About actors & actress Açelya Topaloğlu Alayça Öztürk Anastasia Tsilimpiou Android animatori petreceri copii Ankit Tiwari Articole Articole utile Ask Sana Benzer Asli Enver Aşk Laftan Anlamaz Așk ve Mavi Ayça Ayşin Turan Bahar viață furată Balanță Bana Sevmeyi Anlat Begüm Kütük Yaşaroğlu Berbec Beren Saat Bergüzar Korel Bestemsu Özdemir Bir nefes yeter Bir Zamanlar Çukurova Birgül Ulusoy Birkan Sokullu Black Pearl Blănoșii Blogger Boran Kuzum Bride of Istanbul Burak Özçivit Burak Sağyaşar Burak Serdar Şanal Burcu Kara Burcu Kiratli Cadouri Camera 309 Canan Tugunar Cansu Dere Capricorn Carti Casatorie Ceaiul turcesc Celebrity News Cem Șenel Ceren Tașçı Cingöz Recai Çoban Yıldızı Cofetaria Tic Tac Conspiratii Cosmetice Costume curatarea jaluzelelor De la A la Z Decizii de viata Demet Özdemir Despre actori Despre dragoste Despre Dumnezeu Despre flori Diete de slabit Dila Hanim DIP Doi mincinosi Dolunay Soysert Dragoste infinita Dragoste și secrete Dragoste și ură Duo Flame Eda Ece Emrah Erdoğan EN Endless Love Engin Akyurek Engin Hepileri English Info English News Erkan Petekkaya Erkenci Kus Ezgi Asaroglu Facebook Birthday Video Fahriye Evcen Farah Zeynep Abdullah Fecioară Festivalul de Film de la Cannes Filme Filme hindi Final Frumusetiile naturii Furkan Andıç Furkan Palali Furtuna pe Bosfor Gecenin Kraliçesi Gemeni Gizem Karaca Göksel Demirpençe Gülderen Güler Haine bebeluși Halit Ergenç Hande Erçel Hatice Şendil Hilal Altinbilek Horoscop Actori Hülya Avşar İki Yalancı Ikinci Sans Inima orașului ~ Bu Şehir Arkandan Gelecek Interviu İrem Derici İrem Helvacıoğlu Istanbullu Gelin İstanbullu Gelin Işıl Yücesoy Înalta societate Învăţaţi o limbă străină Jouzour Kadir Dogulu kara para Kara Para Aşk ~ Dragoste de contrabandă Kara sevda Kemal Ekmekçi Kenan Doğulu Kerem Bürsin Keremcem Kimse Bilmez Kosem Lara Uzerli Legamantul Legea Pamantului Leu Lifestyle Love and Hate Lyrics Ma numesc Zuleyha Mehmet Akif Alakurt Melisa Aslı Pamuk Meryem Meryem Uzerli Miray Daner Mireasa din Istanbul Miss Turcia Mistere Muhammet Uzuner Murat Boz Murat Boz și Aslı Enver Music Mutluluk Zamanı Muzica Nazan Kesal Nefis Tarifler Neslihan Atagül NO: 309 NO: 309 ~ Camera 309 Noaptea de hena Nunta anului Nurgül Yeşilçay O Hayat Benim O singură privire Oala sub presiune Ochelari de soare polarizați Oferte si promotii online cu reduceri Okan Yalabik Oktoberfest Onur Tuna Osman Karakoç Oua vopsite Özcan Deniz Özgü Kaya Özlem Tekin Pamela El Kik Paramparça Paranormal Patria mea esti tu Păcatele inimii Pelin Karahan Pelin Uluksar Perla Neagră Pești Pinar Deniz Pinar Dilek Presenting series Pretul fericirii Prezentare seriale Puterea destinului Rac Regina nopții Retete Review Ritualuri magice pentru dragoste RO Rüya Saadet Işıl Aksoy Săgetător Scorpion Secretul vindecarii spontane Selin Dumlugöl Selin Şekerci Semnificația viselor Sen Çal Kapımı Senan Kara Serial libanez Seriale turcesti Sertab Erener Sevda Erginci Sevtap Özaltun Sevval Sam Sezen Aksu Sezonul 3 Sfaturi utile Shopping Sibel Kirer sisteme de mobilitate Siyah İnci spalarea jaluzelelor Steaua sufletului stil de viață Stiri Stiri mondene Suleyman Magnificul Sut ve Kurabiye Şükrü Özyıldız Tarkan Tevetoğlu Taur Taylor Swift Test Test de personalitate Totul despre actorii din seriale Toygar Işıklı Tradarea Trafic site Trailer Tuba Buyukustun Tuba Büyüküstün Tuğba Melis Türk Turkish Celebrity News Turkish TV series Tutoriale Tutorials Two liars Vărsător Vedete de la Hollywood Versuri Vis Vis de iubire Wedding Yasak Elma Yeni Hayat Yıldıray Gürgen Yüksek Sosyete Zehra Yılmaz Zeynep Elcin Zodiac Zodii
Spor la citit !:)
☰deschide

BIOGRAFIE: Okan Yalabik |Ibrahim Pasa din serialul “Suleyman Magnificul”

Timp estimat de citire: | Vă mulțumim pentru că sunteți un cititor valoros al site-ului nostru.

Te rog doar atât, distribuie la cât mai mulți prieteni și în acest fel, ai mai făcut o faptă bună. Îți mulțumesc!

Okan Yalabik ~  Bărbatul talentat

Sursa foto: www.imdb.com

Nume real: Okan Yalabik
Data nașterii: 13 decembrie 1978, (vârsta 12/13/1978)
Locul nașterii: Istanbul, Turcia
Studii: Universitatea din Istanbul
Ocupație: actor
Naționalitate: turcă
Zodie: Săgetător
Culoarea ochilor: Maro inchis
Înălțime: 1,86 cm
Religia: musulman
Pasiune: Vioara
Părinți: Ç
Frați/surori: Ozan Yalabık
Căsătorit: Nu.
Copii: 0
Website:


Okan Yalabik, celebrul actor a avut ocazia să joace în 4 seriale alături de nume grele ale industriei cinematografice precum Beren Saat, în Remember Darling (2006), Berrak Tüzünataç, în Bu kalp seni unutur mu? (2009), Feride Çetin, în Remember Darling (2006) și Selma Ergeç, în Magnificent Century (2011).

Cine este Okan Yalabik?

Okan Yalabik, actorul în vârstă de 38 de ani este nimeni altul decât Ibrahim Pasa, din serialul “Suleyman Magnificul-Sub domnia iubirii” și William Charles Hamilton din "Patria mea ești tu".

[ads-post]

Anul 2000: Okan Yalabik și-a început cariera în actorie jucând în diferite piese de teatru din cadrul clubului de teatru din liceul Sakip Sabanci. Iar după ce a absolvit Conservatorul la Universitatea din Istanbul, Okan s-a orientat spre filme și seriale de televiziune, lucrând de mai multi ani și pentru Teatrul Kenter.

VIATA PERSONALA:  Okan Yalabik a avut relații cu mai multe vedete, precum Hande Dogandemir (2013 - 2015), Hande Soral (2009 - 2010), Begüm Birgören (2004 - 2005) și Gamze Özçelik (2003 - 2004).
Pe scurt, Okan Yalabık este un bărbat talentat, inteligent, educat, politicos și muncitor. Un actor foarte bun și o persoană foarte drăguță. 

Premii câștigate:

  • 2011: Premiul Yeșilçam ~ Cel mai bun actor de susținere;
  • 2011: Premiul pentru cel mai bun actor din Muhteșem Yüzyıl.

Filmografie

Film / SerialAnul CaracterTip
Masum2017TarikSerial
Tereddut (Clair-obscur)2016UmutFilm
Bad Cat2016Adnan (voice), ÇizerFilm
My Mother's Wound2016MirsadFilm
Vatanim Sensin~Patria mea ești tu2016Charles HamiltonSerial
Analar ve Anneler2015AyhanSerial
Magnificent Century2011Pargali Ibrahim PasaSerial
PesPese2010KaanFilm
Hunting Season2010HasanFilm
Pains of Autumn2009SuatFilm
Bu kalp seni unutur mu?2009KerimSerial
Mavi Gözlü Dev2007Film
Ilk ask2006RasimFilm
Kabuslar evi - Hayal-i cihan2006CihanFilm
Remember Darling2006NecdetSerial
Whatever You Wish2005StavroFilm
Sensiz olmuyor2005CanFilm
Çapkin2005ÇapkinSerial
Dark Spells2004CemilFilm
Gülüm2003Film
Serseri2003ÖmerSerial
Çaylak2003EvrenSerial
Kolay para2002GüvenFilm
Zeybek atesi2002KeremSerial
Yildizlarin altinda2002EnginSerial
Askim askim2001TarkancanSerial

Dacă ți-a plăcut, dă-i un like și distribuie-l și prietenilor!


Sursa info/foto: https://simple.wikipedia.org
BIOGRAFIE: Okan Yalabik |Ibrahim Pasa din serialul “Suleyman Magnificul”

BIOGRAFIE: Okan Yalabik Cine este Okan Yalabik? Okan Yalabik, actorul în vârstă de 38 de ani este nimeni altul decât Ibrahim Pasa, din serialul “Suleyman Magnificul-Sub domnia iubirii” și William Charles Hamilton din "Patria mea ești tu".

Trimiteți un comentariu

*


Am o veste bună pentru iubitorii serialului "Mă numesc Zuleyha" ! Cititori fideli ai site-ului Flory4all vor fi răsplătiți pe măsură cu rezumate din sezonul 3 al serialului fenomen. Dar și cititori noi sunt bineveniți și sper să se alăture comunități noastre.
PS: Serialul fenomen "Mă numesc Zuleyha" va fi difuzat pe postul de televiziune turcesc ATV, joi 17 septembrie de la ora 20.00. Data și ora o știți, așa că, ne vedem online să vă povestim rezumatul... Să auzim numai de bine!
[blogger][facebook]

Author Name

{youtube#https://www.youtube.com/channel/UCIwjxBsqzIXX_xRf2GK5uLw}

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.

s