Treceți la conținutul principal

Meryem Uzerli a fost surprinsa de paparazzi cu noul iubit!

Meriam Uzerli se supără când este prinsă cu o noul iubit: Nu mă poți fotografia aici!

Meryem Uzerli a fost surprinsa de paparazzi cu noul iubit!
Conform tabloidelor turcești, noul iubit al actriței Meryem Uzerli ar fi actorul și prezentatorul egiptean Bassel Alzaro. Meryem Uzerli a fost surprinsă recent de paparazzi în compania actorului Bassel Alzaro, presupusul iubit a frumoasei actrițe. Atunci când celebra actriță a fost surprinsă cu noul ei iubit, a intrat în panică din cauza blițurilor care au luminat puternic în fața hotelului.
"De ce fotografiezi? Nu mă poți fotografia aici", a spus actrița reporterilor, lăsându-i fără nici un răspuns la întrebările despre o posibila relație.

Reporterii au întrebat: "Este iubitul tău"?

După despărțirea de Can Ates, tatăl fetitei sale, Meryem Uzerli a trecut printr-o depresie cumplită în urma cu 4 ani și de atunci a avut doar câteva relații pasagere. Fostului ei iubit a fost Alp Ozcan, cu care a avut o relație frumoasă de iubire de aproximativ un an, dar s-au despărțit în 2016 și în 2017 iar au redevenit un cuplu.
[ads-post]

Meryem Uzerli, care a terminat pentru a doua oară relația cu Alp Ozcanîn (în luna mai), a fost la Asmalimescit cu grupul ei de prieteni, exact cu o seară înainte de a fi surprinsă cu egipteanul Bassel Alzaro.CITEȘTE ȘI: »Meryem si Lara Uzerli! Momente speciale cu amintiri deosebit de frumoase intre mama si fiica»

Cei doi au petrecut o noapte de neuitat la un club din Asmalimescit. Apoi, au plecat împreună, fiind surprinși din nou când au au intrat într-un hotel din Taksim.

Cei doi nu au confirmat zvonurile cu privire la presupusa relație, iar postările de pe Instagram indică o prietenie, dar rămâne de văzut ce se va întâmpla intre ei.

Dacă ți-a plăcut, dă-i un like și distribuie-l și prietenilor!


Sursa info/foto: http://modamaniatr.com, https://www.instagram.com/basselalzaro
Meryem Uzerli a fost surprinsa de paparazzi cu noul iubit!

Meryem Uzerli a fost surprinsa de paparazzi cu noul iubit!
Meryem Uzerli a fost surprinsa de paparazzi cu noul iubit!

Meryem Uzerli a fost surprinsa de paparazzi cu noul iubit!


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

BIOGRAFIE: İrem Helvacıoğlu | Pelinsu, actrița din Camera 309

İrem Helvacıoğlu (Pelinsu) ~ Biografie Nume complet: İrem Helvacıoğlu 
Data nașterii: 2 februarie 1990, (vârsta 02/02/1990) Locul nașterii: Germania Studii: Conservatorul la Teatrul Mujdat Gezen Art Center Ocupație: actriță Naționalitate: turcă Zodie: Vărsător Înălțime: 1,70 m Culoare ochilor: Verzi
Relațiile de iubire:F... (2017 pr.) Căsătorită: Nu Copii: Nu Website: ...

BIOGRAFIE: Furkan Palali | Onur, actorul din Camera 309

Furkan Palali aka Onur  ~ Biografie Nume complet: Furkan Palali
Nume alternativ: Furkan Palali
Data nașterii: 27 octombrie 1986, (vârsta 10/27/1986) Locul nașterii: Konya, Turcia
Studii: UniversitateaHacettepe din Ankara
Ocupație: model și actor
Naționalitate: turcă
Religie: Musulman
Zodie: Scorpion
Înălțime: 1,91 m
Culoare ochilor: Verzi
Relațiile de iubire: Demet Özdemir (2017 pr.)
Căsătorit: Nu
Copii: Nu
Părinți: Azmi Palalı
Frati/Surori: un frate, Abdülkadir Palalı
Website: www.furkanpalali.com

Cei mai frumosi actori turci ~ Top 10

Serialele turceşti au ajuns să cucerească inimile românilor şi televiziunile care le difuzează au un rating foarte bun.  În acest articol vreau să vorbesc despre frumusețea și farmecul actorilor turci. Şi o să fac o clasificare despre actori turci privind ani trecuţi şi până în momentul actual, mulţi dintre ei au lucrat ca şi model și au câștigat un concurs de modeling foarte prestigios care mai târziu i-a ajutat să apară în lumea cinematografiei. Cele mai populare și cele mai vizionate seriale turceşti până în acest moment la noi în ţară sunt "Suleyman Magnificul", "Puterea destinului", "Tradarea", "Yaman", "O mie și una de nopți", "Ezel", "Dragoste la prima vedere", "Feriha", "Dragoste si pedeapsa", "Înainte de sfârşit", "Poveste de familie", "Fatmagul", "Gumuş". În acest top cotez pe aspectul, fotogenic, fără a ține seama de premiile pe care actorii le-au pr…