About actors & actress Alayça Öztürk Anastasia Tsilimpiou animatori petreceri copii Articole Articole utile Ask Sana Benzer Asli Enver Aşk Laftan Anlamaz Așk ve Mavi Bahar viață furată Balanță Bana Sevmeyi Anlat Begüm Kütük Yaşaroğlu Berbec Beren Saat Bergüzar Korel Bir nefes yeter Birgül Ulusoy Black Pearl Blănoșii Blogger Boran Kuzum Bride of Istanbul Burak Özçivit Burak Sağyaşar Burcu Kara Burcu Kiratli Cadouri Camera 309 Cansu Dere Capricorn Carti Casatorie Ceaiul turcesc Celebrity News Ceren Tașçı Cingöz Recai Çoban Yıldızı Cofetaria Tic Tac Conspiratii Cosmetice Costume curatarea jaluzelelor De la A la Z Decizii de viata Demet Özdemir Despre actori Despre dragoste Despre Dumnezeu Despre flori Diete de slabit Dila Hanim DIP Doi mincinosi Dolunay Soysert Dragoste infinita Dragoste și ură Duo Flame Emrah Erdoğan EN Endless Love Engin Akyurek English Info English News Erkan Petekkaya Ezgi Asaroglu Facebook Birthday Video Fahriye Evcen Farah Zeynep Abdullah Fecioară Festivalul de Film de la Cannes Filme Final Frumusetiile naturii Furkan Palali Furtuna pe Bosfor Gecenin Kraliçesi Gemeni Gizem Karaca Göksel Demirpençe Gülderen Güler Halit Ergenç Hande Erçel Hatice Șendil Hülya Avşar İki Yalancı Ikinci Sans Inima orașului ~ Bu Şehir Arkandan Gelecek Interviu İrem Derici İrem Helvacıoğlu Istanbullu Gelin İstanbullu Gelin Înalta societate Învăţaţi o limbă străină Jouzour Kadir Dogulu kara para Kara Para Aşk ~ Dragoste de contrabandă Kara sevda Kemal Ekmekçi Kenan Doğulu Kerem Bürsin Kosem Lara Uzerli Legamantul Legea Pamantului Leu Lifestyle Love and Hate Lyrics Mehmet Akif Alakurt Meryem Uzerli Miray Daner Mireasa din Istanbul Miss Turcia Mistere Muhammet Uzuner Murat Boz Murat Boz și Aslı Enver Music Mutluluk Zamanı Muzica Nefis Tarifler Neslihan Atagül NO: 309 NO: 309 ~ Camera 309 Noaptea de hena Nunta anului Nurgül Yeşilçay O Hayat Benim O singură privire Oala sub presiune Ochelari de soare polarizați Oferte si promotii online cu reduceri Okan Yalabik Oktoberfest Osman Karakoç Oua vopsite Özcan Deniz Özlem Tekin Pamela El Kik Paramparça Paranormal Patria mea esti tu Păcatele inimii Pelin Karahan Pelin Uluksar Perla Neagră Pești Pinar Deniz Pinar Dilek Presenting series Prezentare seriale Puterea destinului Rac Regina nopții Retete Review Ritualuri magice pentru dragoste RO Rüya Saadet Işıl Aksoy Săgetător Scorpion Secretul vindecarii spontane Selin Dumlugöl Selin Şekerci Semnificația viselor Senan Kara Serial libanez Seriale turcesti Sertab Erener Sezen Aksu Sfaturi utile Shopping Sibel Kirer sisteme de mobilitate Siyah İnci spalarea jaluzelelor Steaua sufletului stil de viață Stiri Stiri mondene Suleyman Magnificul Şükrü Özyıldız Tarkan Tevetoğlu Taur Taylor Swift Test Test de personalitate Totul despre actorii din seriale Toygar Işıklı Tradarea Trafic site Tuba Buyukustun Tuğba Melis Türk Turkish Celebrity News Turkish TV series Tutoriale Tutorials Two liars Vărsător Vedete de la Hollywood Versuri Vis Wedding Yıldıray Gürgen Yüksek Sosyete Zodiac

BIOGRAFIE: Neslihan Atagül | Nihan, actrița din Kara Sevda

  Neslihan Atagül (Nihan) ~ Biografie

BIOGRAFIE: Neslihan Atagül | Nihan, actrița din Kara Sevda
Sursa foto: https://www.pinterest.co.uk
Nume complet: Neslihan Atagül
Data nașterii: 20 august 1992, (vârsta 08/20/1992)
Locul nașterii: Istanbul, Turcia
Studii: Universitatea Yeditepe Departamentul de teatru
Ocupație:  actriță
Naționalitate: turcă
Religie: Musulmană
Zodie: Leu
Înălțime: 1,68 m
Culoare ochilor: Albaștri
Relațiile de iubire: Ali Barkin (2012) și Kadir Doğulu (2013 pr.).
Căsătorită: Da
Soț: Kadir Doğulu (căs. 2016) 
Copii: Nu
Părinți: Părinți: Yaşar Şener Atagül 
Frați/surori: Un frate, Ilkay.
Website: www.

Neslihan Atagül este una dintre cele mai prospere invenții din lumea cinematografiei turce din ultimii ani!

 Îndrăgita și frumoasa actriță Neslihan Atagül este cunoscută publicului român din serialele "Fatih Harbiye ~ Un destin la rascruce", ca şi Neriman, iubita lui Macit și "Kara Sevda ~ Dragoste Infinită", unde a avut rolul lui Nihan, iubita lui Kemal.
Neslihan Atagül | Nihan, actrița din Kara Sevda

Neslihan Atagül a fost interesată de actorie încă din copilărie!

 Frumoasa Neslihan a urmărit cu plăcere diverse seriale de televiziune și filme cinematografice, ba chiar le-a și copiat pe faimoasele actrițe și a visat să devină o stea.
La vârsta de 13 ani, însoțită de mama ei a mers la mai multe agenții și a lăsat acolo fotografiile ei. Ajunsă la vârsta adolescentei, Atagyul a încercat să intre în lumea afacerilor și a cinematografiei, iar șansa i-a surâs și succesul nu a întârziat să apară în calea frumoasei actrițe.

Începutul carierei sale a început să aibă succes și perspectivă!

Anul 2006: Neslihan Atagul și-a făcut debutul actoricesc în serialul "Yaprak Dökümü", unde a interpretat rolul lui Deniz. După aceea a avut un rol romantic de succes în filmul "Ilk Ask".
Criticii cinematografiei au apreciat abilitățile fermecătoarei actrițe și au început să-i prezică o carieră excelentă. Previziunile criticilor au fost destul de precise, iar în 2011 actrița a primit primul
rol principal în filmul "Araf", care a fost nominalizat la multe festivaluri prestigioase.
[ads-post]

Neslihan Atagül a devenit o stea strălucitoare pe marile ecrane, atingând rapid succesul!

Frumusețea neobișnuită a tinerei actrițe și abilitatea ei de a intra în pielea personajelor a propulsat-o imediat în topul actorițelor tinere foarte talentate și îndrăgite din Turcia.

Anul 2013: Filmările la serialul "Fatih Harbiye ~ Un destin la răscruce" au devenit o etapă importantă în cariera ei de actriță în plină ascensiune. Atagül a intrat rapid în pielea personajul Neriman, interpretarea ei atingând performante maxime, stârnind interesul spectatorilor care au îndrăgit-o imediat și a fost foarte apreciată și de critici. Dar acest lucru nu a fost atât de important pentru frumoasa actriță care și-a întâlnit marea dragoste pe scenă, pe actorul Kadir Dogulu.

Serialul care i-a adus succesul și-a făcut-o celebră în toate colțurile lumii!

Anul 2015:  Neslihan Atagül a primit un nou rol principal în serialul "Kara Sevda", unde a avut ocazia să joace rolul lui Nihan alături de cel mai frumos actor al Turciei, Burak Ozcivit, aka Kemal Soydere.
Serialul "KARA SEVDA", cu Burak Özçivit și Neslihan Atagül, a fost nominalizat la International Emmy Awards 2017.


CITEȘTE ȘI: Serialul fenomen Kara Sevda a fost nominalizat la International Emmy Awards 2017

Serialul de succes "Kara Sevda ~ Dragoste Infinită" a fost mult timp discutat în tabloidele turcești, unele scurgeri de informații din mass-media au stârnit interes și multe dezbateri cu privire la Neslihan și Burak. Dar și acum fanii acestora încă mai discută și speculează unele neînțelegeri dintre cei doi actori de succes.
CARIERĂ!
Neslihan Atagül a primit multe oferte de la agențiile de publicitate, care s-au interesat să se ocupe de frumusețea actriței, așa că l-a scurt timp după încheierea contractului a obținut și alte oferte de a face publicitate. Deși, cariera ei de model a fost mai degrabă succesivă, cu toate acestea, Neslihan a fost mai mult interesată de cinematografie. 

VIATA PERSONALĂ: 
Neslihan Atagül a avut o relație pasageră cu Ali Barkin în anul 2012. Iar în 2013 frumoasa actriță s-a îndrăgostit de Kadir Dogulu, datorită rolului din serialul "Fatih Harbiye ~ Un destin la răscruce".
Logodna, 8 iulie 2016: După 7 luni de la logodnă s-au căsătorit (octombrie 2013).

 Primul pas, octombrie 2013: CĂSĂTORIA!

Aventura dragostei a cuplului a fost strălucitoare și frumoasă! 
Îndrăgitul cuplu Doğulu, în ciuda meseriei lor cu solicitări constante la filmări, cei doi soți își găsesc timp unul pentru altul. Ei își petrec vacanțele împreună, călătoresc, participă la petreceri și merg amândoi inclusiv la cinematografie.

Copii

NumeSexulNăscut/ăAniTatăl 
-----

Statisticile relațiilor de iubire

TipulTotalDurataMedieCea mai scurta
Dating15 ani, 9 luni--
Total25 ani, 9 luni4 ani, 11 luni4 ani

Premii câștigate și nominalizări:

  • 2007: 14. Festivalul de Film Golden Cocoon ~ Hope-giving Young Actress ~ İlk Aşk
  • 2012: Festivalul de Film de la Moscova 2morrow ~ Cea mai bună actriță de acum și în viitor ~ Araf
  • 2012: Premiul 19. Golden Cocoon Film Festival  ~ Hope-giving Young Actress ~ Câștigat 
  • 2012: Festivalul de Film International 25. Tokyo ~ Cea mai bună actriță ~ Câștigat 
  • 2012: Festivalul de Film International Pune ~  Cea mai bună performanță
  • 2012: 45. Premiul Asociației Scriitorilor de Cinema ~ Cea mai bună actriță ~ Câștigat
  • 2013: 16. Uçan Broom Festivalul de Film al Femeilor Internaționale ~ Cea mai tânără actriță ~ Câștigat
  • 2016: 16. Magazinci.com Internet Media ~ Cea mai bună actriță actriță de televiziune a anului din serialul Kara Sevda ~ Câștigat
  • 2016: Premiile 7. KTU Media ~ Cea mai apreciată actriță
  • 2016: Premiile 5. Media la Universitatea Ege ~ Cea mai bună actriță de televiziune
  • 2016: Premiile MGD 22. Golden Lens ~ Cea mai bună actriță de dramă ~ Câștigat
  • 2016: Premiile 6. Ayaklı Newspaper TV Stars ~ Cea mai bună actriță de teatru de televiziune
  • 2016: 11. Premiile internaționale pentru dramă din Seul ~  Cea mai buna actriță
  • 2016: Premiul 43. Pantene Golden Butterfly ~ Cea mai buna actriță
  • 2016: Cel mai bun cuplu TV (Nihan & Kemal) 
  • 2017: 5. Premiul Bilkent TV ~ Cea mai bună actriță de dramă
  • 2017: 1. Premiul Musiconair ~ Cea mai bună actriță TV ~ Câștigat
  • 2017: 1. Premiul pentru copii din Turcia ~ Cea mai bună actriță actriță de televiziune

Filmografie

Film / SerialAnul CaracterTipul
Senden Bana Kalan2015ElifFilm
Kara Sevda ~ Dragoste Infinită 2015Nihan SezinSerial
Fatih Harbiye2013NerimanSerial
Araf/Somewhere in Between2012ZehraFilm
Hayat Devam Ediyor2011SirinSerial
Canim babam2011PinarSerial
Ilk ask2006BaharFilm
Yaprak Dökümü2006DenizSerial

22 Octombrie 2017
Actualizat la ora 
Dacă ți-a plăcut, dă-i un like și distribuie-l și prietenilor!

Sursa foto/info: https://en.wikipedia.org/wiki//wiki/Neslihan_Atagül,
https://tr.wikipedia.org/wiki/Neslihan_Atag%C3%BCl,
https://www.pinterest.co.uk

BIOGRAFIE Neslihan Atagül
BIOGRAFIE Neslihan Atagül


BIOGRAFIE: Neslihan Atagül


Neslihan Atagül este una dintre cele mai prospere invenții din lumea cinematografiei turce din ultimii ani! Îndrăgita și frumoasa actriță Neslihan Atagül este cunoscută publicului român din serialele "Fatih Harbiye ~ Un destin la rascruce", Neriman, iubita lui Macit și "Kara Sevda ~ Dragoste Infinită", unde a avut rolul lui Nihan, iubita lui Kemal. Neslihan Atagül a fost interesată de actorie încă din copilărie!

Trimiteți un comentariu

Mesaje

[blogger][facebook][disqus]

Author Name

Prezentare Serial Turcesc: Rüya - Vis

Prezentare Serial Turcesc: Rüya  - Vis
Numele original: Rüya Numele în engleză: Dream Numele în română: Vis Gen serial: Dramă, Romantic Tara de origine: Turcia Sezoane: +1 Nr. de episoade: +30

Prezentarea serialului ~ Bana Sevmeyi Anlat ~ O singură privire

Prezentarea serialului ~ Bana Sevmeyi Anlat ~ O singură privire
Numele original: Bana Sevmeyi Anlat ~ O singură privire Numele in engleza: Wings of Love Gen film: Dramă Tara de origine: Turcia Sezoane: 1 Nr. de episoade: 22

Patria mea esti tu | Prezentare Serial | Distributie

Patria mea esti tu | Prezentare Serial | Distributie
Numele original: Vatanim Sensin Numele în engleză: Wounded Love (You are my country) Numele în română: Patria mea ești tu Gen serial: Istoric, Dramă, Romantic Tara de origine: Turcia Sezoane: +1 Nr. de episoade: +31

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.