luni, 6 noiembrie 2017

Când începe Black Friday 2017 la eMAG?

Black Friday 2017 va avea loc la eMAG pe 17 noiembrie!

Black Friday 2017 va avea loc la eMAG pe 17 noiembrie!
eMAG Black Friday 2017: magazinul care a adus conceptul de Black Friday pe piața noastră va avea un weekend plin de reduceri la mii de produse.
Black Friday 2017 va avea loc pe 17 noiembrie: retailerul online deja anunță că peste 2.000.000 de produse vor fi în ofertă.

 „De la an la an, Black Friday este un fenomen din ce în ce mai spectaculos. Plecând de la succesul Black Friday de anul trecut ne-am pregătit în ultimele 10 luni și vom avea oferte foarte bune pentru tot ceea ce își doresc clienții“, a declarat Tudor Manea, General Manager eMAG.

Ce produse vor fi la reducere la eMag Black Friday 2017?

eMAG a anunțat că cele peste 2.000.000 de produse care vor fi reduse de Black Friday 2017 includ:
 • televizoare,
 • telefoane,
 • laptopuri
 • electrocasnice,
 • piese de îmbrăcăminte, 
 • articole sportive, 
 • accesorii pentru casă și grădină, 
 • produse de îngrijire personală, 
 • jucării, 
 • anvelope 
 • și piese de mobilier.
[ads-post]
Alături de eMAG, cel mai mare magazin online din Romania, în această ediție vor participa și peste 4.000 de parteneri din Marketplace.

Vânzările la Black Friday 2017 ar putea depăși recordul din anul precedent!

„Având în vedere creșterea constantă de la an la an, ne așteptăm ca și Black Friday-ul de anul acesta să fie un nou record, din toate punctele de vedere”, a declarat Tudor Manea, General Manager eMAG.

 La ce oră va începe Black Friday 2017 la eMAG?

Ora exactă nu se știe, însă vineri dimineața, oricând intre intervalul 7:00 – 10:00 va începe campania de reduceri a anului 2017.

Campania va începe atât pe site, cât și în aplicația de telefon eMAG, deci pentru a nu pierde cele mai bune oferte, recomand sa instalați aplicația pentru telefoane pentru a primi notificarea care va da startul de Black Friday 2017 la eMAG.

"3 mari probleme” legate de livrare au fost rezolvate: Conform afirmațiilor făcute de retailerul online eMAG s-a investit 10 milioane de euro pentru un proces de livrare mai rapid de Black Friday!

În anii anteriori “dacă plasai o comandă pentru 3 produse de Black Friday, acestea nu veneau toate 3 într-un colet, ci veneau 3 colete, deși erau 3 produse mici, care ar fi intrat într-un colet. O bună parte din investiție s-a dus în această capacitate de consolidare a produselor, adică dacă comanzi un telefon cu o husă și un stylus, toate 3 vor veni într-o singură cutie”.
Potrivit site-ului www.zf.ro, Tudor Manea a subliniat că cele 10 milioane de euro reprezintă “o investiție fabuloasă pentru România”.

 PS: Dacă nu mai ai răbdare până de Black Friday 2017, sau trebuie neapărat să achiziționezi un produs vândut prin site-ul EMag, atunci poți consulta aici o listă cu promoții actualizată constant de eMAG. Verifică și lista cu cele mai bune oferte la telefoanele Samsung.

Dacă ți-a plăcut, dă-i un like și distribuie-l și prietenilor!

Sursa foto/info: http://www.zf.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesaje

PA