miercuri, 1 noiembrie 2017

Albumul Reputation: Taylor Swift este acum la egalitate cu Rihanna!

Cu noua ei piesa, Taylor Swift a ajuns la egalitate cu Rihanna, pentru cel mai mare număr de vânzări la hituri!

În ultimul timp, celebra și frumoasa cântăreață Taylor Swift a fost foarte generoasă cu fanii ei, deoarece înainte de lansarea albumului "Reputation", le-a oferit fanilor câteva melodii noi înainte de a fi pusă la dispoziție toată colecția din album. Și pentru că grupul ei de fani sunt atât de înfocați să-i asculte noile piese și ori de câte ori apare câte o piesă care nu a mai fost lansată până atunci, acea melodie rupe topurile muzicale. Iar săptămâna aceasta, Swift a adunat un nou record cu un alt hit Number-One și făcând acest lucru, și-a câștigat un nou loc în cărțile de istorie.

 Cu 68.000 de exemplare vândute online, noul album "Gorgeous"al lui Taylor Swift ocupă primul loc pe graficul "Billboard's Digital Song Sales", care măsoară cele mai bune cântece din SUA, în fiecare săptămână.
[ads-post]

 Important de știut: Listă de cântece, ține cont doar de achizițiile efective și nu de streaming, așa cum se întâmplă în cazul întregului gen, care cuprinde Hot 100.

Melodia "Gorgeous" a fost produsă de Shellback și Max Martin, și are un sound electro-pop.

Versurile superbei melodiei "Gorgeous", descriu o poveste de dragoste!

 Refrenul melodiei "Gorgeous": "Tu ești atât de minunat, nu pot să spun nimic în fața ta. Pentru că uitându-mă la fața ta, devin atât de furioasă pe tine, că mă faci să mă simt așa. Dar ce pot spune? Tu ești minunat".

[youtube src="EUoe7cf0HYw"/]

După lansarea superbei melodii de dragoste, fanii cântăreței au încercat să deslușească misterul petalelor de dragoste din spatele versurilor, pentru a-și da seama dacă versurile sunt despre iubitul ei, actorul britanic Joe Alwyn.

Melodia "Gorgeous", cea de-a treia melodie care va fi lansată pe albumul Reputation este situată în vârful vânzărilor de cântece digitale. Ea este acum la egalitate cu Rihanna, cântăreața care a reușit și ea să aibă foarte multe melodii în vârful clasamentelor.

 Toate cele trei melodii de pe albumul "Reputation": “Look What You Made Me Do", "Ready for it?" și acum "Gorgeous" - au început de la numărul 1 pe graficul vânzărilor de cântece digitale.

Conform EFE, Albumul 'Reputation', va apărea pe piață la 10 noiembrie.

Dacă ți-a plăcut, dă-i un like și distribuie-l și prietenilor!
Sursa foto/info: https://www.forbes.com,
 http://edition.cnn.com, https://www.youtube.com
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesaje

RemoveAd