joi, 2 noiembrie 2017

Istanbullu Gelin: Mireasa din Istanbul episodul 23 rezumat |Promo

Istanbullu Gelin bolum özet, Mireasa din Istanbul rezumat, Istanbullu Gelin episodul 23, Istanbullu Gelin ep. 23 în română, Istanbullu Gelin episodul 23
Serialul Istanbullu Gelin ~ Mireasa din Istanbul Episodul 23 va fi difuzat de Star TV din 3 noiembrie, 2017.❤
*


 • ro  Română
 • en  English

 • Istanbullu Gelin - Mireasa din Istanbul rezumat episodul 23 în română

  Schimbările de comportament a unor membrii din familie provocă o tensiune extraordinară la conac!

  Mireasa din  Istanbul, finalul episodul 22 a fost plin de încordare, deoarece Sultana Esma aflase
  Mireasa din Istanbul episodul 23 rezumat
  că Faruk iese la cumpărături cu fiul său și imediat a organizat o cină în familie acasă la Begun. Si la finalul episodului 22, îl vedem pe Faruk cum ajunge Emir acasă la Begun și cât este de șocat să-și vadă toată familia la cină, mai putin pe femeia vieții sale. Iar la conac o vedem pe Surreya cât de entuziasmată intră în conac, știind ca va urma o cină în familie și cât de dezamăgită este să vadă masa goală și să afle că toată familia ia cina acasă la Begun. 


  Sultana Esma a surprins pe toată lumea cu noile sale decizii!

  Mireasa din Istanbul episodul 23
  Mireasa din Istanbul episodul 23 rezumat: Süreyya fiind foarte supărată pe Faruk că nu a anunțat-o de intenția unei cine în familie acasă la Begun, pleacă de la conac cu Dilara, care este deprimată și o invită în oraș. Primul instinct al Sureyyei este sa-i spună lui Faruk printr-un sms motivul plecării, dar se răzgândește să-i dea explicații, ci doar o înștiințare că pleacă cu Dilara.

  Faruk conștient fiind că cina surpriză o va supăra pe Sureyya, face tot posibilul să o anunțe, dar telefonul mobil pare defect, pentru că nu se mai încarcă. În cele din urmă o suna de pe telefonul lui Osman, dar ea văzând ca Faruk nici măcar la mesaj nu i-a răspuns și doar cumnatul ei își face griji pentru ea, nu-i răspunde.

  La club: Sureyya fiind deprimată, bea și se îmbată. Apoi cele doua prietene își împărtășesc reciproc ceea ce au pe suflet, menționând neînțelegerile apărute în cuplu. 
   Süreyya îi spune Dilarei temerile ei ca poate nu va avea un copil, iar Faruk va avea doar cu Begun toate amintirile de familie fericite, cina în familie, petreceri de absolvire. Și amândoi vor fi mândri și fericiți, fără ea!

  Faruk este șocat să vadă ca fiul său Emir, evită să o întâlnească pe Sureyya1

  Mireasa din Istanbul episodul 23 rezumat: Emir dorește ca tatăl său sa rămână peste noapte în casa lui Begun, iar Faruk ii propune ca într-un alt weekend să vina la conac pentru a sta cu el și Sureyya, însă Emir îi spune că nu vrea. După ce Faruk îl pune la culcare pe micuțul Emir, deranjat fiind de faptul ca soția sa este în preajma lui Can, se duce să-și i-a soția din club pentru ca intre timp vorbise cu Sureyya și Dilara încearcă să-i explice că ea a insistat ca Surreya să o însoțească.

  Pe de altă parte, relația Dilarei cu Adem nu merge bine, deoarece el este un bărbat care nu poate
  Mireasa din Istanbul episodul 23
  face față traumelor din copilărie și se află într-o relație de dependență cu maică-sa. Dilara ajunge acasă cu mașina lui Faruk și când Adem o vede pe geam se înfurie, iar în casă vrând să-i ceară explicații de ce nu i-a răspuns la telefon și a venit beată, o trage brusc de mână, atunci când ea urcă scările și cade. Adem imediat ii cere scuze, încercând sa-i explice cât de îngrijorat a fost sa nu i se întâmple ceva rău. Dar Dilara sătulă fiind de neînțelegerile apărute intre ei din cauza soacrei, ii spune sa o lase în pace și sa nu o mai atingă.

  La conac, ca de fiecare dată Faruk o protejează pe femeia iubită și în ciuda planului diabolic pus la cale de Sultana Esma și escapada Sureyyei în club, intre cei doi iubiți încă mai au loc momente de tandrețe. Faruk se amuză văzându-și soția beată și când Surreya iese din dormitor sa ia apă, apare Sultana Esma care imediat o mustră, avertizând-o ca s-a văzut pe cine a ales Faruk. 
  Soacra mea e o scorpie: Sureyya beată fiind, nu ezită să-i arate limba soacrei sale, atunci când aceasta îi întoarce spatele (foarte amuzantă secvența). Dupa care seara Sureyyei se termină cu o noapte romantică în dormitor alături de soțul ei. Dimineața devreme, Sureyya încearcă să-l convingă pe Faruk sa ia cina cu Dilara și Adem, deoarece se simte vinovata știind ca mama lui Adem ii face viata grea Dilarei și ea nu face nimic sa o ajute. Însa la prima încercare, Faruk nici nu vrea să audă de o cina lângă acel bărbat, dar de dragul soției sale decide ca cina să aibă loc la conac, indiferent de ce va spune Esma.

   Sultana Esma continuă să se lupte pentru a o face pe Süreyya să nu mai aibă încredere în Faruk!

  Pe de altă parte, Ipek are dureri și Fikret vrea să-i facă o programare la Begun, însă soția sa îi spune ca și-a revenit. Cei doi pleacă din camera și Sultana Esma care este foarte furioasă din cauza ca Fikret a luat cina cu Adem, îi avertizează că acesta se folosește de el și îi interzice să-l mai vadă.

  Ziua aniversarii lui Koray a venit și Bade neavând o rochie de seară, îi cere ajutorul Sureyyei, iar Murat devine și mai gelos când le aude conversația.

  [ads-post]

  Mireasa din Istanbul episodul 23 rezumat ~ Partea 2

  Mireasa din Istanbul episodul 23 rezumat: La spital, Faruk vrea să clarifice totul cu Begun, începând de la creșterea fiului sau Emir, până la faptul că și dacă Sureyya nu-i era soție, el și ea niciodată nu mai puteau fi împreună, nici măcar de dragul fiului lor. Desi Faruk vrea ca Begun să își continue viata și sa fie fericita, vorbele spuse de el o rănesc profund pe Begun, însă ea nu se arata în fata lui și ii spune direct ca nu așteaptă nimic in partea lui și nici nu susține comportamentul lui Emir cu privire la Sureyya. Dupa plecarea lui Faruk, Begun merge în cabinet și plângând ii spune unei colege cât de proasta a fost sa creadă în vorbele Esmei și ca va putea sa-l recâștige pe bărbatul iubit.

  Când Emir observă că Begum este tristă, se îngrijorează de faptul că mama lui s-ar putea îmbolnăvii din nou și o vizitează pe Sureyya să-i spună ca nu vrea sa o mai vadă deloc, deoarece nu-i face bine maică-sii, spunându-i în mod clar: - Stai departe de noi!

  La holdingul Boran: Faruk ajunge la companie și se amuza teribil de faptul că buchetul de flori trimis de Akif la mătușa Sureyyei, care încă mai este supărată pe el i-a fost returnat de femeie.

  Sureyya, Dilara și mătușa lor sunt "asaltate" cu buchete de flori din partea bărbaților care le-au cucerit inimile și doresc sa fie iertați!

  Sureyya se întoarce la conac și este plăcut surprinsă săvadă ca i s-a eliberat camera primita după nunta cu Faruk, care fusese ocupată de Ipek și Fikret. Iar Ipek pleacă furioasă, deși nu se arată față de cu cumnata ei.

  Fikret și İpek plănuiau să mănânce împreună cu Adem, dar Sultana Esma le-a interzis. Apoi vestea că Sureyya dorește să-i invite la cină pe Dilara și Adem, pentru a sărbători căsătoria lor și a-și sprijini prietena, o scoate din minți pe stăpâna conacului.

  Fiica lui Garip a venit din nou să-l vadă pe Osman, deoarece consideră că este un bărbat sincer și simplu. Deși Osman îi spune fetei că sunt foarte diferiți unul față de celălalt, ea insistă să devină prieteni.

  Surpriza de proporții: Schimbarea Sultanei Esma, în doamna Esma!

  Sultana Esma, care se pregătește pentru cina cu Garip, nemulțumită fiind de hainele avute în
   Istanbullu Gelin: Mireasa din Istanbul episodul 23
  dressing, pleacă imediat la cumpărături. Esma își schimba stilul vestimentar, adoptând stilul hainelor mai tinerești, cu imprimeuri florale, pantaloni mulați, sexy și care îi scot trăsăturile în evidență, reușind să-l impresioneze pe Garip.

  Pe de alta parte, Adem merge la Dilara să-i ceară scuze pentru seara trecută, încercând să-i explice cât de îngrijorat a fost și ce furie a simțit sa o vadă coborând din mașina dușmanului său, Faruk. Dilara îi spune în mod direct că au fost invitați să cineze la conac și ea a acceptat. Deși Adem este deranjat de faptul că soția sa a acceptat invitația la cina fără să se consulte cu el și în ciuda presiunilor mamei sale, care este furioasa ca fiul ei va intra în casa tatălui sau, ca soțul Dilarei, nu ca fiul legal al familiei Boran, totuși participa la cina sperând ca în curând i se va returna ceea ce i se cuvine de drept.

  Mireasa din Istanbul episodul 23
  Sureyya vrea ca cina sa fie perfecta, asa ca se implica și ea în decorarea masei și apoi îi face ultimile retușuri lui Bade, care este pe cale să plece la aniversarea lui Koray și arată demențial îmbrăcată într-o rochiță neagră. Iar Murat gelos fiind, vrea sa o oprească, însă este potolit de Osman și doar privește pe geam cum femeia de care s-a îndrăgostit pleacă cu un alt bărbat. Ulterior, are o confruntare între cei doi îndrăgostiți, deoarece Murat nu are liniște pana ce fata nu se întoarce de la petrecere. Bade ii reproșează faptul ca el este gelos pentru ca un bărbat bogat precum Koray, știe ca ea este o servitoare, și totuși o tratează ca pe o prietena, ceea ce el niciodată nu a făcut, ci doar a considerat-o o distracție și a părăsit-o, iar ea a încercat din răsputeri sa treacă peste bârfele iscate din cauza lui.

  În timp ce Esma este la o cină romantică acasă la Garip și depănă amintiri din tinerețe, la conacul familiei Boran se desfășoară o cină tensionată, alături de cei doi musafiri. Deoarece Adem face glume proaste pe seama averii care urmează să fie împărțită. Deși Fikret se amuză, Faruk, Osman și Murat sunt furioși și iese cu bătaie din cauza mezinului din familie. Sureyya devine furioasă, și îl mustră pe Murat de modul în care a rănit-o pe prietena ei Dilara. Dar Murat o acuza ca totul s-a întâmplat din vina ei, iar când Fikret și Ipek îl aprobă, Faruk intervine avertizându-i pe toți ca dacă vreodată ii vor mai vorbii asa soției sale, atunci ii vor cunoaște și partea lui întunecată, apoi pleacă spre Belgia.

   Evenimentul teribil care se va întâmpla într-o noapte o va trece pe Süreyya prin cel mai mare test din viața ei!

  Ipek fiind foarte invidioasă pe Süreyya, iscă o ceartă și are grijă să o rănească, spunându-i că de când s-a întors la conac, regulile impuse de Esma s-au schimbat și în conac există mai multi membri din familie care sunt împotriva ei. Iar în timpul conversației cu Süreyya, care este profund afectată de acele cuvinte, Ipek nu mai este atenta din cauza durerilor, și se dezechilibrează și cade pe scări. Toți membrii familiei aud zgomotul și când ajung acolo se uită cu un sentiment de vinovăție la Süreyya.

   Crezi că Süreyya va fi învinovățită de faptul că ea ar fi  împins-o pe Ipek pe scări?

  Mireasa din Istanbul rezumat episodul 23 în română

  .  Dacă ți-a plăcut, dă-i un like și distribuie-l și prietenilor!

  Sursa info/foto: www.startv.com.tr
  https://www.youtube.com
  Mireasa din Istanbul, episodul 23


  Mireasa din Istanbul, episodul 23

  Niciun comentariu:

  Trimiteți un comentariu

  Mesaje