Istanbullu Gelin- Mireasa din Istanbul episodul 22 | Rezumat

Istanbullu Gelin bolum özet, Mireasa din Istanbul rezumat, Istanbullu Gelin episodul 22, Istanbullu Gelin ep. 22 în română, Istanbullu Gelin episodul 22
Serialul Istanbullu Gelin ~ Mireasa din Istanbul Episodul 22 va fi difuzat de Star TV din 27 octombrie, 2017.❤
*


 • ro  Română
 • en  English

 • Istanbullu Gelin- Mireasa din Istanbul rezumat episodul 22 în română

   Faruk și Süreyya s-au împăcat! Reconcilierea dintre cei doi îndrăgostiți cade ca o bombă pentru Esma și Begum.

   Istanbullu Gelin- Mireasa din Istanbul episodul 22

  Mireasa din  Istanbul, episodul 21 a fost plin de emoții și încordare, apoi la final a urmat o explozie de bucurie!  Sureyya a avut un accident de mașină în drum spre tribunal, iar consecința acestuia a făcut-o să înțeleagă cât de prețioasă este viața și că fiecare clipă trebuie trăită alături de persoana iubită, dacă există iubire adevărată.

  Sureyya a decis să-i mai dea o șansă lui Faruk și dragostea lor a triumfat în cele din urmă!

   Faruk și Sureyya se duc împreună la conac, unde Sultana Esma își sărbătorește ziua de naștere alături de familie, însă Begum și Esma sunt șocate să-i vadă din nou împreună. Aniversarea Sultanei Esma, care se bucură de fiecare clipă din ziua aniversari ei, dezmierdându-și nepotul, se încheie atunci când o vede pe Sureyya lângă ea în gradină și se retrage în conac. Sureyya a observat că nu este binevenită la conac și deranjată fiind și de privirile de nemulțumire și frustrare a lui Begum, iscă niște replici acide. 
  La plecare, Surreya îi spune lui Begun că o mai așteaptă ca și oaspete, dar într-un moment mai convenabil. Iar Emir este nevoit să plece de la aniversarea bunici, cu maică-sa, care are un impuls de furie.

  Begum realizează că greșește necontrolindu-și ieșirile nervoase în fața fiului ei și îi cere scuze lui Emir. Faruk o sărută pe Surreya și apoi se duce să-și consoleze mama, dar și să clarifice că Surreya va fi soția sa până la moarte și vrând-nevrând va trebui să o accepte.

  Ipek și mama ei încep să-și mai revină din nemulțumirea față de Esma, văzând-o câtă atenție i-a acordat nepotului Emir. Iar după ce îi spune bun-venit Surreyei de față cu soțul ei care este foarte grijuliu cu ea, se retrage motivând ca are nevoie de odihnă. Fikret își urmează soția și are loc o mică ceartă între ei. Deoarece Ipek nu vrea să renunțe la camera lui Faruk, motivând că dacă Esma le-a dat-o, acolo vor rămâne, mai ales că acea camera nu este o simplă camera, ci reprezintă cine va fi stăpâna conacului. Apoi Ipek încearcă să-și întărâte soțul împotriva fratelui său, Faruk.

  În timp ce Begum plânge acasă de furie, Faruk face tot posibilul să-și facă soția să uite de modul în care a fost primită la conac de familie, petrecând o noapte de neuitat în dormitor.

  Murat este gelos pe Koray, care filtrează cu Bade și auzind că acesta o invită la o onomastică, se duce la fratele său și îi spune că nu vrea ca fata să sufere având o relație cu acel bogătaș. Dar Osman observă îngrijorarea pe care o simte Murat, să vadă un bărbat că îi face curte femeii pe care o iubește. Apoi îi amintește că data trecută a făcut o mare greșeală cu privire la Bade și îl avertizează că dacă va face la fel, mai bine să lase fata în pace.

  Pe de alta parte, Sultana Esma se duce la Istanbul să-i mulțumească lui Galip pentru cadou și îi returnează o batistă veche cu inițiala lui, pe care a păstrat-o din tinerețe și acesta este plăcut surprins. Esma realizează, că deși este bogată și are o familie, fără iubire viața nu este la fel de prețioasă, acceptând faptul că a trăit după reguli o viață întreagă doar că să nu-și supere familia și pe răposatul soț. Iar evenimentele petrecute în ultimul timp au făcut-o să o caute pe adevărata Esma în interiorul inimii ei, dându-i o șansă iubirii adevărate. Galip, care nu-i vine sa creadă cele auzite din gura femeii pe care o iubește este copleșit de emoții ca un adolescent și o invită la cină, iar ea acceptă.

  Visurile Dilarei de a se muta într-o casă nouă se spulberă!

  Între Adem si Dilara se iscă o ceartă, deoarece el nu intenționează să se mute, asa cum stabilise și motivează că vrea să aibă grijă de maică-sa care nu se simte bine, însă Dilara nu înțelege și îi reproșează faptul că este manipulat de propria mamă. În plus ea observă, că soțul ei este atât de dependent de mama lui, care se teme din cauza unei furtuni, încât o veghează până adoarme și nu ezită să-i facă un nou reproș.

  Sureyya vrea ca ea și soțul ei să fie departe de conac și ajutată de Akif  îi face o surpriză lui Faruk!

  Surreya îl așteaptă pe Faruk la focul șemineului și după ce își reînnoiesc jurămintele de iubire, își pun verighetele pe degete.

  [ads-post]
  Planul Sultanei Esma, cu privire la organizarea unei cine în familie acasă la Begün a pus-o pe Süreyya într-o situație la care nu s-a gândit niciodată!

  Mireasa din Istanbul episodul 22
  Sureyya încearcă să ajusteze neînțelegerile dintre ea și soacră, însă planul Sultanei Esma pe care îl pune în acțiune o va pune pe Sureyya într-o situație la care nu s-a gândit niciodată. Faptul că Esma a făcut schimbări radicale de comportament, i-a făcut pe fiii ei să trăiască o mare frică și panică. 

  Sultana Esma află că Faruk iese la cumpărături cu fiul său și imediat pune la cale o cină în familie acasă la Begun, care nu știe nimic despre intenția fostei soacre. Faruk ajunge cu Emir acasă la Begun și este șocat să-și vadă toată familia la cină, mai putin pe Surreya, femeia inimii sale. Surreya ajunge la conac foarte entuziasmată, știind că va urma o cină în familie, dar este dezamăgită să vadă masa goală și să afle că toată familia ia cina acasă la Begun. 

  Mireasa din Istanbul rezumat episodul 22 în română

  .


  Dacă ți-a plăcut, dă-i un like și distribuie-l și prietenilor!

  Sursa info/foto: www.startv.com.tr
  https://www.youtube.com

  Mireasa din Istanbul, episodul 21
  Mireasa din Istanbul, episodul 21


  Comentarii

  Postări populare de pe acest blog

  BIOGRAFIE: İrem Helvacıoğlu | Pelinsu, actrița din Camera 309

  BIOGRAFIE: Furkan Palali | Onur, actorul din Camera 309

  Cei mai frumosi actori turci ~ Top 10