Treceți la conținutul principal

Miray Daner - Biography and Filmography | Family

*

  • ro  Română
  • en  English

  • Miray Daner (Hilal) ~ Biography

    Miray Daner - Biography and Filmography | Family
    Date of birth: January 15, 1999 (age 18)
    Place of birth: Istanbul, Turkey
    Studies: University of Fine Arts Mimar Sinan
    Occupation: actress
    Nationality: Turkish
    Sign: Capricorn
    Height: 1.66 m
    Eye color: Green
    Married: No.

    Parents:?


    Miray Daner is known to the audience from "Vatanım Sensin" the powerful Hilal (youngest daughter of the couple of Halit Ergenc and Berguzar Korel) and from "Medcezir" where she played the role of Beren, Mira's sister. Daner is an 18-year-old Turkish actress, born on 15 February 1999 in Istanbul, Turkey. Her performance and talent have brightened, with the role of young Hilal, in the series Vatanım Sensin ~ Wounded Love.

    The year 2006: Miray Daner began her acting career in childhood at the age of seven, starring in "Bez Beck". She studied violoncello and piano at the Music School of the Fine Arts High School "Cemal Reşit Rey". Afterwards, she continued her studies at the Music Department of the "Mimar Sinan University of Fine Arts"

    [ads-post]

    The young actress is part of a family of deep-rooted actors in the theater and film world: Aras Bulut İynemli (cousin), Orçun İynemli (cousin), Cengiz Daner (uncle), İlhan Daner (grandfather's brother). Miray Daner has a bigger sister, fashion designer İpek Nur Daner, and her grandfather is a Turk who emigrated from Greece to Turkey.

     The year 2012: At the age of thirteen, she starred as the lead star, Duygu, in the "Zil Çalınca Avı" series and "Zil Çalınca Avı". The talented actress has played characters of various genres, including comedy, fantasy, biography, drama, childhood.

    PERSONAL LIFE: Miray Daner won the gold medal at the Istanbul race, but gave up being sporting for acting. At only 10 years She wrote a book of children's stories and took dance and painting classes.

      • 2017: 44.Altın Kelebek Yıldızı Parlayanlar ~ Shining talents like international stars ~ Pantene advertisement;
      • 2017: Youth Platform for Students in Turkey ~ The youngest female player ~ Vatanım Sensin - Hilal.

        Filmografie

        FilmYear  CharacterType
        Vatanim Sensin ~ Wounded Love2016Hilal (32 episodes, 2016-2017)TV Show
        Medcezir2013Beren Beylice (77 episodes, 2013-2015)TV Show
        Arkadaşım Max2013MeldaMovie
        Zil Çalınca2012-2013DuyguMovie
        Merhaba Hayat2012DünyaTV Show
        Zil Çalınca Avı2012 HerselfTV Show
        Dersimiz Atatürk

        2010Sabiha Gökçen

        Movie
        1 Kadın 1 Erkek2010Young ZeynepTV Show
        Cinar Agaci2011PelinMovie
        Papatyam2008-2012GoncaTV Show

        If you liked it, give it a liking and share it with your friends too!


        Source: https://en.wikipedia.org/wiki/Miray_Daner,
        https://nz.pinterest.com/pin/673147475525004118/?lp=true
        Miray Daner - Biography and Filmography | Family
        Mira and Beren


        Miray Daner - Biography and Filmography | Family

        Comentarii

        Postări populare de pe acest blog

        BIOGRAFIE: İrem Helvacıoğlu | Pelinsu, actrița din Camera 309

        İrem Helvacıoğlu (Pelinsu) ~ Biografie Nume complet: İrem Helvacıoğlu 
        Data nașterii: 2 februarie 1990, (vârsta 02/02/1990) Locul nașterii: Germania Studii: Conservatorul la Teatrul Mujdat Gezen Art Center Ocupație: actriță Naționalitate: turcă Zodie: Vărsător Înălțime: 1,70 m Culoare ochilor: Verzi
        Relațiile de iubire:F... (2017 pr.) Căsătorită: Nu Copii: Nu Website: ...

        BIOGRAFIE: Furkan Palali | Onur, actorul din Camera 309

        Furkan Palali aka Onur  ~ Biografie Nume complet: Furkan Palali
        Nume alternativ: Furkan Palali
        Data nașterii: 27 octombrie 1986, (vârsta 10/27/1986) Locul nașterii: Konya, Turcia
        Studii: UniversitateaHacettepe din Ankara
        Ocupație: model și actor
        Naționalitate: turcă
        Religie: Musulman
        Zodie: Scorpion
        Înălțime: 1,91 m
        Culoare ochilor: Verzi
        Relațiile de iubire: Demet Özdemir (2017 pr.)
        Căsătorit: Nu
        Copii: Nu
        Părinți: Azmi Palalı
        Frati/Surori: un frate, Abdülkadir Palalı
        Website: www.furkanpalali.com

        Cei mai frumosi actori turci ~ Top 10

        Serialele turceşti au ajuns să cucerească inimile românilor şi televiziunile care le difuzează au un rating foarte bun.  În acest articol vreau să vorbesc despre frumusețea și farmecul actorilor turci. Şi o să fac o clasificare despre actori turci privind ani trecuţi şi până în momentul actual, mulţi dintre ei au lucrat ca şi model și au câștigat un concurs de modeling foarte prestigios care mai târziu i-a ajutat să apară în lumea cinematografiei. Cele mai populare și cele mai vizionate seriale turceşti până în acest moment la noi în ţară sunt "Suleyman Magnificul", "Puterea destinului", "Tradarea", "Yaman", "O mie și una de nopți", "Ezel", "Dragoste la prima vedere", "Feriha", "Dragoste si pedeapsa", "Înainte de sfârşit", "Poveste de familie", "Fatmagul", "Gumuş". În acest top cotez pe aspectul, fotogenic, fără a ține seama de premiile pe care actorii le-au pr…