Interviu cu protagoniști serialului Patria mea ești tu: Bergüzar Korel și Halit Ergenç

Halit Ergenç și Bergüzar Korel : Interviu cu cel mai celebru și iubit cuplu de actori turci!

Halit Ergenç și Bergüzar Korel
Bergüzar Korel și Halit Ergenç, protagoniștii serialului "Patria mea ești tu" au acordat un interviu pentru renumitul site international "World Screen - TV Drama". Cei doi actori vorbesc despre motivul pentru care au decis să joace din nou împreună într-un serial și modul în care povestea din Patria mea ești tu, despre Cevdet și Azize, un cuplu cu inimile frânte de război, le-a schimbat modul de a gândi.

Îndrăgiții actori Halit Ergenç (47 de ani) și Bergüzar Korel (35 de ani), pe care i-am văzut împreună şi în serialul “1001 de nopți”, în rolurile lui Sehrazat şi Onur, după mai bine de 10 ani fac din nou un cuplu pe micile ecrane în producția de epocă “Vatanim sensin ~ Patria mea esti tu”.
Halit Ergenc este cunoscut publicului român și din serialul istoric: "Suleyman Magnificul", unde a avut rolul atotputernicului Sultan Suleyman.
[ads-post]

Interviu cu cel mai amuzant și sincer cuplu de actori turci!

 Reporterul: Au trecut cam 10 ani de când ați apărut împreună pe ecran într-un serial de televiziune. De ce în acest serial acum?

 Halit Ergenç: Pentru că ne place povestea.Vreau să spun că noi i-am respins pe toți cei care ne-au propus. Adică, s-a întâmplat înainte ca oamenii să ne întrebe dacă putem juca împreună, dacă noi putem interpreta împreună, dar doar povestea aceasta ne-a atras pe noi. Eu am fost întotdeauna implicat în proiecte, dar ea ( soția) are propria poveste despre acest serial de televiziune.

 Bergüzar Korel: Povestea mea este putin diferită. El a fost în aceasta poveste, el a spus, da, și știi că ei au citit scenariul și toată lumea a simțit că sunt scene vechi. Și eu am spus că anul acesta nu vreau să lucrez, vreau să fiu acasă pentru că eram atât de obosită din cauza lui Kennedy și am refuzat. Dar ei au spus, poate că tu te vei obisnui cu povestea, te rugăm, pentru că noi vrem să știm părerea ta. Eu am spus bine și ei au spus că este un personaj, Azize, ea este tu, intru totul. Eu i-am spus că nu vreau să citesc asta pentru că dacă tu spui asta Halit, tocmai acest lucru este adevărat și scenariul a fost pe masă în sala noastră de mese. M-am dus la bucătărie, spunând că nu-l citesc și poate că scenariul a fost pe masă cam o lună, ceva de genul ăsta și într-o zi l-am citit. Apoi i-am întrebat de un al doilea episod, la care am fost și m-am îndrăgostit de Azize.
Ea (Azize) este foarte distractivă și mi-am sunat agentul, spunându-i va rog vreau sa vorbim. Știți, noi ne gândeam cum va fi pentru că suntem împreună acasă, ca soț și soție, și ori de câte ori cuplurile lucrează împreună, mai ales într-un serial, le ia prea mult timp, cu echipajul, cu șeful nostru, agentul nostru, directorul. Deci, nu, nu, nu, și bine, hai să dormim și mâine vom vorbi din nou la o altă întâlnire.

 Halit Ergenç: Eu i-am spus că avem timp să luam această decizie și vom vedea, dacă vom juca împreună sau nu. Apoi într-o zi când am fost împreună, eu i-am spus să uitam de toate, hai să facem asta orice s-ar întâmpla și ea, "a spus da".
 Bergüzar Korel: Halit m-a întrebat: Îți  place povestea? Da! Îți  place caracterul? Da! Bine, hai sa încercăm.

 Reporterul: Ce a fost în poveste, care a avut o atracție puternica pentru tine?

 Halit Ergenç: Asta este iubirea universală, povestea iubirii universale, să-i spunem așa.

În timpul războiului, în zilele primului război mondial al imperiul otoman, aceste persoane se nasc în Salonic și bărbatul (Cevdet) este un soldat, și ofițeri lucrează foarte mult și mereu se luptă. El a fost în războiul din Balcani și soția lui este o asistentă medicală și o soție foarte iubită, cu care are trei copii. Şi, uneori, situația în acel război poate forța oamenii să se despartă. Ei (Cevdet si Azize) au o astfel de poveste, dar au rămas mereu unul în mintea și în inima celuilalt, deși uneori simt că au pierdut totul, începe o nouă poveste și asta e o poveste de dragoste uriașă, în umbra marilor conflicte și a războiului.

 Reporterul: Cum țineți pasul cu programele foarte agitate de producție, făcând aceste episoade de două ore și  multe altele?

 Halit Ergenç: Sunt cel puțin două ore, și spun asta pentru că există o mare diferență între două ore și două ore și jumătate, și uneori se poate extinde la 50 sau 150 de minute. Și este greu, ia prea mult timp din propria ta viață privată. De fapt, vreau să spun că toată viața depinde de ceea ce faci, în timp ce filmezi seriale TV în Turcia și dacă sunt 39 de episoade pe an, și fiecare dintre ele durează cel puțin două ore, și trebuie să filmezi două ore în șase zile, la o calitate înaltă, ceea ce înseamnă prea mult timp, ceea ce înseamnă prea mult lucru detaliat în viața ta privată. Este greu, dar vreau să spun că durează mai mult decât vezi la TV. Este greu și pentru echipaj, directori, dar mai ales pentru scriitorii, deoarece nu scriu scrisori, ci scenarii de ore pentru fiecare episod, este ceva nebun (o goană nebună)...

Dacă ți-a plăcut, dă-i un like și distribuie-l și prietenilor!


Sursa info/foto: http://worldscreen.com/tvdrama,
https://www.youtube.com/channel/UC3Xua2jNKA45GH1uEUoFMTQHalit Ergenç și soția sa, Bergüzar Korel, anul trecut la Cannes
Halit Ergenç şi Bergüzar Korel, anul trecut la Cannes
Azize și Cevdet

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

BIOGRAFIE: İrem Helvacıoğlu | Pelinsu, actrița din Camera 309

BIOGRAFIE: Furkan Palali | Onur, actorul din Camera 309

Cei mai frumosi actori turci ~ Top 10