miercuri, 4 octombrie 2017

BIOGRAFIE: Okan Yalabik |Ibrahim Pasa din serialul “Suleyman Magnificul”

Okan Yalabik ~  Bărbatul talentat

Sursa foto: www.imdb.com

Nume real: Okan Yalabik
Data nașterii: 13 decembrie 1978, (vârsta 12/13/1978)
Locul nașterii: Istanbul, Turcia
Studii: Universitatea din Istanbul
Ocupație: actor
Naționalitate: turcă
Zodie: Săgetător
Culoarea ochilor: Maro inchis
Înălțime: 1,86 cm
Religia: musulman
Pasiune: Vioara
Părinți: Ç
Frați/surori: Ozan Yalabık
Căsătorit: Nu.
Copii: 0
Website:

Okan Yalabik, celebrul actor a avut ocazia să joace în 4 seriale alături de nume grele ale industriei cinematografice precum Beren Saat, în Remember Darling (2006), Berrak Tüzünataç, în Bu kalp seni unutur mu? (2009), Feride Çetin, în Remember Darling (2006) și Selma Ergeç, în Magnificent Century (2011).

Cine este Okan Yalabik?

Okan Yalabik, actorul în vârstă de 38 de ani este nimeni altul decât Ibrahim Pasa, din serialul “Suleyman Magnificul-Sub domnia iubirii” și William Charles Hamilton din "Patria mea ești tu".

[ads-post]

Anul 2000: Okan Yalabik și-a început cariera în actorie jucând în diferite piese de teatru din cadrul clubului de teatru din liceul Sakip Sabanci. Iar după ce a absolvit Conservatorul la Universitatea din Istanbul, Okan s-a orientat spre filme și seriale de televiziune, lucrând de mai multi ani și pentru Teatrul Kenter.

VIATA PERSONALA:  Okan Yalabik a avut relații cu mai multe vedete, precum Hande Dogandemir (2013 - 2015), Hande Soral (2009 - 2010), Begüm Birgören (2004 - 2005) și Gamze Özçelik (2003 - 2004).
Pe scurt, Okan Yalabık este un bărbat talentat, inteligent, educat, politicos și muncitor. Un actor foarte bun și o persoană foarte drăguță. 

Premii câștigate:

  • 2011: Premiul Yeșilçam ~ Cel mai bun actor de susținere;
  • 2011: Premiul pentru cel mai bun actor din Muhteșem Yüzyıl.

Filmografie

Film / SerialAnul CaracterTip
Masum2017TarikSerial
Tereddut (Clair-obscur)2016UmutFilm
Bad Cat2016Adnan (voice), ÇizerFilm
My Mother's Wound2016MirsadFilm
Vatanim Sensin~Patria mea ești tu2016Charles HamiltonSerial
Analar ve Anneler2015AyhanSerial
Magnificent Century2011Pargali Ibrahim PasaSerial
PesPese2010KaanFilm
Hunting Season2010HasanFilm
Pains of Autumn2009SuatFilm
Bu kalp seni unutur mu?2009KerimSerial
Mavi Gözlü Dev2007Film
Ilk ask2006RasimFilm
Kabuslar evi - Hayal-i cihan2006CihanFilm
Remember Darling2006NecdetSerial
Whatever You Wish2005StavroFilm
Sensiz olmuyor2005CanFilm
Çapkin2005ÇapkinSerial
Dark Spells2004CemilFilm
Gülüm2003Film
Serseri2003ÖmerSerial
Çaylak2003EvrenSerial
Kolay para2002GüvenFilm
Zeybek atesi2002KeremSerial
Yildizlarin altinda2002EnginSerial
Askim askim2001TarkancanSerial

Dacă ți-a plăcut, dă-i un like și distribuie-l și prietenilor!


Sursa info/foto: https://simple.wikipedia.org
BIOGRAFIE: Okan Yalabik |Ibrahim Pasa din serialul “Suleyman Magnificul”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesaje