Istanbullu Gelin - Mireasa din Istanbul episodul 21

* • ro  Română
 • en  English • Istanbullu Gelin bolum özet, Mireasa din Istanbul rezumat, Istanbullu Gelin episodul 21, Istanbullu Gelin ep. 21 în română, Istanbullu Gelin episodul 21
  Serialul Istanbullu Gelin ~ Mireasa din Istanbul Episodul 21 va fi difuzat de Star TV din 20 octombrie, 2017.❤
  Istanbullu Gelin - Bride of Istanbul episode 21 synopsis

  Istanbullu Gelin- Mireasa din Istanbul rezumat episodul 21 în română

  Dragostea dintre Faruk și Süreyya se transformă în suferință. Faruk și Süreyya trec prin momente dificile. Süreyya face accident de masină!

  Istanbullu Gelin- Mireasa din Istanbul episodul 21

  Oare iubirea dintre ei se va sfârși sau se vor împăca?

  Mireasa din  Istanbul, episodul 21 este așteptat cu mari emoții de iubitorii serialului. Deoarece lsfârșitul episodului 20 din serialul "Mireasa din Istanbul", Süreyya și Begüm (fosta iubita a lui Faruk) s-au confruntat una cu cealaltă. Cele două sau întâlnit atunci când Süreyya a plecat să-și adune restul lucrurilor din șifonier, ducându-se la conac pentru a o înfrunta pe Sultana Esma. Confuzia Sureyyei cu privire la Faruk s-a încheiat cu un telefon de la Can.

  Istanbullu Gelin- Mireasa din Istanbul rezumat episodul 21 în română

  Copilul Emir află cine este tatăl lui adevărat!

  Faruk și Begum au decis să-i spună lui Emir că tatăl său adevarat este Faruk. Dar reacțiile copilului nu sunt tocmai precum așteptările familiei. Emir este devastat de faptul că Faruk știa adevarul de  câteva luni întregi și nu-i spusese și fuge la Sureyya. 

  Sureyya surprinsa sa vadă copilul singur, are o discuție foarte emoțională cu copilul Emir, dar nu vorbește negativ despre Begun, desi ii este foarte greu sa mai faca fata problemelor care i-au distrus căsnicia. Faruk vine să-i ia pe Emir și înainte de plecare urmează o scenă inimaginabilă, iar Sureyya îi urmărește cum se îmbrățișeazăSureyya îi înapoiază lui Faruk banii înapoi pentru divorț și îi spune că se mută la Istanbul. Ea caută un loc unde să stea și face o înțelegere cu Can pentru a cânta cu el. 

  Esma se îmbracă cu cea mai bună rochie, își face părul și machiajul pentru al primi pe Galip și îl găzduiește la conac. El o informează că a fost luată decizia de a exhuma mormântul soțului ei. Sultana Esma devine emotiva în prezenta lui Galip, care o întreabă dacă se simte bine și ea fiind bulversata începe sa se certe cu el. 
  Pe de alta parte, Osman este la cina cu fiica lui Galip si totul decurge bine. Dar ignoranța dintre familii este distrusă atunci când ea se duce să-și ia tatăl de la conac și il intalneste pe Osman. 

  La conac, se fac pregătirile pentru ziua de nașterea a Sultanei Esma, care implineste 60 de ani. Ea primește de la Galip un cadou in care este o mică femeie sculptată din lemn. 

  În ziua audierii divorțului în instanță, Sureyya împrumută o mașină de la prietena ei si in drum spre tribunal are un accident, iar consecința acestuia o va face să vadă lucrurile în mod diferit.
  La tribunal, Faruk așteaptă si Sureyya ajunge acolo plina de rani pe fata din cauza accidentului. În instanța de judecată Sureyya ii spune judecatorului că nu vrea să divorțeze! Faruk este in culmea fericirii si la iesire cand isi imbratiseaza sotia observa ca este ranita, dar ea il asigura ca se simte bine. Cu lacrimi de fericire se privesc unul pe altul si se mangaie unul pe altul.
  In episodul 22, Faruk si Sureyya se duc la conac, unde se sărbătorește ziua de naștere a Sultanei Esma și va fi un soc pentru cei aflați acolo sa-i vadă din nou împreună.

  [ads-post]

  Begüm îi spune fiului ei ca Faruk este tatăl său real. 
  Din cauză că Süreyya suferă mult și este foarte confuză, în drum spre tribunal face un accident de mașină. 


  La tribunal se anunță că reclamanta Süreyya Boran și pârâtul Faruk Boran sunt poftiți în sală!
  .  Melodia din fundal: Situația noastră este încurcată. Vino să-ți rezolvi secretul. Noi nu ne stingem, dar încet. Ardem și apoi devenim cenușă...

  Dacă ți-a plăcut, dă-i un like și distribuie-l și prietenilor!

  Sursa info/foto: www.startv.com.tr

  https://www.youtube.com

  Mireasa din Istanbul, episodul 21
  Comentarii

  Postări populare de pe acest blog

  BIOGRAFIE: İrem Helvacıoğlu | Pelinsu, actrița din Camera 309

  BIOGRAFIE: Furkan Palali | Onur, actorul din Camera 309

  Cei mai frumosi actori turci ~ Top 10