marți, 24 octombrie 2017

PROMO: Siyah Inci ~ Perla Neagra, episodul 3 | Rezumat

Siyah İnci ~ Perla Neagră | Rezumat

Siyah İnci (Perla Neagră) ep. 3 rezumat
La finalul ep. 2 din Perla Neagră, Kenan apare în fața lui Hazal, care la tot evitat, tocmai pentru a nu-i spune că îl părăsește. Dar Kenan i-a apărut în cale și Hazal privindu-l în ochii î spune că se desparte de el, deși despărțirea este mai rea decât moartea în sine, dar nu are de ales.


Singura decizie care i-a ramas lui Hazal este să se despartă de Kenan! Oare Hazal se va căsători cu Vural?

Hazal și-a dat seama acum de puterea pe care o are Vural și de ceea ce acesta este capabil să facă, precum și de faptul că nu va renunța la ea cu ușurință. Și, findu-i foarte frică ca nu cumva Vural să-i facă vreun rău lui Kenan, mai ales că dacă Kenan va afla despre viol, nu-l va lăsa pe Vural să trăiască ia o decizie care le va frânge inima. Pentru a-l proteja pe bărbatul pe care-l iubește, chiar dacă inima ei se va prăbuși, trebuie să-l se despartă de Kenan ...

[ads-post]

Kenan trăiește cea mai mare durere a vieții sale!

Kenan nu poate să accepte și să creadă că Hazal a renunțat la el. Vestea despărțiri celor doi îl bucură
Siyah Inci ~ Perla Neagra, episodul 3
pe Vural, dar și pe Ebru și Halil. Pe de alta parte,Ebru crede că nu mai este nimic între Hazal și Kenan și începe să viseze la ziua în care îi va lua locul lui Hazal și va deveni iubita lui Kenan. Iar Halil dorește să o vadă cu orice preț căsătorită pe Hazal cu Vural, pentru ca ea să poată deveni rudă cu familia Demiroğlu.

Singurul lucru pe care Vural îl dorește este să se căsătorească cu Hazal, chiar dacă maică-sa, Canan este total împotriva acestei căsătorii, el nu intenționează să renunțe la femeia mult iubită. Vulal lasă în seama lui Ebru și Halil, să o convingă pe Hazal sa-l accepte cererea în căsătorie și aceștia continuă cu negocierile lor secrete.

Melek, mama lui Hazal era sigură că fiica ei nu-l va părăsi niciodată pe Kenan și este uimită de schimbarea bruscă pe care o vede în fiica ei, dar acum își dă seama că se înșeală.

Hazal acceptă căsătoria cu Vural Demiroğlu 

Kenan se simte trădat și nu se poate liniști sufletește, dar când aude că Hazal se va căsători cu Vural, simte că întreaga lume se prăbușește în jurul său... El crede că femeia pe care o iubea l-a părăsit pentru dragostea de bani.

Hazal îmbracă rochia de mireasă ca și cum ar fi pus pe ea un giulgiu, nu este ca și cum ea va merge la nunta ei, ci va participa la o înmormântare.

Siyah İnci ~ Perla Neagră Episodul 3 Rezumat | Promo în română

Siyah İnci ~ Perla Neagră | Promo episodul 3

 Hazal îi spune lui Kenan: Nu te vreau. Înțelege asta, nu te vreau. 
 Kenan: Nu ești tu fata care mă privește în ochi în fiecare zi și îmi spune că mă iubește? Ne despărțim. 
 Hazal: Vrei să ne hrănești cu câțiva pești pe care îi prinzi? Eu am lăsat totul în urmă. Am închis ochii și am șters totul. Ar trebui să faci și tu același lucru. Ar trebui să uiți totul...
 Kenan: Tu ai muri pentru mine!
 Hazal: Prefer să am o viață bună, cu un bărbat pe care nu-l iubesc, decât să urmez această viață cu tine. Dragostea nu este suficientă pentru a ne ține hrăniți. 
 Kenan: Du-te dracului din casa asta!!! De ce faci asta, Hazal? De ce?! 
 Vural îi spune lui Hazal: Voi distruge tot ce intervine între noi, fără să mă uit înapoi. Pentru că nu pot trăi fără tine, Hazal. 
 Hazal îl întreabă pe Vural: Pentru ca tu sa trăiești, noi trebuie să murim, nu-i asa? 
 Kenan: Te-am iubit atât de mult.

Dacă ți-a plăcut, dă-i un like și distribuie-l și prietenilor!

Sursa info/foto: https://www.startv.com.tr,
https://www.youtube.com
Siyah Inci ~ Perla Neagra, episodul 3
Vural: Voi distruge tot ce intervine între noi, fără să mă uit înapoi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesaje