About actors & actress Açelya Topaloğlu Akin Akinozu Akın Akınözü Alayça Öztürk Anastasia Tsilimpiou Android animatori petreceri copii Ankit Tiwari Articole Articole utile Ask Sana Benzer Asli Enver Aşk Laftan Anlamaz Așk ve Mavi Ayça Ayşin Turan Bahar Șahin Bahar viață furată Balanță Bana Sevmeyi Anlat Begüm Kütük Yaşaroğlu Berbec Beren Saat Bergüzar Korel Bestemsu Özdemir Bir nefes yeter Bir Zamanlar Çukurova Birgül Ulusoy Birkan Sokullu Black Pearl Blănoșii Boran Kuzum Bride of Istanbul Burak Özçivit Burak Sağyaşar Burak Serdar Şanal Burcu Kara Burcu Kiratli Cadouri Camera 309 Canan Tugunar Cansu Dere Capricorn Carti Casatorie Ceaiul turcesc Celebrity News Cem Șenel Ceren Tașçı Cingöz Recai Çoban Yıldızı Cofetaria Tic Tac Conspiratii Cosmetice Costume curatarea jaluzelelor de ce a părăsit i̇brahim çelikkol serialul De la A la Z Decizii de viata Demet Özdemir Despre actori Despre dragoste Despre Dumnezeu Despre flori Diete de slabit Dila Hanim DIP Doi mincinosi Dolunay Soysert Dragoste infinita Dragoste și secrete Dragoste și ură Duo Flame Ebru Şahin Eda Ece Emrah Erdoğan EN Endless Love Engin Akyurek Engin Hepileri English Info English News Erkan Petekkaya Erkenci Kus Ezgi Asaroglu Facebook Birthday Video Fahriye Evcen Farah Zeynep Abdullah Fecioară Festivalul de Film de la Cannes Filme Filme de Crăciun Filme hindi Final Frumusetiile naturii Furkan Andıç Furkan Palali Furtuna pe Bosfor Gecenin Kraliçesi Gemeni Gizem Karaca Göksel Demirpençe Gülderen Güler Haine bebeluși Halit Ergenç Hande Erçel Hatice Şendil Hercai Hercai Episodul 35 Rezumat hercai in romana hercai kanal d hercai rezumat hercai rezumat pe capitole Hilal Altinbilek Horoscop Actori Hülya Avşar Iarna Neagră i̇brahim çelikkol İki Yalancı Ikinci Sans Inima orașului ~ Bu Şehir Arkandan Gelecek inima schimbatoare Interviu İrem Derici İrem Helvacıoğlu Istanbullu Gelin İstanbullu Gelin Işıl Yücesoy Înalta societate Jouzour Kadir Dogulu kara para Kara Para Aşk ~ Dragoste de contrabandă Kara sevda Kemal Ekmekçi Kenan Doğulu kerem Kerem Bürsin Keremcem Kimse Bilmez Kosem La răscruce Lara Uzerli Legamantul Legea Pamantului Leu Lifestyle Love and Hate Lyrics Ma numesc Zuleyha Mehmet Akif Alakurt Melisa Aslı Pamuk Meryem Meryem Uzerli Miray Daner Mireasa din Istanbul Miss Turcia Mistere Muhammet Uzuner Murat Boz Murat Boz și Aslı Enver Music Mutluluk Zamanı Muzica Nazan Kesal Nefis Tarifler Nemilosul Istanbul Neslihan Atagül NO: 309 NO: 309 ~ Camera 309 Noaptea de hena Nunta anului Nurgül Yeşilçay O Hayat Benim O singură privire Oala sub presiune Ochelari de soare polarizați Oferte si promotii online cu reduceri Okan Yalabik Oktoberfest Onur Tuna Osman Karakoç Oua vopsite Ozan Dolunay Özcan Deniz Özgü Kaya Özlem Tekin Pamela El Kik Paramparça Paranormal Patria mea esti tu Păcatele inimii Pelin Karahan Pelin Uluksar Perla Neagră Perna lombară Completă Perna ortopedică șezut Suporto Coccis Pești Pinar Deniz Pinar Dilek Presenting series Pretul fericirii Prezentare seriale Prizoniera destinului Prizoniera dragostei Puterea destinului Rac Regina nopții Retete Review rezumat hercai Ritualuri magice pentru dragoste RO Rüya Saadet Işıl Aksoy Săgetător Scorpion Secretul vindecarii spontane Selin Dumlugöl Selin Şekerci Semnificația viselor Sen Çal Kapımı Senan Kara Serial libanez Seriale Seriale turcesti Seriale turcești serialul turcesc hercai rezumat Sertab Erener Sevda Erginci Sevtap Özaltun Sevval Sam Sezen Aksu Sezonul 1 Sezonul 2 Sezonul 3 Sfaturi utile Shopping Sibel Kirer sisteme de mobilitate Siyah İnci spalarea jaluzelelor Steaua sufletului stil de viață Stiri Stiri mondene Suleyman Magnificul Sut ve Kurabiye Şükrü Özyıldız Tarkan Tevetoğlu Taur Taylor Swift Test Test de personalitate Totul despre actorii din seriale Toygar Işıklı Tradarea Trafic site Trailer Tuba Buyukustun Tuba Büyüküstün Tuğba Melis Türk Turkish Celebrity News Turkish TV series Tutorials Two liars Vahide Perçin Vărsător Vedete de la Hollywood Versuri Vis Vis de iubire Wedding Yasak Elma Yeni Hayat Yıldıray Gürgen Yüksek Sosyete Zalim İstanbul Zehra Yılmaz Zeynep Elcin Zodiac Zodii

BIOGRAFIE: Okan Yalabik |Ibrahim Pasa din serialul “Suleyman Magnificul”

Timp estimat de citire: | Vă mulțumim pentru că sunteți un cititor valoros al site-ului nostru.

Te rog doar atât, distribuie la cât mai mulți prieteni și în acest fel, ai mai făcut o faptă bună. Îți mulțumesc!

Okan Yalabik ~  Bărbatul talentat

Sursa foto: www.imdb.com

Nume real: Okan Yalabik
Data nașterii: 13 decembrie 1978, (vârsta 12/13/1978)
Locul nașterii: Istanbul, Turcia
Studii: Universitatea din Istanbul
Ocupație: actor
Naționalitate: turcă
Zodie: Săgetător
Culoarea ochilor: Maro inchis
Înălțime: 1,86 cm
Religia: musulman
Pasiune: Vioara
Părinți: Ç
Frați/surori: Ozan Yalabık
Căsătorit: Nu.
Copii: 0
Website:


Okan Yalabik, celebrul actor a avut ocazia să joace în 4 seriale alături de nume grele ale industriei cinematografice precum Beren Saat, în Remember Darling (2006), Berrak Tüzünataç, în Bu kalp seni unutur mu? (2009), Feride Çetin, în Remember Darling (2006) și Selma Ergeç, în Magnificent Century (2011).

Cine este Okan Yalabik?

Okan Yalabik, actorul în vârstă de 38 de ani este nimeni altul decât Ibrahim Pasa, din serialul “Suleyman Magnificul-Sub domnia iubirii” și William Charles Hamilton din "Patria mea ești tu".

[ads-post]

Anul 2000: Okan Yalabik și-a început cariera în actorie jucând în diferite piese de teatru din cadrul clubului de teatru din liceul Sakip Sabanci. Iar după ce a absolvit Conservatorul la Universitatea din Istanbul, Okan s-a orientat spre filme și seriale de televiziune, lucrând de mai multi ani și pentru Teatrul Kenter.

VIATA PERSONALA:  Okan Yalabik a avut relații cu mai multe vedete, precum Hande Dogandemir (2013 - 2015), Hande Soral (2009 - 2010), Begüm Birgören (2004 - 2005) și Gamze Özçelik (2003 - 2004).
Pe scurt, Okan Yalabık este un bărbat talentat, inteligent, educat, politicos și muncitor. Un actor foarte bun și o persoană foarte drăguță. 

Premii câștigate:

  • 2011: Premiul Yeșilçam ~ Cel mai bun actor de susținere;
  • 2011: Premiul pentru cel mai bun actor din Muhteșem Yüzyıl.

Filmografie

Film / SerialAnul CaracterTip
Masum2017TarikSerial
Tereddut (Clair-obscur)2016UmutFilm
Bad Cat2016Adnan (voice), ÇizerFilm
My Mother's Wound2016MirsadFilm
Vatanim Sensin~Patria mea ești tu2016Charles HamiltonSerial
Analar ve Anneler2015AyhanSerial
Magnificent Century2011Pargali Ibrahim PasaSerial
PesPese2010KaanFilm
Hunting Season2010HasanFilm
Pains of Autumn2009SuatFilm
Bu kalp seni unutur mu?2009KerimSerial
Mavi Gözlü Dev2007Film
Ilk ask2006RasimFilm
Kabuslar evi - Hayal-i cihan2006CihanFilm
Remember Darling2006NecdetSerial
Whatever You Wish2005StavroFilm
Sensiz olmuyor2005CanFilm
Çapkin2005ÇapkinSerial
Dark Spells2004CemilFilm
Gülüm2003Film
Serseri2003ÖmerSerial
Çaylak2003EvrenSerial
Kolay para2002GüvenFilm
Zeybek atesi2002KeremSerial
Yildizlarin altinda2002EnginSerial
Askim askim2001TarkancanSerial

Dacă ți-a plăcut, dă-i un like și distribuie-l și prietenilor!


Sursa info/foto: https://simple.wikipedia.org
BIOGRAFIE: Okan Yalabik |Ibrahim Pasa din serialul “Suleyman Magnificul”

BIOGRAFIE: Okan Yalabik Cine este Okan Yalabik? Okan Yalabik, actorul în vârstă de 38 de ani este nimeni altul decât Ibrahim Pasa, din serialul “Suleyman Magnificul-Sub domnia iubirii” și William Charles Hamilton din "Patria mea ești tu".

Trimiteți un comentariu

☰deschide

*

[blogger][facebook]

Author Name

{youtube#https://www.youtube.com/channel/UCIwjxBsqzIXX_xRf2GK5uLw}

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.

s