PROMO: Siyah Inci ~ Perla Neagra, ep. 4 | Rezumat

Siyah İnci ~ Perla Neagră | Rezumat pe scurt

Siyah İnci (Perla Neagră) episodul 4 rezumat

Siyah Inci ~ Perla Neagra, episodul 4

Hazal și Vural se căsătoresc!

Hazal este devastată după confruntarea cu Kenan, știind ca i-a rănit inima bărbatului pe care îl iubește cu ardoare. Dar ea a ales să urmeze o cale fără o posibilitate de întoarcere. Ea este nevoită să-și continue calea aleasă, deoarece nu există o cale de scăpare din mâinile lui Vural, care o face să se căsătorească cu el, convingând-o că nu există o altă soartă pentru ea.

Ebru și Halil au reușit să o convingă pe Hazal să fie de acord cu această căsătorie.

 Pe măsură ce pregătirile se desfășoară la vila Demiroğlu, Kenan fără să știe că femeia pe care o iubește a fost violată, jură că nu-i va permite lui Vural și lui Hazal să scape de ceea ce i-au făcut.
Seara, el se duce la nuntă și scoate pistolul să-l împuște pe Vural, însă Aziz îl împiedică, dar Kenan trage mai multe focuri de armă în aer și toți invitații o iau la fugă.

Între timp, Ahmet, care își dorește enorm să câștige foarte mulți bani, acceptă să fie curierul traficului de droguri al lui Sinan Demiroğlu și face mutarea pentru a face livrarea, însă lucrurile nu merg așa cum era planificat.

 În timp ce mama ei, Melek, încă nu poate accepta faptul că fiica ei l-a părăsit pe bărbatul pe care-l iubește și a decis să se căsătorească cu Vural, Hazal ajunge în casa familiei Demiroğlu și realizează că o așteaptă zile dificile și pline de coșmaruri.
[ads-post]

 În timp ce Halil este ferm convins că în curând va ajunge ruda cu familia Demiroğlu, își face visuri cu privire la banii pe care urmează să-i câștige și faptul că nivelul său în societate se va ridica. Iar Ebru își face planuri cum să pună mâna cât mai repede pe bărbatul iubit, pe Kenan pentru ea însăși.

Vural ordonă unui barbat să-l ucidă pe Kenan!

Pentru Vural nu este suficient că Hazal s-a căsătorit cu el, deoarece încă mai simte că existența lui Kenan este o amenințare imensă. Deși renunțase la ideea de a-l ucide pe Kenan, după confruntarea cu rivalul său este gata să facă tot ce trebuie pentru a-l elimina, ca nu cumva să o piardă pe Hazal.

Vural îi explică bărbatului foarte clar, că nu dorește să existe nici măcar un mormânt, unde Hazal să-l poată vizita pe Kenan, atât ​​corpul cât și sufletul acestuia, trebuie eliminat din univers.

Aziz află că Vural s-a căsătorit cu fosta logodnica a lui Kenan și încearcă să-l convingă să se alăture în lupta împotriva dușmanului lor comun. Kenan, nu mai poate suporta focul care arde în inima sa, și decide să facă totul pentru a se răzbuna pe cel care i-a provocat aceasta durere imensă în suflet.

La finalul episodului 4, Kenan se duce în vila familiei Demiroğlu, unde se afla Hazal, Vural și Canan, care rămân muti văzând că trăiește.
 Hazal: Kenan!

Siyah İnci ~ Perla Neagră Episodul 4 Rezumat

Siyah İnci ~ Perla Neagră | Promo episodul 4

 Hazal își amintește ce i-a spus lui Kenan: Nu există un loc în care să fiu fericită cu tine.
 Melek, mama lui Hazal: Jumătate din dragostea ta, ia jumătate din viața ta. Nu continua cu asta, fata mea. 
 Hazal: La revedere, mamă. 
 Canan: Nu te juca cu mine. Dacă nu-mi poți face fericitul fiul... Nu am terminat, unde te duci? 
 Hazal: Dar eu am terminat!
 Melek: Nu-mi lăsa fiica să fie o pradă în bârlogul leului, te rog. Ea este lumina ochilor mei.
 Canan: Dacă vei frânge inima fiului meu, eu voi distruge pe a ta ... împreună cu toți cei din ea. 
◊ Preotul: Tu, Hazal Sancak, îl accepți pe Vural Demiroglu ca soț? 
 Hazal: Da.

Dacă ți-a plăcut, dă-i un like și distribuie-l și prietenilor!

Sursa info/foto: https://www.startv.com.tr,
https://www.youtube.com

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

BIOGRAFIE: İrem Helvacıoğlu | Pelinsu, actrița din Camera 309

BIOGRAFIE: Furkan Palali | Onur, actorul din Camera 309

Cei mai frumosi actori turci ~ Top 10