sâmbătă, 28 octombrie 2017

PROMO: Siyah Inci ~ Perla Neagra, episodul 6 | Rezumat • ro  Română
 • en  English

 • Siyah İnci ~ Perla Neagră | Rezumat

  Siyah İnci (Perla Neagră) ep. 6 rezumat
  Siyah İnci - Perla Neagră ep. 5, a fost urmărit cu mare entuziasm de fanii noului serial turcesc. Deoarece în ultimul episod, audiența care a asistat la emoțiile personajelor se întrebă dacă a fost difuzat trailerul din episodul 6.

  Marea confruntare dintre Hazal și Vural! Hazal află că iubirea obsesivă a lui Vural față de ea este din cauza că fosta lui soție îi seamănă leit.

  În timp ce Hazal tine în mana o fotografia găsită pe patul din dormitor, Vural intră în camera și ea îl întreabă cine este acea femeie care ii semănă leit. Vural cu lacrimi în ochi ii mărturisește ca acea femeie este Naz și l-a părăsit fără sa se uite în urma ei.
   Vural: Am iubit-o mai mult decât orice altceva pe lumea asta. Întreaga mea lume a fost pentru ea și ea a aruncat totul la gunoi, m-a părăsit și eu nu am putut-o opri.
   Hazal: Totul din cauza ca arat ca și ea? Tu ai înlocuit-o pe ea cu mine, ca și o copie te-ai îndrăgostit de mine, doar pentru ca arat ca ea, tu mi-ai distrus viata! M-am despărțit de iubitul meu, bărbatul pe care l-am iubit mai mult decât viata, doar pentru dragostea ta nebuna. Mi-am pierdut speranța și visele, am pierdut totul... La naiba cu tine!!! Cum ai putut sa ma rănești atât de mult, cum ai îndrăznit sa-mi faci una ca asta?
  Hazal afla tot adevarul, că în trecut Vural s-a căsătorit cu Naz, femeia din fotografie care ii seamănă leit de parca ar fi gemene. Surprinsa și șocată de această situație, Hazal părăsește casa de furie, deși Vural încearcă sa o oprească. 

  În același timp, acasă la Kenan, Irmak se simte foarte rău și Ece, care se află și ea în casa lui Kenan, intervine să o ajute pe Irmak. Dar văzând ca nu își revine, Kenan o duce la spital, apoi Caanan este anunțată ca fiica ei a avut un atac sever de astm.

  Melek deși suferă enorm din cauza decizie fiicei ei, Hazal, nu vrea sa mai vorbească cu ea!

  Siyah Inci ~ Perla Neagra, episodul 6
  Pe de altă parte, Hazal încearcă neputincioasa să vorbească cu maica-sa, în timp ce familia Demiroğlu ajunge la spital. Hazal merge si ea la spital când afla situația lui Irmak. 
  În acest timp, Kenan ii este alături lui Irmak, fără să știe că Vural și ceilalți vin la spital. Boala lui Irmak îl face pe Kenan să pună la îndoială relația, pe care a început-o cu Irmak doar să se răzbune pe Hazal. Cu toate acestea, în noaptea în care Irmak rămâne la spital, ceea ce ea ar dori să audă din gura lui Hazal îl face pe Kenan să renunțe la o posibila despărțire și să se confrunte cu familia Demiroğlu, vrând să le mărturisească relația lui cu Irmak. 

  Va urma...
  Siyah Inci ~ Perla Neagra: Rezumatul Episodului 6 va fi publicat pe site-ul nostru de îndată ce episodul se termină la StarTV, Turcia. Dacă ești un fan al serialului de Perla Neagra, fii pe fază...

  [ads-post]

  Siyah İnci ~ Perla Neagră | Promo 1, episodul 6

   Kenan: Tatăl meu decedat, obișnuia să spună "Inima este fie o rană, fie o iubire". Este adevarat. Fie doamna Hazal va ajunge la mine în genunchi sau eu o voi lua și le voi aduce sfârșitul. 
   Vural o întreabă pe Hazal: De ce ești atât de dornică să mergi la cina asta?
   Hazal: Să spunem un fel de joc de putere. 
   Hazal plânge în camera ei: Cum ai putut face asta, Kenan? Cum m-ai rănit așa?

  Siyah İnci ~ Perla Neagră Episodul 6 Rezumat în română

  Siyah İnci ~ Perla Neagră | Promo 2, episodul 6

   Vural îi spune lui Hazal: Vei fi foarte fericită și liniștită lângă mine. Sunt gata să fac totul pentru ca acest lucru să se întâmple. 
   Ebru: Am acceptat asta pentru că tu erai aici. Să fiu lângă tine. 
   Melek: Aziz? 
   Kenan: Irmak, ce este în neregulă cu tine?  Irmak ... Irmak ... Irmak! 
   La spital: Are un atac sever de astm. Dă-i oxigen și ușurează-i respirația. Obțineți și accesul vascular. 
   Aziz: Casa lui Demirogullari trebuie să se fi transforme acum într-un cazan fierbinte. 
   IrmakFrate, m-am îndrăgostit de el. 
   Vural : Nu ai găsit nici un alt bărbat de care să se îndrăgostești? 
   Ece: Și tu ești fără inimă, Kenan? 
   Kenan o întreabă pe Irmak: Te vei căsători cu mine?

  Siyah İnci ~ Perla Neagră | Promo 3, episodul 6

   Kenan: Doamnelor și domnilor! Sunt onorat să vă prezint: Perla Neagra. Este una dintre cele mai mari legende marine. Vreau să va prezint o femeie foarte specială care m-a inspirat să găsesc acest nume, care este mai importanta decât orice și oricine din viața mea. Tu nu crezi că este vorba despre timp, iubire?

  Dacă ți-a plăcut, dă-i un like și distribuie-l și prietenilor!

  Sursa info/foto: https://www.startv.com.tr,
  https://www.youtube.com

  Niciun comentariu:

  Trimiteți un comentariu

  Mesaje

  RemoveAd