BIOGRAFIE: Tuğba Melis Türk

Tugba Melis Turk  ~ Biografie 

BIOGRAFIE: Tuğba Melis Türk
Sursa foto: www.fdmagazin.com
Nume complet: Tuğba Melis Türk
Nume alternativ: Tuba Melis Türk
Data nașterii: 7 septembrie 1990, (vârsta 09/07/1990)
Locul nașterii: Sofia, Bulgaria
Studii: Universitatea Aydın din Istanbul
Ocupație: actriță, model
Naționalitate: turcă
Zodie: Fecioară
Înălțime: 1,76 m
Culoare ochilor: Albaștri-Verzui
Căsătorită: Nu
Copii: Nu
Părinți: ?


Tugba Melis Türk este cunoscută publicului român din serialul "Adını Feriha Koydum", fiind interpreta personajului Rüya și din "Kosem", unde a interpretat rolul cadânei Katherina.

Anul 1990, 7 septembrie: Tugba Melis Turk s-a mutat în Bulgaria împreună cu părinții ei și după un timp a revenit în Turcia împreună cu familia și s-a stabilit la Istanbul. Tugba si-a terminat studiile la Facultatea de Arte Frumoase din Universitatea Aydın din Istanbul, apoi a început să ia lecții de actorie.

Femeile iubesc pantofii! Cochetă și frumoasă, doar un pas până la succes

În mod deosebit, frumoasa actriță și-a exprimat dragostea pentru pantofi și pălării. Ea a avut succes în competiția Miss Turcia din 2009, ajungând în finală.

CARIERĂ!
În 2004, Türk și-a început cariera de actorie cu seria Big Daddy și a jucat rolul lui Yasemin în acest proiect până în 2007.

Anul 2010, a fost o rampă de lansare în cariera pentru Tugba Melis Türk. Scenele sexuale pe care actrița le-a avut în filmul "Cehennem (Iad)", au fost discutate foarte mult prin tabloidele turcești și machiajul ei înfiorător a stârnit curiozitatea fanilor.

[youtube src="XvMRR6E0BkA"/]

Anul 2011: Frumoasa actriță a câștigat primul loc în competiția pentru "Cel mai bun model al Turciei" și în același an, locul al doilea în Concursul de frumusețe Miss Kemer.

Anul 2011: Frumoasa Tuğba Melis Türk s-a făcut remarcată datorita serialului "Adını Feriha Koydum",.
[ads-post]

VIATA PERSONALĂ: Tugba Melis Türk a avut relații cu Tolga Kumova (2017), Murat Han (2014), Ersan Gülüm (2013 - 2014) și Gökhan Türkmen (2012).
Potrivit site-ului www.hurriyet.com.tr, Tugba Melis Turk s-a mutat în Australia pentru fostul iubit Tolga Kumova, dar nu avea nici o bucurie. Frumoasa actriță Tuğba Melis și iubitul ei, Tolga Kumova și-au separat drumurile după o frumoasă relație de iubire de doi ani. Relația lor s-a încheiat din cauza vieții lui Kumova, în Australia și planurile frumoasei actrițe cu privire la cariera ei, în Turcia. 
Cine este Tolga Kumova?
Kumova este un om de afaceri de 39 de ani, care se situează pe locul 24 printre cei mai bogați oameni de afaceri din Australia.

  • 2011: Premiul Cel mai bun model al Turciei.

Filmografie

Film/SerialAnul CaracterTip
Fazilet Hanim ve Kizlari2017NilSerial
Muhteşem Yüzyıl Kösem2017Spaceship ReceptionistFilm
2 by 22016KatherinaSerial 
Kolpaçino 3. Devre2016Film
In the Same Garden2016SpaceArk receptionist (segment '2 by 2')Film
Kara Ekmek2015CananFilm
Adını Feriha Koydum2012Rüya ÇelikSerial
Kolpaçino: Bomba2011Film
Cehennem 3D 2010Film
Annem2007Serial

    Dacă ți-a plăcut, dă-i un like și distribuie-l și prietenilor!

    Sursa info/foto: https://en.wikipedia.org/wiki/Tuğba_Melis_Türk
    https://www.pinterest.co.uk, www.medyafaresi.com, https://www.youtube.com
    Katerina Hatun
    Katerina Hatun - Magnificent Century: Kösem



    Comentarii

    Postări populare de pe acest blog

    BIOGRAFIE: İrem Helvacıoğlu | Pelinsu, actrița din Camera 309

    BIOGRAFIE: Furkan Palali | Onur, actorul din Camera 309

    Cei mai frumosi actori turci ~ Top 10