miercuri, 11 octombrie 2017

Cingöz Recai: Un nou film turcesc cu Meryem Uzerli!

Cingoz Recai ~ Istețul Recai! Un nou film turcesc în care Meryem Uzerli joacă rolul escroacei "Göze”!

Cingoz Recai ~ Istețul Recai!
Cingöz Recai, unul dintre cele mai importante personaje ale romanelor tradiționale turcești cu detectivi, revine la viață pe marele ecran, după mulți ani. Filmul este o reecranizare a vechiului film turcesc din 1969 și va fi lansat în octombrie 2017. Filmările au avut loc la St. Petersburg și İstanbul.
Hoțul legendar Cingöz Recai, jucat înainte de Turan Seyfioğlu și Ayhan Ișık, se întoarce din nou pe marile ecrane, dar de data asta cu un nou "Cingöz din epoca modernă", interpretat de Kenan İmirzalıoğlu. Binefăcătorul hot, Cingöz Recai, face o mare revenire împreună cu echipa sa pentru un nou jaf după ani de zile.

[ads-post]

Cingoz Recai este cel mai nou film al lui Kenan Imirzalioglu, care joacă rolul unui hoț profesionist și apare în diverse personaje. Cingöz Recai dă impresia unui film polițist misterios la început, dar pare a fi ceva despre cultură, aventură și umor. În timp ce Cingöz Recai apare deghizat în diverse personaje și este un escroc întruchipat,  Göze, frumoasa sa logodnică se dovedește a fi și ea o escroacă profesionistă.

CITEȘTE ȘI:  Interviu cu frumoasa actriță Meryem Uzerli! Proiecte noi! - O noua versiune a filmului Cingöz Recai


Filmul este o producție Kanal D și Limon Film, în colaborare cu Content Turkey și este regizat de Onur Ünlü (care a regizat multe alte filme grozave), iar textul este scris de Kerem Deren și Pınar Bulut.

Din distribuția filmului Cingöz Recai fac parte:

Kenan Imirzalioglu, Meryem Uzerli, Haluk Bilginer, Serkan Keskin și Musa Uzunlar sunt unele dintre celebritățile celebre ale turcilor din Cingoz Recai. Dar scenariul include și alți actori importanți precum: Fatih Artman, Algı Eke, Serkan Keskin, Günay Karacaoğlu, Hakan Boyav, Selim Bayraktar, Ushan Çakır , Meriç Aral, Boran Kuzum, Deniz Hamzaoğlu, Eser Eyüboğlu, Kenan Ece, Arsal Mazmanoğlu, Ercan Utku Ölmez, İcmal Aktuna și Laçim Ceylan.

Numărul de zile rămase pana la apariția în cinematografe, a lărgit și câștigat entuziasmul audiențelor.


CITEȘTE ȘI: Cingoz Recai ~ Istețul Recai! | Prezentare film


Frumoasa actriță, Meryem Uzerli și maestrul Haluk Bilginer, au interpretat performanța dansului împreună!

Meryem Uzerli a luat lecții de dans din iunie, cu ocazia rolului din film și avem ocazia sa o vedem dansând alături de maestrul Haluk Bilginer, care joacă și el în film. Uzerli este una dintre actrițele celebre care utilizează în mod activ rețelele de social media și de curând a distribuit filmulețul pe Instargram, unde a primit multe aprecieri pentru dansul pe care la avut cu Haluk Bilginer.

O postare distribuită de meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) pe

Dacă ți-a plăcut, dă-i un like și distribuie-l și prietenilor!

Cingoz Recai ~ Istețul Recai

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesaje

RemoveAd