Mireasa din Istanbul: Un nou serial turcesc, în curând la Kanal D Romania

Mireasa din Istanbul: Un nou serial turcesc, în curând la Kanal D RomaniaIstanbullu Gelin ~ Mireasa din Istanbul: un nou serial turcesc care va fi difuzat la postul de televiziune Kanal D Romania, din 8 noiembrie, va atrage atenția iubitorilor de seriale turcești datorită distribuție de excepție plină de nume cunoscute.
Numele original: İstanbullu Gelin
Numele in romana: Mireasa din Istanbul
Numele in engleza: Bride of Istanbul
Gen serial: Dramă, Romantic
Tara de origine: Turcia

Marea surpriză a toamnei la Kanal D va fi cu certitudine serialul „Mireasa din Istanbul", un serial turcesc plin de surprize și cu personaje în care joacă actori îndrăgiți de publicul român.
[ads-post]

Protagoniști serialului sunt:
  • Ozcan Deniz, care este cunoscut publicului român din serialul turcesc "Ziua în care mi s-a scris destinul", chipeșul actor va da viață personajului Faruk.
  •  Asli Enver este cunoscută publicului român din serialele turcești "Kavak Yelleri ~ “Cu capul în nori”și “Iarna razbunarii". Asli o va fi interpretata  pe Sureya, iubita lui Faruk
Miercuri, 8 noiembrie: Postul de televiziune Kanal D va avea premiera serialului „Mireasa din Istanbul”, producție ce va putea fi urmărită de miercuri până vineri, de la ora 20:00.

Schimbări în grila postului Kanal D: Serialul de epocă „Patria mea ești tu” va fi difuzat în fiecare luni și marți, de la ora 20:00, iar serialul istoric „Kosem” tot luni și marți, dar de la ora 22:00.Dacă ți-a plăcut, dă-i un like și distribuie-l și prietenilor!
Sursa info/foto: http://www.kanald.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

BIOGRAFIE: İrem Helvacıoğlu | Pelinsu, actrița din Camera 309

BIOGRAFIE: Furkan Palali | Onur, actorul din Camera 309

Cei mai frumosi actori turci ~ Top 10