Meryem Uzerli, invitată de onoare la "Lifetime İkinci Şans Projesi"

Membrii platformei pentru protecția copiilor și drepturile lor s-au întâlnit pentru a discuta despre "problemele copiilor"

Faimoasa actriță Meryem Uzerli, o femeie puternică și de succes, care are o influentă mare în mediul de afaceri și în social media, a ținut un discurs către MCD Media, împreună cu președinta fundației, Esra Oflaz Güvenk, care a fost promotorul evenimentului.

Fundația pentru protecția copiilor și drepturile lor, formată de unele dintre cele mai importante organizații de caritate din Turcia, a organizat o conferință de presă care atrage atenția asupra problemelor copiilor, contactează autoritățile publice, le oferă proiecte și soluții prospective și se alătură forțelor lor.
[ads-post]

Mesajul celebrei actrițe, Meryem Uzerli, pe care l-a distribuit pe Instagram:

Meryem Uzerli: Fiecare copil de pe acest pământ merită să fie protejat și datoria noastră este să facem să se întâmple și să-i facem să se simtă în siguranță. ❤️

Ce este proiectul 'Lifetime İkinci Şans Projesi"?

Proiectul 'Lifetime İkinci Şans Projesi" se concentrează pe educație, cazare, reabilitare și creativitate, și a fost introdus pentru a oferi o a doua șansă copiilor din drepturile fundamentale.

Proiectul 'Lifetime İkinci Şans Projesi" este găzduit de Lifetime, unul din canalele diviziei internaționale și A&E Networks, care se difuzează în 11 districte, în peste 150 de milioane de gospodarii, în 124 de districte din întreaga lume, are ca scop crearea de fundații cu resurse pentru copii.

Scopul proiectului 'Lifetime İkinci Şans Projesi":

Fundația turcă pentru copiii în dificultate (Koruncuk), Asociația pentru copii creativi, Platforma pentru protecția copiilor și drepturile lor, organizația politică, urmărește să dezvolte soluții și proiecte științifice pentru educația și sărăcia copiilor, să atenueze riscurile pentru viața lor și să susțină interesele lor cele mai bune.
Asociația pentru copii creativi, va implementa ateliere de lucru pentru a îmbunătăți creativitatea și imaginația copiilor.


CITEȘTE ȘI: »Meryem Uzerli a fost surprinsa de paparazzi cu noul iubit!»

A fost lansat "Proiectul pentru a doua șansă pe tot parcursul vieții"!

"A doua șansă" se adresează atât copiilor care nu au ajuns niciodată pe băncile școlii, cât și celor care, forțați de un context căruia este de multe ori imposibil să îi facă fată, au abandonat cursurile sau au depășit vârsta de școlarizare.

Dacă ți-a plăcut, dă-i un like și distribuie-l și prietenilor!


Sursa info/foto: http://www.sozcu.com.tr
https://www.instagram.com/meryemuzerlimeryem/
Meryem Uzerli, invitată de onoare la "Lifetime İkinci Şans Projesi"
Meryem Uzerli, invitată de onoare la "Lifetime İkinci Şans Projesi"

Meryem Uzerli, invitată de onoare la "Lifetime İkinci Şans Projesi"

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

BIOGRAFIE: İrem Helvacıoğlu | Pelinsu, actrița din Camera 309

BIOGRAFIE: Furkan Palali | Onur, actorul din Camera 309

Cei mai frumosi actori turci ~ Top 10