali, actorul din Dragoste și ură

Emrah Erdoğan aka Ali  ~ Biografie 

BIOGRAFIE: Emrah Erdoğan | Ali, actorul din Dragoste și ură
Nume complet: Emrah Erdoğan
Nume alternativ: Emrah
Data nașterii: 1 ianuarie 1971, (vârsta 01/01/1971)
Locul nașterii: Ergani, Turcia
Studii: Facultatea de
Ocupație: cântăreț, actor și compozitor
Naționalitate: turcă
Zodie: Capricorn
Înălțime: 1,85 m
Culoare ochilor: Negri
Căsătorit:  Sibel Kirer (căs. 2014)
Copii: Elyesa Erdoğan și Tayfun Engin Çolak
Părinți: Elyasa Erdoğan și Ayten Erdoğan
Frati/Surori: Nu
Website: http://emrah.com.tr/

Cine este Emrah Erdoğan, protagonistul serialului „Dragoste și ură”?

Emrah Erdoğan va fi cunoscut publicului român din 11 ianuarie 2017, la difuzarea serialului "Dragoste și ură", unde îl va interpreta pe Ali. Carismaticul actor este și un cântăreț de succes în Turcia și anul acesta de ziua îndrăgostiților le-a făcut o mare surpriză fanilor săi, lansând superba melodie de dragoste "Götür Beni Gittiğin Yere ~ Take me with You Wherever You Go ~ Ia-mă cu tine oriunde te duci.

Emrah Erdoğan s-a născut în 1971, în districtul Ergani din provincia Diyarbakir, fiind singurul copil al lui Elyasa Erdoğan și Ayten Erdoğan. El și-a pierdut tatăl, care era croitor, de la o vârstă fragedă și datorită activității mamei sale de artistă, a început școala primară în satul Gulaman, în districtul Maden din Elazig. Interesul față de muzică s-a datorat profesorului de muzică din școală, care i-a descoperit frumusețea vocii, îndreptându-și toată atenția asupra micuțului Emrah.

[ads-post]

CARIERĂ!
Anul 1984: Emrah s-a lansat atât în lumea muzicii cu albumul "Agam Agam", încă din timpul școlii, cât și în actorie prin performanța sa din rolul principal al filmului Zavallılar (1984), el a devenit cunoscut sub numele de "Küçük Emrah" (Micul Emrah). 

Anul 1985: Cântărețul a lansat al doilea album Gülom și Yaralı, care i-a adus succesul. Următoarele albume ale lui Emrah: Boynu Bükükler (1986) și Ayrılamam (1987) au fost cele mai bine vândute. INFO: Emrah a vândut mai mult de 25 de milioane de exemplare în Turcia.

Și-a continuat succesul în străinătate și a făcut numeroase concerte în special în Germania, SUA, Austria, Australia, Azerbaidjan, Belgia, Olanda, Grecia, Iugoslavia, Suedia, Elveția, Franța, Danemarca și Kârgâzstan. A câștigat premii la festivalul Time Stars din Uzbekistan în 2001. 

Pe lângă succesul său în muzică, el și-a dovedit și capacitățile actoricești și a primit numeroase premii în țară timp de mulți ani. Emrah, conștient de responsabilitatea pe care faima o pune asupra lui, își continuă călătoria în domeniul studiilor muzicale și cinematografice, știind că reputația sa o datorează multor oameni din viata sa. 

VIATA PERSONALĂ: Conform tabloidelor din Turcia, Emrah a fost în relații cu Asuman Krause (2002 - 2003) și Zeynep Mansur (2002)

Anul 2014: Emrah Erdoğan s-a căsătorit cu Sibel Kirer și cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

.

Filmografie

Film/SerialAnul CaracterTip
Aşk ve Mavi ~Dragoste și ură2016AliSerial
H2016-Serial
S2016OSerial 
K2015ESerial
T2015ESerial
Ş2015hSerial
N2013IFilm
B2013-2014OSerial
Ç2013MSerial
U2012ASerial
F2011oSerial
D2011.Serial
  Dacă ți-a plăcut, dă-i un like și distribuie-l și prietenilor!
  Sursa info/foto: https://en.wikipedia.org/wiki/Emrah_(singer),
  http://www.hurriyet.com.tr
  Emrah Erdoğan și Sibel Kirer
  Emrah Erdoğan și frumoasa sa soție, Sibel Kirer


  Elyesa, fiul lui Emrah
  Elyesa, fiul lui Emrah

  2 comentarii:

  Mesaje