sâmbătă, 28 octombrie 2017

Dramele turcești de la Kanal D, Turcia ajung și în Africa de Sud!

Serialele turcești de la Kanal D, Turcia ajung și în Africa de Sud!

Serialele turcești de la Kanal D, Turcia ajung și în Africa de Sud!

 Kanal D International a autorizat o serie de drame turcești, inclusiv Fatmagul și Şeref Meselesi - Matter of Respect,  familiei "e.tv"de canale din Africa de Sud.

 Acest nou acord prevede ca Kanal D International să devină prima companie turcească din Africa de Sud "free-to-air market". Canalul e.tv este  în limba engleză şi are în prezent peste 16 milioane de spectatori din întreaga țară.

 Seriale precum Fatmagul, Ask - Love (Dragoste), Secrets (Secretele), War of the Roses (Războiul Trandafirilor), Kuzey Guney, Love and Sin (Iubirea și Păcatul) au fost deja difuzate în ultimii ani, pe  teritoriile africane din Etiopia, Ghana, Kenya, Angola și Mozambic.

Informații utile despre canalul "e.tv":

e.tv este cel de-al cincilea canal de televiziune terestră din Africa de Sud, operat de societatea de difuzare de stat South African Broadcasting. Este prima televiziune privată, dar liberă la televiziune din țară.

Ce înseamnă"free-to-air market"?

Free-to-air (FTA) sunt serviciile de televiziune și radio difuzate în formă clară (necriptată), permițând oricărei persoane cu echipamentul de recepție să primească semnalul și să vizualizeze sau să asculte conținutul fără a solicita un abonament, cost sau taxă unică.
Dacă ți-a plăcut, dă-i un like și distribuie-l și prietenilor!

Sursa info/foto: http://worldscreen.com
https://en.wikipedia.org

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesaje

PA